- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.881
Hosgeldin safalar getirdinTabi kiiizuzaktan izledim sizi bir süre artık yazma vaktim gelmişti
merhaba canım hoşgeldinnn bu topiğin adı nezaman gelcek bu sıpa olcak galiba
vur valla ısırmakta serbest ohhhOlsun canım uyar valla :)
Hoşbulduk. Zaten o sıpalar bi' gelsin popolarına popolarına vurucam! =)
Iyi diyelim iyi olsun çalışıyorum sen napıyosun nasilsinHosgeldin safalar getirdinnasılsın napıyosun
Hımm biz de 1.5 senedir istiyoruz. Ben de klomen kullandım. Olmadı. Şimdi mantar tedavisi göreceğim. Kronik mantar rahatsızlığım var illet bir şey. Rabbm şifa versin. Her şeyin bir zamanı varr. Ben en haırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat istiyorum hep. Allah hayırlısını verin sana da. Dert etme..Hoş bulduk, amin inşallah.. 3 senedir düşünüyoruz. klomen tedavisi gördüm fayda etmedi, ara verdim biraz. sonra yine gidicem doktora..
Hadi bakalımkaç kilosun?
İyisin iyi gordumIyi diyelim iyi olsun çalışıyorum sen napıyosun nasilsin
Selam canım inşallahhh Allahım kimsenin kucagınu bos koymasın..
Nasılsın ne kadarlık evlisin acaba ?
ahahahah geçer geçer. Bak benim ablamın nişanlısı gitti hem de okulunu dondurup. uzun dönem yaptı ağustosta gelecek inşallah eylülde de düğünleri. Zaman çabuk geçiyor. Bnim eşim enişteme diyor ki askerliği sen yapmıyorsun x yapıyor ( yani ablam)Çok kalmamış mı9 ay var bilgecem yanasil gecer bu 9 ay ömrümü yedi şimdiden
Çok kilolu değilsin gayet rahat verebilirsinHımm biz de 1.5 senedir istiyoruz. Ben de klomen kullandım. Olmadı. Şimdi mantar tedavisi göreceğim. Kronik mantar rahatsızlığım var illet bir şey. Rabbm şifa versin. Her şeyin bir zamanı varr. Ben en haırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat istiyorum hep. Allah hayırlısını verin sana da. Dert etme..
Şeyy evlendiğimde 52 kilocuktumŞimdi 69
Kak yemeğini yap gizİyisin iyi gordum
Bende evdeyim yarım saat sonra falan koca gelecek evde yemek yok hala bulamadım ne pişircemi
Gelene kadar bulamam galiba gelincede derim ''Dur Dusunuyorum'' diye
Valla benimki gayet tek başına kendi yapıyo havalarinda regl döneminde ki hatunlar kadar alingan kırılgan asiahahahah geçer geçer. Bak benim ablamın nişanlısı gitti hem de okulunu dondurup. uzun dönem yaptı ağustosta gelecek inşallah eylülde de düğünleri. Zaman çabuk geçiyor. Bnim eşim enişteme diyor ki askerliği sen yapmıyorsun x yapıyor ( yani ablam)
makarna ve patates sogan falan hemen olur bunlarla yemekKak yemeğini yap giz
Valla benimki gayet tek başına kendi yapıyo havalarinda regl döneminde ki hatunlar kadar alingan kırılgan asi
makarna ve patates sogan falan hemen olur bunlarla yemek
Canim çektimakarna ve patates sogan falan hemen olur bunlarla yemek
Ne askerlikmis anamAsker psikolojisi bi sey olmaz
gelince acisini cikartirsin
Ne askerlikmis anamzor gerçi kolay değil ama banada zorr
Merhaba hos geldin. Nasılsın? Kendini bize tanitmak istemez misin? Mesela ben 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz istanbulda yasayan calismayan biriyimMerhaba kızlar, hoş sohbetler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?