Bilgece ile Sohbete ;)))

5 yaşında değildir o yahu. eskiden kim biliyormuş doğum tarihini net olarak

Bence de ya 5 yasinda tovbe yarabbim kim Allah bilir cocuga tecavuz etmis. Ama ederse de cocuk ölmez mi o yasta yaaa?? Allahim sen koru..

tamam dalışımı yapıyorum kızlaaaaar bekarım 20 yaşındayım öğrenciyim

hoşgeldin :) bilgece dedikodu yapıyo

Evet dedikodu yapiyoruzzzz cay da koydik ohh missss.

Bence de ya 5 yasinda tovbe yarabbim kim Allah bilir cocuga tecavuz etmis. Ama ederse de cocuk ölmez mi o yasta yaaa?? Allahim sen koru..

Evet dedikodu yapiyoruzzzz cay da koydik ohh missss.

o yüzden dedim zaten beş yaşında değildir diye. ayyy daha açık düşünmek ve yazmak istemiyorm ama kanamadan giderdi sanki o yaştaki çocuk kaldıramaz ki Allah korusun yaa

neyse ben çayımı içeyim. yanına bi kurabiye bile yok hıh

çay çay dediler aklıma çay getirdileeeeer kalkayım bir yeşil çay yapayım misssss gibi kitabımıda alayım biraz kitap okuyayım

Evet evet aynen senin gibi dusunuyorum. Kesinlikle yalan oldugunu dusunuyorum..
ask olsun ne kurabiyesi girmuyor musun kek yapmisim kisir yapmisim pogaca yapmisim. Aaaa

çay çay dediler aklıma çay getirdileeeeer kalkayım bir yeşil çay yapayım misssss gibi kitabımıda alayım biraz kitap okuyayım

Ohj miSs. Hangi kitabi okuyorsun??

ama biz yeşil çay demedik ki

Evet evet aynen senin gibi dusunuyorum. Kesinlikle yalan oldugunu dusunuyorum..
ask olsun ne kurabiyesi girmuyor musun kek yapmisim kisir yapmisim pogaca yapmisim. Aaaa

görmemişim hay Allah

ben 1-2 sene hiiiç alışamadım her seferinde midem ağzıma geliyordu bu sene tiryakisi oldum içmesem baş ağrısı yapıyor

hemde nasıl meslek sahıbı olmak artık ikinci planda bir ülkeye gitmek daha çok istiyorum

Zaten canim cok gezen daha cok bilir

evet özellikle kaşların beni benden alıyor

Ayy sagol cicim benim.bu kaslarim herkesi bayiltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…