- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.661
Oyy bilgecem öyle de bu konu bizim için farklı ya biraz o nedenle öyle dedim,
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Sağolasın şeker parem..Amin amin insallah yaa. Taeyang sonradan pcos olmus. 10.aydir istiyormus bebek. Klomen ve catlatma ignesi kullanmis ama olusan iki yumurta kiste donusmus.
kendisi de cevap verir zaten birazdan
Sağolasın şeker parem..
Benimde evlendikten sonra çıktı ortaya pko..
Hayırlısı herşeyin..
Ne zaman ne gelecegi belli olmuyor iste. Gercekten her seyin hayirlisini versin Allah.
Amin bilgecem, ne yemek yaptın bakim?
Ne güzel cicim, allah kabul etsin..Bugun orucum bi sey yapmadım valla esim gönderecek
Ne güzel cicim, allah kabul etsin..
Allah razi olsun canim sagolasin
Evet evet insallah oyle yapicam. Duzenli gidicem su mantardan kurtulduktan sonra. Aslinda ben de birden kilomda artis oldu ama benimko cok yemekten sanirim
Allah hayirlisini versin. Insallah olur snein de hayirlisiyla bebegin.
Daha yasimiz genc ya
Bu arada fotoyu tekrar atiyorum bakalim.gelecek mi? Eki Görüntüle 1554264
Bu aradaTaeYang ambulansta olmak zor degil.mi? Cok kotu sahnelere hic sahit oldun mu? Hic bu ölmüş falan dedin mi? Nasil bir his bu? Hep korkmusumdur bundan.
Trafik kazalari falan oluuor cok feci. Boyle durumlarda ne yapiyorsunuz?
Merhaba canım, iyiyiz sen nasılsın??
muhahah çok iyiymiş bu reklam ya :)
vakaya çıktım geldim şimdi :))
aslına bakarsanız bugün gittiğim 10 vakanın sadece 1'i gerçek acildi :)
tabi ölüm filan sık oluyor, trafik kazası da öyle, kazalarda genelde hafif yaralı oluyorlar, ama mesela bir keresinde bütün bağırsakları beyni parçalanıp yerlerde olan vakam olmuştu, gerçekten kötü biraz.
hasta yakınlarına başınız sağolsun demek başta biraz üzücü oluyordu tabi ama baya alıştım artık, benim işin de kötü yanı bu işte.
ambulansta çalışmak güzel ama insanların tutumundan dolayı baya yıprandım.
sık sık istifayı düşünüyorum artık
yaşım 28 biraz da yaşım geçiyor moduna girdim çocuk için :)
ben de iyiyim canım saolasın.
benim 9-10 ay oldu tık yok.
bende pcos var
eşimden yana sıkıntı var mı bilmiyorum.
inşallah temmuz sonunda tatile gidicez, dönüşte tam başlıcam tedavi vs. için.
canım çatlatma iğnesi kullanmadım doktorumu değiştirdim tedavi ortasında, yeni doktorum bu ayı iptal edelim dedi.Amin amin insallah yaa. Taeyang sonradan pcos olmus. 10.aydir istiyormus bebek. Klomen ve catlatma ignesi kullanmis ama olusan iki yumurta kiste donusmus.
kendisi de cevap verir zaten birazdan
benim de evlendikten sonra çıktı gibi bişeySağolasın şeker parem..
Benimde evlendikten sonra çıktı ortaya pko..
Hayırlısı herşeyin..
Neey? Bagirsaklari ve beyni mi cikmisti? Allahim sen koru yarabbim. Ben hayatta yapamam. Cok zor meslegin coook. Allah yardim etsin ne diyeyim.
Esin de doktor mu??
tatile gidelim gelelim de sıkıştırcam onu da , zaten nerdeyse 1 sene de olmuş olacak korunmayalı :)TaeYang Eşinde baktırsın canım.. Hayırlısı inşallah, benim kuzenim de acil servis hemşiresi
geçen senelerde çok ciddi bir kaza atlattı. Vakaya giderken hem de.
Boynuna boyunluk filan takıldı. Sonra korktu ambulansa binemedi.
Şimdi acil'de çalışıyor.. Gerçekten zor iş.. ALLAH kolaylık versin..
tatile gidelim gelelim de sıkıştırcam onu da , zaten nerdeyse 1 sene de olmuş olacak korunmayalı :)
ambulansta hele de geceleri ben de korkuyorum baya.
bir de kadın olarak alkollülere madde bağımlılarına filan gidiyoruz, saldırgan oluyorlar, polisin umrunda olmuyor filan
kuzenin iyidir inşallah şu anda, sıkıntı kalmamıştır umarım kazadan ötürü.
canım çatlatma iğnesi kullanmadım doktorumu değiştirdim tedavi ortasında, yeni doktorum bu ayı iptal edelim dedi.
doğum kontrol hapı kullan 3 ay dedi ama bilmiyorum
benim de evlendikten sonra çıktı gibi bişey
tek kistim vardı da o adet düzensizliği yapmamıştı, zaten hormonlar filan normaldi.
diyorum ya yumurtlama belirtilerim filan olurdu ve 26-27 günde bir adet görürdüm eskiden
şimdi en erken 35 gün oluyor.
pff.
Allah hiçbirimizi daha fazla bekletmez inşallah.
amin canım.
otoyolda kaza olmuş, kaza sırasında trafik sıkışmış, sonra bu adam bi kamyona arkadan çarpmış o sıkışıklıkta, bu adam da kaçmak için karşı şeride gitmiş yolun karşısına geçmeye çalışırken gelen araba çarpmış, gece 23 civarı filandı, adam paramparça tabi.
bi de ben de gördüm kazayı ama araba bariyere filan çarptı sandım karanlıkta, meğerse insanmış ya.
kurşunlanmalar, iple kendini asanlar filan oluyor baya.
eşim de doktor, çocuk uzmanı olcak inş :)
merhabaa önceliklee şoktayımm KK da meslektaşımı buldum :))) nasılsınız hoşgeldinizz bölüm neydi sizin?sorma canım bugün bi de yoğunuz baya. yalnız yemek dediğim de tost yani :))
ambulansta çalıştığım için ben biz hastaya gidiyoruz malum, vaka çıkarsa yönlendiriyorlar filan.
valla bu ay klomen kullandım ama 9 haftayı geçik bir süre sonra adet görmüştüm 14 günden fazla sürdü, doktor değiştirdim, yeni doktorum bu ayı iptal edelim dedi, çatlatma iğnesi olmadım. tarlusal verdi kullandım, 2 gün önce bitti daha gelen giden yok. 10 ay oldu artık asabım bozuluyor.
anneannemin 3 ikizi var, annem 2-3 ayda hamile kalmış, kardeşime ben 11 aylıkken kalmış, pek doğurganlar, bende tık yok
sen naptın tedavi oluyor musun? çocuk düşünmekten vazgeçtim diyordun sanki de.
Selam kızlarr nasılsınızz
tşk ederim şekerim bende iyiym :) takılıyorum işte boş boşA.selam canim iyiyiz sen nasilsin bakalim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?