Bilgece ile Sohbete ;)))

Olabilir canım "bildirisi" olabilir belki
Doğrudur mantıklı

bende bi kere bu soruyu sormustum ama kimse cevap vermedi yazmasi uzun bisi yada kimse bilmiyor acilimini herkes gicik oldugunu kib liyor herhalde
dur daha neler ogrencez su kk da
Şimdiye kadar hiçkimseyi kiblemedim galiba. Biri beni kiblerse küserim yapmayın öyle şeyler

Ben geldiğimden beri var sen tecrübelisin herhal

Ben geldiğimden beri var sen tecrübelisin herhal

2009 dan beri uyeyim 2010 kasim annelri ve nobetci muhabbetci ve bi topic daha vardi geyik sohbeti bolumunde aktif oldugum hic oyle bdv ye yorum yazmazdim o zaman nasil ban cezasi veriliyordu bilmiyorum ilk defa ban yedim oda gecen aydi ban konusnda tecrubeli degilim aman olmiyimda

Beyin bedava kullandım tabi ki mantığımı ben kaçıyorum şimdilik şarja takayım telefonu geleceğim yine hepinizi

Görüşürüz canım kendine iyi bak

Bence konuyu kapatalım çünkü bunun üzerine ban yersem çok gülerim

bu konunun uzerine hala ban yememissek gorusuruz kizlar
neyse susuyorum artik bi seyi kirk defa dillendirirsen olurmus

Aynen aynen
Bilgece gelseydi konu hakkında net bilgi verirdi ama..

kirmizi halida serdik ama daha gelmedi bilgece haliyimi begenmedi acaba
dur bide sarki patlatiyim belki gelir
kib;kötü içerik butonu kızlar bende hiç ban yemedim e biz zahmet yemiyim kac ay oldu ama bildiğim kadariyla yönetim once uyariyor sonra ban yiyo üye. ceza puanina gore bu sure uzuyomus

kib;kötü içerik butonu kızlar bende hiç ban yemedim e biz zahmet yemiyim kac ay oldu ama bildiğim kadariyla yönetim once uyariyor sonra ban yiyo üye. ceza puanina gore bu sure uzuyomus

beni uyarmadilar direk niye ban yedigimi acikladilar bi e postayla
Çok misafiri varmış sanırım yorulmuştur kıyamam ya[/QUOTE

Allay yardimcisi olsun gelsinde hemen iki cift laf edelim

İyi akşamlar hanımlar, bilge ortada yok mu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…