Bilgece ile Sohbete ;)))

ohooo hersey yapa bilirsin özelikle kurslar cok var.. ilgi Alanin ne mesela :) kimi kurabiye yapio ama daha baska seyler istiyorsan arastir hic birsey icin gec degil :)

Meselâ?
Haklısin ama yemek sektörü en son uğraşacağım iş. Güzel yaparım fakat uğraşamam.
Bilgisayar kursuna yazılmak istiyorum önce. Açıktan liseye yazılsam diyorum (kafa alır mı bilmem) çalışmam lazım bir yandan.

Son düzenleme:

sen dedigin gibi önce Bilgi sayar kursuan basla sonari gelir zaten )

hak ve iliskiler... kizlar bana musade iyi aksamlar dilyuorum size
iyi aksamlar

Ben ve sabır

Hayatta yapamam. Tükenmiş durumdayım.
Bana şöyle masa başı bir iş lazım şimdilik.

Himmm soyle yap o zaman. Yaptigin seyleri internetten sat masabasinda oturmus olursun

Ayy canim ya valla dikis biliyorsan azbucuk. Cantalara falan incik boncuk dik ve onlari sat. Nasil aliyorlar gorsen.

Evet doğru söylüyorsun. Bi araştırayım bakalım neler yapabilirim. İllaki bir sey bulurum ilgimi çekecek. Teşekkürler.

ben cikiyorum cok gec oldu : ) mutlu aksamlar ::)

Hayırlı akşamlar cnm.

iyi aksamlar

Himmm soyle yap o zaman. Yaptigin seyleri internetten sat masabasinda oturmus olursun

Ayy canim ya valla dikis biliyorsan azbucuk. Cantalara falan incik boncuk dik ve onlari sat. Nasil aliyorlar gorsen.

Allah seni kahretmesin
İnce iişim çok güzeldir, süper igne oyası yaparım hatta müşteri de var ama tahammülüm kalmadı.
Bi araştırayım bakalım. İlk hedefim bilgisayar kursu. Daima önüme bakıcam inş.

Aynen canim insallah. Bilgisayar kursuna yazil kesinlikle. Cok faydasini gorursun. Vaaay igne oyasi he? Helal ne guzel.

İyi geceler kızlar.. Kim var kim yok?
Bu gece gececiyim ben..

yok kiz kkyi acinca hep karsimda

du tekrar yollayayim

aman bu kk daki reklam yuzunden esimle kavga edicektik az kalsin, burda reklamlarda anlasmali bosanma videosu varmis kk videoda, ben yanlislikla basmisim reklama ama hatirlamiyorum bastigimi. sonra pc den gecmise baktigimda anlasmali bosanma videosunu gordum esime trip atiyorum bosanmakmi istiyorsun ne yapmaya calisiyorsun diye surekli car car konusuyorum. esimde o kadar eminki kendinden sakin sakin ne diyon sen diyo
neyseki dusa girdide tartisma kavgaya donusmedi bende kk yi actim baktim o reklam karsimda
bundan sonra ilk once reklama bakiyorum yanlis basmiyim diye neyseki simdi hep bebe hamile reklamlari cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…