- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.741
aman bu kk daki reklam yuzunden esimle kavga edicektik az kalsin, burda reklamlarda anlasmali bosanma videosu varmis kk videoda, ben yanlislikla basmisim reklama ama hatirlamiyorum bastigimi. sonra pc den gecmise baktigimda anlasmali bosanma videosunu gordum esime trip atiyorumbosanmakmi istiyorsun ne yapmaya calisiyorsun diye surekli car car konusuyorum. esimde o kadar eminki kendinden sakin sakin ne diyon sen diyo
neyseki dusa girdide tartisma kavgaya donusmedi bende kk yi actim baktim o reklam karsimda
bundan sonra ilk once reklama bakiyorum yanlis basmiyim diye neyseki simdi hep bebe hamile reklamlari cikiyor
Vayy olaya bak yahele ninara bagirsak reklami vardi iyyy igrencti yaaa..
ayy sorma ya adamin aklina bosanma fikrini soktum resmen,
aman o daha fena bagirsak reklamindan rahatsiz olan biri vardi hatta konu acmisti aman insaALLAH bana denk gelmez oyle reklamlar bulantidan yeni kurtuldum yine olmasin
ahahahah sabah sabah güldüm hazal yaaaman bu kk daki reklam yuzunden esimle kavga edicektik az kalsin, burda reklamlarda anlasmali bosanma videosu varmis kk videoda, ben yanlislikla basmisim reklama ama hatirlamiyorum bastigimi. sonra pc den gecmise baktigimda anlasmali bosanma videosunu gordum esime trip atiyorumbosanmakmi istiyorsun ne yapmaya calisiyorsun diye surekli car car konusuyorum. esimde o kadar eminki kendinden sakin sakin ne diyon sen diyo
neyseki dusa girdide tartisma kavgaya donusmedi bende kk yi actim baktim o reklam karsimda
bundan sonra ilk once reklama bakiyorum yanlis basmiyim diye neyseki simdi hep bebe hamile reklamlari cikiyor
hehehhe canim ne mutlu bana guldurdum sizi, kk anasayfasinin her iki kenarindada reklamlar var insan yanlislikla basabiliyor.ahahahah sabah sabah güldüm hazal yaa
Allah mutluluğunuzu bozmasın canımhehehhe canim ne mutlu bana guldurdum sizi, kk anasayfasinin her iki kenarindada reklamlar var insan yanlislikla basabiliyor.
bide malum bdv de bosanma konulari cok var, bende kendi kendime kuruyorum kafamda bende konu acarim artik filan diye kafam daha nerelere gidiyor. Allahtan esim sakin biri bana sert cevap vermedi
aslinda benim sacmalamam karsisinda sakin biriAllah mutluluğunuzu bozmasın canımeşinin sakin biri olmasına sevindim
aman bu kk daki reklam yuzunden esimle kavga edicektik az kalsin, burda reklamlarda anlasmali bosanma videosu varmis kk videoda, ben yanlislikla basmisim reklama ama hatirlamiyorum bastigimi. sonra pc den gecmise baktigimda anlasmali bosanma videosunu gordum esime trip atiyorumbosanmakmi istiyorsun ne yapmaya calisiyorsun diye surekli car car konusuyorum. esimde o kadar eminki kendinden sakin sakin ne diyon sen diyo
Kayınvalidemle hastanedeydik canım geç saate kadar.Iyi geceler canim. Neden gececisin hayirdir??
selamlar kızlar nasılsınız?
A.selam canım ben de iktisatçıyım!
amin canimRabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın.
Iyi akşamlar kimse yok mu
Ben varım iyi akşamlar eflalim
hahahA.selam canım ben de iktisatçıyım!
Senin işin pek yorucu 48 saatte bir mi değişiyo nöbet yoksa günlük mü
Bu arada iyiyim, sen nasılsın?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
İyi geceler canım dinlen en güzelihahah
ben de iyiyim canım evde dinleniyorum işte.
24 saat çalışıyoruz biz ayda 8 nöbet filan oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?