- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.681
tşk ederim şekerim bende iyiym :) takılıyorum işte boş boş
yook canm arkadaş doktor mu ? :) :) :) ben de ambulanstayım bilgecem ondan atladım hemen yoksa dr çok hemşirede başka branşlarda.. ben 112 görünce sevindim bian :) ATT yim ben canmKiz sen doktor muydun ya?? Hic bilmiyordum.
yook canm arkadaş doktor mu ? :) :) :) ben de ambulanstayım bilgecem ondan atladım hemen yoksa dr çok hemşirede başka branşlarda.. ben 112 görünce sevindim bian :) ATT yim ben canm
aç kalbini ben geldim, sıkı sıkı tut, bırakma
hahah iyiymisben anlamam toptan tüfekten, ben anlamam taştan yürekten, anlamam akıntıya kürekten, bunları boş ver ne haber aşktan...
Evet canm bende ambulantayımm. valla canm motor kazasıydı adamda beyin falan kalmamştı çarptığı ağaç ortadan ikiye kırlmıştı düşün yani.. kurşunlanmalar ciddi oluyor geneelde.. bir de epilepsi hastası nbet geçirmiş göl kenarnda ve suya düşmüş düşerken kayalara tutunmuş ve o taş parçalarıda başına düşmüştü olay yernden tesadüfen geçenler 112 aramış olay olalı bayaa olmuş katılaşma vardı kafa travması vardı e bide suda boğulma olunca baya kötü olmuştu... bi tane daha anlatayıımmm bak bi amca yanlz yaşıyormuş komşuları kokudan rahatsız olmş adam bir haftadır ölmş evnde ama grmen lazm kulaklardan gözlerden kurt fışkırıyor resmen içim dışıma çıkmışttı kokudan düz EKG alamadk kurtlar vücutta harekt ediyor diye kalp atımı çıkıyordu monitrde bayaa kötüydü oda alışıyor insan göre göre...Evet canim o doktor. Sen de mo ambulanstasin? Peki snein gordugun en korkunc vaka neydi??
gel desen gelerim hadi git de ben giderimaç kalbini ben geldim, sıkı sıkı tut, bırakma
merbaa hoşgeldinn :)merhabaa kizlar :)
Evet canm bende ambulantayımm. valla canm motor kazasıydı adamda beyin falan kalmamştı çarptığı ağaç ortadan ikiye kırlmıştı düşün yani.. kurşunlanmalar ciddi oluyor geneelde.. bir de epilepsi hastası nbet geçirmiş göl kenarnda ve suya düşmüş düşerken kayalara tutunmuş ve o taş parçalarıda başına düşmüştü olay yernden tesadüfen geçenler 112 aramış olay olalı bayaa olmuş katılaşma vardı kafa travması vardı e bide suda boğulma olunca baya kötü olmuştu... bi tane daha anlatayıımmm bak bi amca yanlz yaşıyormuş komşuları kokudan rahatsız olmş adam bir haftadır ölmş evnde ama grmen lazm kulaklardan gözlerden kurt fışkırıyor resmen içim dışıma çıkmışttı kokudan düz EKG alamadk kurtlar vücutta harekt ediyor diye kalp atımı çıkıyordu monitrde bayaa kötüydü oda alışıyor insan göre göre...
Merhaba hos geldin. Nasilsin? Kimsin kendini kisaca tanitir misin? Ben 25 yasinda 1.5 yillik evli. Cocuksuz biriyimmerhabaa kizlar :)
evet canm sıcaktan çürüyor kurtlanıyor kimsesz ya evde pisti baya ALllah yardımcısı olsun valla fare falan yoktu çok şükür evde kemirirdi valla :/Aman Allahim
Ben hayatta bu isi yapamam mumkun degil. Allah korusun yaaa. Allahim hayirli ölüm versin gercekten cook fena. Insan vucudu da kurtlaniyor mu ya??
Merhaba hos geldin. Nasilsin? Kimsin kendini kisaca tanitir misin? Ben 25 yasinda 1.5 yillik evli. Cocuksuz biriyim
:) bu soruyu üstüme alınaraktan cevaplıyırum tşk ederm efendm iyiyz çok şükürcoklu alinti yapiyorum ama olmuyor bende -.- neden acaba beceremedimneyse sen nasilsin :)))))
hahah bulursun bulursun. Bi tane prens bulursun Insallah. Evet maalesef o harika mukemmel erkekler dizilerde var ama tabi gercek hayatta da var birazcik. O da sans meselesimerhaba :) ay ne guzel darisi bana insallahben 27 yasinda bekar birisiyim prensim beni bulmadi halaaa yaaaaaaaa offffffffff -.- birde su an dizi izliyorum dizideki asklari goruncre imreniyorum amaa zaten onlar hep hayal filmi gercek hayatta en guzeli herkesin yani bizim olsun
evet canm sıcaktan çürüyor kurtlanıyor kimsesz ya evde pisti baya ALllah yardımcısı olsun valla fare falan yoktu çok şükür evde kemirirdi valla :/
bilmiyorm canm otopsiye gndermişlerdi ama sonucu bilmiyorum koltkta astım ve kalp ile ilgili ilaçlar vardı dikkatimi çekti ama sebebini bilmiyorum.. neyse aramzda hamişler var canm kapatalım konuyu :))hahah bulursun bulursun. Bi tane prens bulursun Insallah. Evet maalesef o harika mukemmel erkekler dizilerde var ama tabi gercek hayatta da var birazcik. O da sans meselesicalisiyor musun?
Offf adam kimsesizmis oyle mi? Acaba ölüm sebebi neymis. Allahim sne koru yarabbim yaa
Amin Amin İnşallah canımm sana da bol şans kısmet kazanç huzur mutluluk çoluk çocuk getrsin. daha sayayımmı :) :)Maderzad evet :) haha alinmakla Dogru yapmissin aynen senin icin yazmistim daha coook iyi olun gelecek gunler cok sans getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?