- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.721
Amin canim insallah. Senin meslek nw?
Canim sen eger sabirliysan evden is yapabilirsin ben hic sabirli degilim
ohooo hersey yapa bilirsin özelikle kurslar cok var.. ilgi Alanin ne mesela :) kimi kurabiye yapio ama daha baska seyler istiyorsan arastir hic birsey icin gec degil :)
Amin canim insallah. Senin meslek nw?
Canim sen eger sabirliysan evden is yapabilirsin ben hic sabirli degilim
Meselâ?
Haklısin ama yemek sektörü en son uğraşacağım iş. Güzel yaparım fakat uğraşamam.
Bilgisayar kursuna yazılmak istiyorum önce. Açıktan liseye yazılsam diyorum (kafa alır mı bilmem) çalışmam lazım bir yandan.[/QUOT
istersen önce onu yap ararstir.. ... kurslar varmis onlar bitince meslek sahibi oluymrusun ya tam bilgim yok duzeltim dedim :9 arastirmak lazim ... Bilgi sayarda olursa suüper olur ilgi Alanin neyse o yönde Dogru meslek yapmayi dusun ilerde severek gidim gelecegin bir isin olur
Amin canım Amin..ayy evet evet Allah hayirli ölüm versin diyorum..
Ben calismiyorum. Ev hanimiyim. Koca parasi yiyorum
Meselâ?
Haklısin ama yemek sektörü en son uğraşacağım iş. Güzel yaparım fakat uğraşamam.
Bilgisayar kursuna yazılmak istiyorum önce. Açıktan liseye yazılsam diyorum (kafa alır mı bilmem) çalışmam lazım bir yandan.
iyi aksamlarhak ve iliskiler... kizlar bana musade iyi aksamlar dilyuorum size
Ben ve sabır
Hayatta yapamam. Tükenmiş durumdayım.
Bana şöyle masa başı bir iş lazım şimdilik.
yaaaap kesinlikle.... haberlede gprmustum ben bir ara kadinlar icin is kur yada kursalar sonuyorlardi... yani b u kurslar bitince meslek sahibi oluyorsun aninda... istersen önce onu yap ararstir.. sonra liseyi okursun... yada ikisini bir an yapacaksin biraz zorlanirsin ama istersen yapmadigin bisey yok.. bence öyle en azindan denedim yaptim dersin :) kesinlile ararstir.. :) burayada yaz neler yaptigini... Bilgi sayarda olursa suüper olur ilgi Alanin neyse o yönde Dogru meslek yapmayi dusun ilerde severek gidim gelecegin bir isin olur
ben cikiyorum cok gec oldu : ) mutlu aksamlar ::)
iyi aksamlar
Himmm soyle yap o zaman. Yaptigin seyleri internetten sat masabasinda oturmus olursun
Ayy canim ya valla dikis biliyorsan azbucuk. Cantalara falan incik boncuk dik ve onlari sat. Nasil aliyorlar gorsen.
Hayırlı akşamlar cnm.
Allah seni kahretmesin
İnce iişim çok güzeldir, süper igne oyası yaparım hatta müşteri de var ama tahammülüm kalmadı.
Bi araştırayım bakalım. İlk hedefim bilgisayar kursu. Daima önüme bakıcam inş.
Aynen canim insallah. Bilgisayar kursuna yazil kesinlikle. Cok faydasini gorursun. Vaaay igne oyasi he? Helal ne guzel.
Selam iyi geceler kızlar
Bilgece test sonucun çıktı mı merak ettim canım
İnşallah temiz çıkar canım benimMerhaba canim. Test sonucu hemen cikmiyor. O yuzden beklemedeyizsagol sordugin icin
İyi geceler kızlar.. Kim var kim yok?
Bu gece gececiyim ben..
yok kiz kkyi acinca hep karsimda
du tekrar yollayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?