- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.261
Ha meşgul demek ki yoksa bizi bırakmazdı böyle
Tanışalım canım ben Aylin 24 yaşındayım. Malatyalıyım bekarım falan filanİyiyim bende canımtanışalım mı bilgece öyle istiyordu
Beklemedeyiz bir gelsindeAynen canım
Acısını çıkaracaktır...
Memnun oldumTanışalım canım ben Aylin 24 yaşındayım. Malatyalıyım bekarım falan filan
Ya sen?
Oh oh kolay gelsin inşallah istediğin bölümü kazanırsın canımMemnun oldumbende Elif 19 buçuk yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum üniversiteye tekrar hazırlanıyorum ders ders bekarım
İnşallah ya şu sıralarda geçen seneyi heba ettiğimi istediğim gibi hazırlanamadığımı düşünüyorum ama hayırlısı artıkOh oh kolay gelsin inşallah istediğin bölümü kazanırsın canım
Ben de memnun oldum
Hayırlısı böyledir çok takılma canımİnşallah ya şu sıralarda geçen seneyi heba ettiğimi istediğim gibi hazırlanamadığımı düşünüyorum ama hayırlısı artıksen okuyor musun çalışıyor musun?
Aynen canım ya napalımHayırlısı böyledir çok takılma canım
Ben bilgisayar programcılıgı bitirdim ama çalışmıyorum :)
İnşallah canımmAynen canım ya napalımanladım seninde istediğin gibi olur umarım
Şu okul iş mevzuları çok zor gerçekten bu devirde ikiside hem zor hem çok lazımİnşallah canımm
Aynen öyle.. Mesleği de iyi seçmek lazım, son pişmanlık fayda etmiyor.Şu okul iş mevzuları çok zor gerçekten bu devirde ikiside hem zor hem çok lazım
İyilik sen nasılsın?hu hu kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim bu bdv benim devreleri yakti
bugun yeni ve gereksiz bisi ogrendim bdv sayesinde ,ALLAHIM daha ne tuhaf konular okuyacagiz kimbilir
Aynen öyle.. Mesleği de iyi seçmek lazım, son pişmanlık fayda etmiyor.
İyilik sen nasılsın?
Ne öğrendin acep merak ettim
Ahahahahahhah okumaz olur muyum ya gülüyorum ama konunun gerçek olmadığını varsayarak gülüyorum, inandıramaz kimse beni yani, üyelik de yeni zatenparmak cekme diye bi konu varya ordan geliyorum okumadinmi o konuyu ilk defa duyuyorum hayatimda.
karsindaki kisi senin isaret parmagini cekip gaz cikariyormusdogru anlatmisimdir indsaALLAH
konu sahibide erkek arkadasinin yaptigi bu hareketi kk uyelerine sormus sizin tepkiniz nedir diye
konu banada sahte geldi ama simdi orada konu sahte diye yazmak yasak ya yazmadim o yuzden.Ahahahahahhah okumaz olur muyum ya gülüyorum ama konunun gerçek olmadığını varsayarak gülüyorum, inandıramaz kimse beni yani, üyelik de yeni zaten
Yoksa gerçekten var mıdır böyleleri
Aynen sürekliliğini bırak parmak çektirmek nasıl bir harekettir yahuukonu banada sahte geldi ama simdi orada konu sahte diye yazmak yasak ya yazmadim o yuzden.
6 senedir uyeyim bu seneki gibi sacma sapan konular gormedim gerci onceleri pek bdv konularin bakmazdim.
konu sahibi bide kk uyelerine soruyor tepkiniz ne olur diye sen tepkini gostermemissinki ben simdi sevgiline burda saydirsam ne fayda
bide ilk kez yapsa dalginligina geldi deriz ama sevgilisi surekli yapiyormus.
Ya var öyle bir şey çocukken yaparlardı o zaman komik gelirdi ama o adamın şimdi yapması iğrenç gerçektenAhahahahahhah okumaz olur muyum ya gülüyorum ama konunun gerçek olmadığını varsayarak gülüyorum, inandıramaz kimse beni yani, üyelik de yeni zaten
Yoksa gerçekten var mıdır böyleleri
Yok canım olur mu estağfurullahYa var öyle bir şey çocukken yaparlardı o zaman komik gelirdi ama o adamın şimdi yapması iğrenç gerçektenmaydanoz gibi oldum
Aynen öyle benim kuzenim mesela kendi mesleğini yapmıyor iş güvenliği sertifikası aldı şimdi bir şirkette çalışıyorAynen öyle.. Mesleği de iyi seçmek lazım, son pişmanlık fayda etmiyor.
İyilik sen nasılsın?
Ne öğrendin acep merak ettim
Aynen sürekliliğini bırak parmak çektirmek nasıl bir harekettir yahuu
Allah güldüğümüzü başımıza vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?