Bilgece ile Sohbete ;)))

Allahtan kaşlarım düzgün şükür. Sadece altlarda çıkanları aldırtıyorum ben inceltmiyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Ama başka şekil verdirtmeye kalksam güvenemem

Valla canim ben de sekil vermiyorum kendim aliyorum artik..

Ama bilgece sohbet çok ilerlemiş. Neresinden başlayayım bilemedim

Hos geldiiiinnn gelen direk merhabayla başlıyoR..

Ee nasilsN? Kac yasindasin ne isle mesgulsun? Evli misin? ?

Valla canim ben de sekil vermiyorum kendim aliyorum artik..

Hos geldiiiinnn gelen direk merhabayla başlıyoR..

Ee nasilsN? Kac yasindasin ne isle mesgulsun? Evli misin? ?
Merhabalar arkadaşlar
İyiyim çok şükür. Sizleri sormalı?
21 yaşındayım. 3. sınf öğrencisiyim(extra başka bi işim yok)
Evli değilim. Kaldı ki aday bile yok
Sohbetinize boludan katılıyorum.
Bu arada kaşlarımı hiiiç alamam. Çok acıyor kıyamıyorum. Kuaför 2 dkda hallediyor. Tabii güvenilir olması lazım

ohh ohh daha gencsin
Sen de mi beni yasi buyuk sananlardansin?? 25 yasima girmek üzereyim. 1.5 yillik evliyim cocugum yok.
Ev hanimiyim boyle işte . Ben kendim aliyorum mecbur ne yapayim

ohh ohh daha gencsin
Sen de mi beni yasi buyuk sananlardansin?? 25 yasima girmek üzereyim. 1.5 yillik evliyim cocugum yok.
Ev hanimiyim boyle işte . Ben kendim aliyorum mecbur ne yapayim
Aslında bende 21 ime girmek üzereyim bi kaç ay var senin 20 li yaşlarda olduğunu biliyordum. Ooo maşallah, Eşinizle heep mutlu olun. Bebiş için daha erken mi?
Ben memur olmadan evlenemem. Anneme sözüm var. Ama evde çocuklarımla falan ilgilenmek çok isterdim.

Sagol canim amin herkes mutlu olsun insallah. Bebis icin erken degil ama olmuyor valla. Hayirli saglikli olursa cok isterim.
Annen hakli ama nasip bu isler hic belli olmaz bu isler. Ben uni 3de evlendim yani okurken evliydim ya da evliyken okudum

Sagol canim amin herkes mutlu olsun insallah. Bebis icin erken degil ama olmuyor valla. Hayirli saglikli olursa cok isterim.
Annen hakli ama nasip bu isler hic belli olmaz bu isler. Ben uni 3de evlendim yani okurken evliydim ya da evliyken okudum
Zor bi hayatı olan anneler çocuklarıda aynı şeyleri yaşamasın ister. Canım annem okumak hep ukte olarak kalmış onda.
Şimdi senin işin biraz karışık, her ikiside olabilir ama sonuç olarak evlisin
Eşin üniversite arkadaşın mıydı? Gelinliğin basıldı? Vs bu konuda sorulacak çok soru var. Bi kısmını sonraya bırakayım
Yaşınız daha küçük. stres yapmayın. Yani akışına bırakıp, nasip dedikten sonra, en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Yok esim üni de arkadasin degildi. Biri araciligiyla tanistik. Gelinligim prenses modeldi ozel dikim yaptirmistIm ama cook guzeldi prenses gibiydim
Aynen cocuk isi nasip zamanini bekliyoruz yeterli hayirli ve saglikli olsun

Yok esim üni de arkadasin degildi. Biri araciligiyla tanistik. Gelinligim prenses modeldi ozel dikim yaptirmistIm ama cook guzeldi prenses gibiydim

merak ettim seni simdi canim istedigin gelinligi giymen ne kadar guzel ben begendigim ve kapora odedigim gelinligi degil ona benzer bisi giydim
kapora verdikten sonra esim yurtdisindan geldi dugune 2 3 gun kala gelinligi almay agittigimizde son kez bi deneyim dedim giydim aynanin karsina baktim bu benim begendigim gelinlik degil dedim. dukkan sahibi hayir senin dedigin gelinlik dedi benim begendigimi benden iyi bilecekti sanki sonrada bana senin begendigin gelinlik zaten kiralanmisti dediler nasil yani kapora odedim nasil kiralanir dedim yanlislik olmustur diye ustunu kapadilar bende salak gibi baska gelinlik begenmeden o gelinligi aldim cok pismanim o dukkani onlarin basina yikmadigim icin

uzun yazmisim bu konudan dertli olunca

Ayy ya bir kadinin en onemli seyidir gelinligi. Keske dukkani baslarina yiksaydin kiralanmismis pes valla. Ben istediğim gibi gittim diktirdim canim. Cok sukur kinaligim da gelinligim de istedigim gibi olmustu zaten aldim kiralamadim..
Amaan bosver gecti gitti ne guzel bir 1 evladin var 1 tane daha olacak insallah. Ohh daha ne olsun masallah

esim demisti aslinda satin alabiliriz diye ama ben kabul etmedim keske kabul etseydim .
dogru canim gelinlik konusunda sansli degilim ama dedigin gibi evladim esim var bi yumurcak daha geliyr nasipse

esim demisti aslinda satin alabiliriz diye ama ben kabul etmedim keske kabul etseydim .
dogru canim gelinlik konusunda sansli degilim ama dedigin gibi evladim esim var bi yumurcak daha geliyr nasipse

Aynen. Ya elbise kotu olsun ama huzur oksun mutluluk olsun. Rabbim huzursuzluk vermesin hicbirimize insallah..

kizlarrrrr bu uyelern katilim tarih,i mesj sayisi, begeni falan neden gozukmuyor ? bire bildirimler ve gelen kutusu da gorunmuyor, neden acab,asizde de ayni sorun var mi

hayal ettim azıcık. eminim prensesler gibi olmuşsundur. her gelin düğününde prensestir zatensaçını nasıl yaptın. darısı başımıza artık

hayal ettim azıcık. eminim prensesler gibi olmuşsundur. her gelin düğününde prensestir zatensaçını nasıl yaptın. darısı başımıza artık

Ben tesetturluyum canim tasli şal modelinden yaptirdim.
Amin amin darisi tum bekarlarin basina. Ama onemli olan hayirli bir eş kesinlikle ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…