- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.301
Kib'in açılımı ne acep cahil miyim neyim
Doğrudur mantıklıOlabilir canım "bildirisi" olabilir belki
Şimdiye kadar hiçkimseyi kiblemedim galiba. Biri beni kiblerse küserim yapmayın öyle şeylerbende bi kere bu soruyu sormustum ama kimse cevap vermedi yazmasi uzun bisi yada kimse bilmiyor acilimini herkes gicik oldugunu kib liyor herhalde
dur daha neler ogrencez su kk da
Ben geldiğimden beri var sen tecrübelisin herhalbu kib de yeni cikti eskiden boyle bis yoktu
bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdi
istersen seni bi kibleyim deneyelim hemen ban yiyormusun yemiyormusun
Beyin bedava kullandım tabi ki mantığımıDoğrudur mantıklı
Şimdiye kadar hiçkimseyi kiblemedim galiba. Biri beni kiblerse küserim yapmayın öyle şeyler
Hahaahha tamam tamam merakım geçti denememize gerek yok ben kafamda canlandırdım onu şeyaptım
Görüşürüz canım kendine iyi bakBeyin bedava kullandım tabi ki mantığımıben kaçıyorum şimdilik şarja takayım telefonu geleceğim yine hepinizi
canlandirma yetmez yasaman lazim
ya simdi ban man yersin benden bilirsin
Ben geldiğimden beri var sen tecrübelisin herhal
Beyin bedava kullandım tabi ki mantığımıben kaçıyorum şimdilik şarja takayım telefonu geleceğim yine hepinizi
Görüşürüz canım kendine iyi bak
Bence konuyu kapatalım çünkü bunun üzerine ban yersem çok gülerim
Aynen aynenbu konunun uzerine hala ban yememissek gorusuruz kizlar
neyse susuyorum artik bi seyi kirk defa dillendirirsen olurmus
kirmizi halida serdik ama daha gelmedi bilgece haliyimi begenmedi acabaAynen aynen
Bilgece gelseydi konu hakkında net bilgi verirdi ama..
Çok misafiri varmış sanırım yorulmuştur kıyamam yakirmizi halida serdik ama daha gelmedi bilgece haliyimi begenmedi acaba
dur bide sarki patlatiyim belki gelir
Aynen aynen
Bilgece gelseydi konu hakkında net bilgi verirdi ama..
kib;kötü içerik butonu kızlarkirmizi halida serdik ama daha gelmedi bilgece haliyimi begenmedi acaba
dur bide sarki patlatiyim belki gelir
kib;kötü içerik butonu kızlarbende hiç ban yemedim e biz zahmet yemiyim kac ay oldu ama bildiğim kadariyla yönetim once uyariyor sonra ban yiyo üye. ceza puanina gore bu sure uzuyomus
Çok misafiri varmış sanırım yorulmuştur kıyamam ya[/QUOTE
Allay yardimcisi olsungelsinde hemen iki cift laf edelim
Geldiğini nasıl anlamıştın@Bilgece kız halıyı mı beğenmedin? Nerdesin? Bi geldin bi gittin.
Hadi ya ben uyuriyolar diye duymuştum. Çok kizdirmissin demekki patronubeni uyarmadilar direk niye ban yedigimi acikladilar bi e postayla
Hadi ya ben uyuriyolar diye duymuştum. Çok kizdirmissin demekki patronu
Geldiğini nasıl anlamıştın
Uyuyakalmış olabilir, benim de çok uykum geldi bu saatte niyeyse. Sanırım uyuycamYorum yaptı profildeki msja... yorumumu beğendi. Ben de yorumları okuyarak geliyor dediydim.
Ama kayboldu. Pc başında uyuyup kalmasın.Çok yoruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?