- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.421
hiiiiii dedikodumu yapıyor çok ayıp bilgece çok ayıphoşgeldin :) bilgece dedikodu yapıyo
5 yaşında değildir o yahu. eskiden kim biliyormuş doğum tarihini net olarak
tamam dalışımı yapıyorum kızlaaaaar bekarım 20 yaşındayım öğrenciyim
hoşgeldin :) bilgece dedikodu yapıyo
hiiiiii dedikodumu yapıyor çok ayıp bilgece çok ayıp
tövbe yarabbim allah iyiliğini versinBana serbest. Agaya belestovbe tovbe yarabbim
tövbe yarabbim allah iyiliğini versinben zaten sütten çkmış ak kaşığım zaten hiç dedikodu etmem biliyormusun
Bence de ya 5 yasinda tovbe yarabbim kim Allah bilir cocuga tecavuz etmis. Ama ederse de cocuk ölmez mi o yasta yaaa?? Allahim sen koru..
Evet dedikodu yapiyoruzzzz cay da koydik ohh missss.
çay çay dediler aklıma çay getirdileeeeero yüzden dedim zaten beş yaşında değildir diye. ayyy daha açık düşünmek ve yazmak istemiyorm ama kanamadan giderdi sanki o yaştaki çocuk kaldıramaz ki Allah korusun yaa
neyse ben çayımı içeyim. yanına bi kurabiye bile yok hıh
o yüzden dedim zaten beş yaşında değildir diye. ayyy daha açık düşünmek ve yazmak istemiyorm ama kanamadan giderdi sanki o yaştaki çocuk kaldıramaz ki Allah korusun yaa
neyse ben çayımı içeyim. yanına bi kurabiye bile yok hıh
çay çay dediler aklıma çay getirdileeeeerkalkayım bir yeşil çay yapayım misssss gibi kitabımıda alayım biraz kitap okuyayım
çay çay dediler aklıma çay getirdileeeeerkalkayım bir yeşil çay yapayım misssss gibi kitabımıda alayım biraz kitap okuyayım
Evet evet aynen senin gibi dusunuyorum. Kesinlikle yalan oldugunu dusunuyorum..
ask olsun ne kurabiyesi girmuyor musun kek yapmisim kisir yapmisim pogaca yapmisim. Aaaa
bende normal çay hiiiiç sevmiyom kiiiama biz yeşil çay demedik ki
görmemişim hay Allah
ama biz yeşil çay demedik ki
görmemişim hay Allah
pakistan yolculuğu özcan yurdalan bu aralar gezi kitaplarına kafayı taktımdaEvet evet aynen senin gibi dusunuyorum. Kesinlikle yalan oldugunu dusunuyorum..
ask olsun ne kurabiyesi girmuyor musun kek yapmisim kisir yapmisim pogaca yapmisim. Aaaa
Ohj miSs. Hangi kitabi okuyorsun??
ooo bebisim biz variz hos geldinnn nasil oldun sen iyi misin bakalim?? Gece kotuyduu...Kimler burda ben geldimm
bende normal çay hiiiiç sevmiyom kiii
pakistan yolculuğu özcan yurdalan bu aralar gezi kitaplarına kafayı taktımda
ben 1-2 sene hiiiç alışamadım her seferinde midem ağzıma geliyordu bu sene tiryakisi oldum içmesem baş ağrısı yapıyorooo bebisim biz variz hos geldinnn nasil oldun sen iyi misin bakalim?? Gece kotuyduu...
Ben arada yesil cay da iciyorum alistim tadi artik kotu gelmiuor..
hemde nasıl meslek sahıbı olmak artık ikinci planda bir ülkeye gitmek daha çok istiyorumBayilirim geziyle ilgili seyleri okumaya. Dergilero kitaplari. Insan heves ediyor degil mi??
evet özellikle kaşların beni benden alıyorOnundeki koskoca sofrayi gormuyorsun ama tabi snein sucun degil, neden??
Çünkü guzelligim bas donduruyor degil mi??? Nihahahajahahahahaha
ben bi ara içiyordum. biraz karnım aç olsa tansiyonumu düşürüyor. aslında arada bi içsem iyi olcak kilo açısındanbende normal çay hiiiiç sevmiyom kiii
ben 1-2 sene hiiiç alışamadım her seferinde midem ağzıma geliyordu bu sene tiryakisi oldum içmesem baş ağrısı yapıyor
hemde nasıl meslek sahıbı olmak artık ikinci planda bir ülkeye gitmek daha çok istiyorum
evet özellikle kaşların beni benden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?