Bilgece ile Sohbete ;)))

Ya var öyle bir şey çocukken yaparlardı o zaman komik gelirdi ama o adamın şimdi yapması iğrenç gerçekten maydanoz gibi oldum

estagfirullah sohbete katilman guzel.
7 senedir evliyim esim boyle bis yaptirsa cok pis sinirlenirim igrencc bisi gercekten

Yok canım olur mu estağfurullah
Valla ben çocukken bile öyle bir şeye şahit olduğumu hatırlamıyorum
KK sayesinde kültürleniyorum

desene ben kultursuzun onde gideniyim ilk defa duyuyorum boyle bisi ne kadan cahilim

Rahat olun geyik topigi

Ama var ya midem bulandı o konudan.
Edep yahu
Aynen ya insan utanır biraz..
7 senedir evliyim esim boyle bis yaptirsa cok pis sinirlenirim igrencc bisi gercekten

desene ben kultursuzun onde gideniyim ilk defa duyuyorum boyle bisi ne kadan cahilim
Zararın neresinden dönülse kardır bence hayatımızın geri kalanını kurtardık bunu öğrenerek

Bodoslama dalarım böyle aynen ya çok iğrenç gerçekten bir de sürekli yapıyormuş

Ahahahaa az sonra dalga geçtiğimiz için ban yemeyiz inş.

dur ya ban deme ilk banimi gecen ay yemistim polemikten uyenin biri konu sahibine agir kezbanlik teshisi koymustu bende niye bu sekilde konusuyorsunuz kezbanlik uzmanimisin diye bisi yazmistim kk dan ciktim bi kac saat sonra girmeye calistim hata verip durdu anladimki ilk banimi yemisim polemikten

Bir de kibliyorlarmış ya daa kimseye yapmadım

Ben hiç yemedim maşallah bana
Çok polemiğe girmemeye dikkat ediyorum, ban sistemi nasıl işliyor bilgim yok. Kiblenince otomatikmen ban mı yiyoruz bu kadar kolay mı

Bir de kibliyorlarmış ya daa kimseye yapmadım

bu kib de yeni cikti eskiden boyle bis yoktu
Ben hiç yemedim maşallah bana
Çok polemiğe girmemeye dikkat ediyorum, ban sistemi nasıl işliyor bilgim yok. Kiblenince otomatikmen ban mı yiyoruz bu kadar kolay mı
bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdi

istersen seni bi kibleyim deneyelim hemen ban yiyormusun yemiyormusun

Hahaahha tamam tamam merakım geçti denememize gerek yok ben kafamda canlandırdım onu şeyaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…