Bilgece ile Sohbete ;)))

Oh oh kolay gelsin inşallah istediğin bölümü kazanırsın canım
Ben de memnun oldum
İnşallah ya şu sıralarda geçen seneyi heba ettiğimi istediğim gibi hazırlanamadığımı düşünüyorum ama hayırlısı artık sen okuyor musun çalışıyor musun?

hu hu kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim bu bdv benim devreleri yakti

bugun yeni ve gereksiz bisi ogrendim bdv sayesinde , ALLAHIM daha ne tuhaf konular okuyacagiz kimbilir

Şu okul iş mevzuları çok zor gerçekten bu devirde ikiside hem zor hem çok lazım
Aynen öyle.. Mesleği de iyi seçmek lazım, son pişmanlık fayda etmiyor.
hu hu kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim bu bdv benim devreleri yakti

bugun yeni ve gereksiz bisi ogrendim bdv sayesinde , ALLAHIM daha ne tuhaf konular okuyacagiz kimbilir
İyilik sen nasılsın?
Ne öğrendin acep merak ettim

İyilik sen nasılsın?

parmak cekme diye bi konu varya ordan geliyorum okumadinmi o konuyu ilk defa duyuyorum hayatimda.
karsindaki kisi senin isaret parmagini cekip gaz cikariyormus dogru anlatmisimdir indsaALLAH
konu sahibide erkek arkadasinin yaptigi bu hareketi kk uyelerine sormus sizin tepkiniz nedir diye

Ahahahahahhah okumaz olur muyum ya gülüyorum ama konunun gerçek olmadığını varsayarak gülüyorum, inandıramaz kimse beni yani, üyelik de yeni zaten
Yoksa gerçekten var mıdır böyleleri

Ahahahahahhah okumaz olur muyum ya gülüyorum ama konunun gerçek olmadığını varsayarak gülüyorum, inandıramaz kimse beni yani, üyelik de yeni zaten
konu banada sahte geldi ama simdi orada konu sahte diye yazmak yasak ya yazmadim o yuzden.
6 senedir uyeyim bu seneki gibi sacma sapan konular gormedim gerci onceleri pek bdv konularin bakmazdim.
konu sahibi bide kk uyelerine soruyor tepkiniz ne olur diye sen tepkini gostermemissinki ben simdi sevgiline burda saydirsam ne fayda
bide ilk kez yapsa dalginligina geldi deriz ama sevgilisi surekli yapiyormus.

Aynen sürekliliğini bırak parmak çektirmek nasıl bir harekettir yahuu
Allah güldüğümüzü başımıza vermesin

Ya var öyle bir şey çocukken yaparlardı o zaman komik gelirdi ama o adamın şimdi yapması iğrenç gerçekten maydanoz gibi oldum

İyilik sen nasılsın?
Aynen öyle benim kuzenim mesela kendi mesleğini yapmıyor iş güvenliği sertifikası aldı şimdi bir şirkette çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…