Bilgece ile Sohbete ;)))

Ayy yemek deme ben de cok açım
Nobette kalmissin ondan demek ki. Saatlerce bir hastanede o hasta senin bu hasta benim ugrasmak cooook zor eminim.
Ayrica ne yaptin? Hamile misin?

sorma canım bugün bi de yoğunuz baya. yalnız yemek dediğim de tost yani :))
ambulansta çalıştığım için ben biz hastaya gidiyoruz malum, vaka çıkarsa yönlendiriyorlar filan.

valla bu ay klomen kullandım ama 9 haftayı geçik bir süre sonra adet görmüştüm 14 günden fazla sürdü, doktor değiştirdim, yeni doktorum bu ayı iptal edelim dedi, çatlatma iğnesi olmadım. tarlusal verdi kullandım, 2 gün önce bitti daha gelen giden yok. 10 ay oldu artık asabım bozuluyor.
anneannemin 3 ikizi var, annem 2-3 ayda hamile kalmış, kardeşime ben 11 aylıkken kalmış, pek doğurganlar, bende tık yok
sen naptın tedavi oluyor musun? çocuk düşünmekten vazgeçtim diyordun sanki de.

Ya nasip iste. Benim annem de masallah baya dogurganmis 10.cocuk dusun. ablalarim da ayni sekilde ama bende de tik yok. Evet mantar tedavisi goruyorum su an. O tedavi bittikten sonra insallah agustos eylul ayinda tekrar baslayacagiz. Mantardan dolayi da çocuk olmayabiliyormus.
Nasip, Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Bazen insanin hic beklemedigi anda geliyor.
Klomen bende de ise yaramamisti. Anlamadim gitti. Bi bizde mi yaramiyor ne..?

ya sanırım ben de mantar oldum, krem aldım eczaneden ama geçmezse görüncem bi daha.
klomenden dolayı 17mm ve 25 mm yumurta var kistleşmiş dedi doktorum.
bir de bende 3,5-4 cmlik kist de var. ayrıca pcosmuşum.
ay 26 yaşına kadar gayet normal adet gör, sonra git pcos ol ne gıcık.

inşallah mantar tedavisinden sonra hamile kalırsın canım

ben su klomen kullandigim dinem oyle manyak bi doktora denk gelmisim ki anlatamam. Kadin bana hic demedi klomenden sonra gel kontrol edelim. Hic demedi boyle yapicaksin soyle yapicaksin diue. Hey Allahim ya deli oldum. Doktorumu bi kac kere degistirdim. Simdi en basta gittigim doktora gidicdm. O gerçekten cok iyiydi..
sagol canim amin insallah ikimizin de hayirlisiyla bebisi olur.
Birden pcos olunabiliniyor mu? Acaba klomenden mi oldu ki?

senden duyuyorum. Hayatta okuyamam ki yapayım diyorum olmuyor.
Hah buldum Abdussamet ya evet. Sen bi bak adamin yerine sen mahvoluyorsun..

valla canım adetlerim düzenliydi gayet, hatta ovulasyon belirtilerim filan olurdu hep.
yaklaşık 2 sene önce adet düzensizliği başladı, sonra doktora gittim, LH/FSH oranı artmış, yani pcos tanısını doğruluyor maalesef.
ben de çok şaşırdım ve konduramadım ama sonradan da olunuyormuş.
kilom, kıllanmam filan da yok yani.

sen de tekrar tedaviye başlarsan inş. düzenli takibe gidersin doktoruna, çatlatma iğnesi filan verir.

Evet evet insallah oyle yapicam. Duzenli gidicem su mantardan kurtulduktan sonra. Aslinda ben de birden kilomda artis oldu ama benimko cok yemekten sanirim
Allah hayirlisini versin. Insallah olur snein de hayirlisiyla bebegin.
Daha yasimiz genc ya

Bu arada fotoyu tekrar atiyorum bakalim.gelecek mi?

TaeYang @Bilgece ile sohbetinize balıklama atlıcam ama ben de pkosum.
3 senedir gelmiyor bebeğim..
Sizin ne kadar oldu??

Bu arada TaeYang ambulansta olmak zor degil.mi? Cok kotu sahnelere hic sahit oldun mu? Hic bu ölmüş falan dedin mi? Nasil bir his bu? Hep korkmusumdur bundan.
Trafik kazalari falan oluuor cok feci. Boyle durumlarda ne yapiyorsunuz?

Ayy ask olsun ne baliklamasi ya. Istedigimiz gibi konusup soru sorabiliriz sevgili arkadasim benim
Oyy bilgecem öyle de bu konu bizim için farklı ya biraz o nedenle öyle dedim,
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…