- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.921
İyiyim yaa geziyorum işte anca akşamları giriyorum eveSelam canim nasilsin? Nerelerdesin??
İyiyim yaa geziyorum işte anca akşamları giriyorum eve
Kkda da yapıcak bişey bulamadım canım sıkıldı, bi ümit çevrimiçisindir diye yazdım, şanslıymışım
Sen nasılsın napıyorsun :)
Kizzz banada yer açın ben celdummmm
Ne yapayim bos bos oturuyorum su an. Esimi bekliyorim. Boyle seyler isteGez gez oh ne guzel. Havalar cok guzel cunku..
Hoş geldinKizzz banada yer açın ben celdummmm
Eşini bu saate kadar bekliyor musun, tek başına zor olsa gerek Allah kolaylık versin
Hoş geldin
Hosbuldumm
Ne yapayim sanki hava aydinlik gibi geliyor bana. Esimin gelmesine daha 2.5 saat var. Allah kolayligini veriyor ne yapalim. Sukur ki evine gelen esim var. Allahim basimdan eksik etmesin deyip guzel dusunuyorum
Aynen canım Allah başından eksik etmesin
Yorumları okudum bebiş istiyomuşsunuz Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ohh Allah bagislasin canim evladini. Mutli ol tabi Allah mutlulugunu arttirsin ne guzel iste. Masallah diyelim. Rabbim kimsenin mutluluguni bozmasin.20 yaşındayım bilgece..rabbine çok sukur dünya güzeli sağlıklı bi evladım varBende erkendennnn evlenenlerdenimm Ama mutluyum hemdeee cokkkk
AminAminnn amiinnn insallah canim. Isteyen herkese insallah.sana da hayirli bir es nasip etsin ;-)
Amin
Kaç yıllık evlisin canım sen
Ohh Allah bagislasin canim evladini. Mutli ol tabi Allah mutlulugunu arttirsin ne guzel iste. Masallah diyelim. Rabbim kimsenin mutluluguni bozmasin.
Ben senden buyugum hemi de 5 yas
Aminnn canimm insallah..
Rabbim sanada hayirli hayirrli dahaa uzun omurler nasip etsin..
Ayyy simdi ablami desmki sana
Kizzzz ben daha büyük sanıyordum seni yorumların öyle güzel mantıklı ki demekki akil yasta değil bastaymiss diye boşa söylemiyor büyüklerimiz1.5 yillik evliyim daha.
Yok tatlim bebisim oldukran sonra iyi bir sirkette is buldum ama annecigim cok zorlandi bebegime bakarken bende mecbur cikmak zorunda kaldimAy yok be ne ablasi
Abla degilim ben
bu arada dualarina amin amin aminnn. Istanbulda mi yasiyorsun?? Calisiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?