- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.781
amanınEvet gelelim kuru fasulyenin faydalarına...
Bi toplasin kızlar, istişare yapalım.
Beyimiz buraya teşrif etmiş. Son kararımı soruyor.
amanınyüzyüze görüştünüz mü ?
nasıl hissediyorsun peki? boşanma konusunda hala aynı fikirde misin? bu süreçte hiç konuştunuz görüştünüz mü telefonla falan?Birazdan beni almaya gelecek'miş.
nasıl hissediyorsun peki? boşanma konusunda hala aynı fikirde misin? bu süreçte hiç konuştunuz görüştünüz mü telefonla falan?
bebişim sende bu iş çoktan bitmiş.Bomboş... evet, istemiyorum çünkü yine odunluk yapacak. Hayır konuşmadık.
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım benimBen de anlamadım ki sadık takipçiyim ben.
iyiyiz cınımm sen nasılısnhadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
selammm kızlarr nasılsınızz
iyiym sağol beybisi sen nasılsınniyiyiz cınımm sen nasılısn
bende iyiyim canımcım karnım acıktı gibi oldu kabak yoğurtladım gece geceiyiym sağol beybisi sen nasılsınn
bebişim sende bu iş çoktan bitmiş.
bu konuşmanın bi şekilde olması gerekiyor artık. ve tahminim senin kocan çirkinleşip seni sinirlendirmeye çalışacak. bunu bilerek git ve aksine ne yaparsa yapsın sakinliğini bozma. kararlılığını görsün en azından. inşallah güzellikle olur ne olacaksa.
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
selammm kızlarr nasılsınızz
Evet kızlar konuşma gayet sakin geçti. Derdini anlattı, dinledim. Ben anlattım, dinledi.
"Yuvamın yıkılmasını istemiyorum" dedi. Çok yumuşaktı. Sonra bize gittik beraber, kızımın babasını gördüğü anda ki sevincini anlatamam size.
Bi çay içti, oturdu. Sonra da annesinin evine gitti.
Şimdilik bu kadar...
Günaydın canım..
Hakkında hayırlısı olsun..
Özelde de konuşmuştuk seninle,
kızının babasından uzak büyümesini istemem.
Bunu yaşamış biri olarak o küçük kızın yerinde ben vardım çünkü..
Herşeyden önce nasipten öte yol yok..
Dediğim gibi hakkında HAYIRLISI..
suçlu gibi mi peki? yoksa senin büyüttüğünü mü düşünüyor?Evet kızlar konuşma gayet sakin geçti. Derdini anlattı, dinledim. Ben anlattım, dinledi.
"Yuvamın yıkılmasını istemiyorum" dedi. Çok yumuşaktı. Sonra bize gittik beraber, kızımın babasını gördüğü anda ki sevincini anlatamam size.
Bi çay içti, oturdu. Sonra da annesinin evine gitti.
Şimdilik bu kadar...
ama bu minnoş fazla güzel
hadi bakalım inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah herşey yoluna girsin.Saksi_Degilim_Ben
Canım, dün yüzündeki ifadeyi görünce çok şaşırdım. Pişmanlık var elbet. Sakin sakin konuştuk. Bu sefer beni anladığını düşünüyorum. Rahatsız olduğum şeyleri söyledim. Daha dikkatli, özenli olacağını söyledi.
Bakalım Mevlâ'm ne gösterecek.
hadi bakalım inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah herşey yoluna girsin.
fakat çok dua edildi he :)
ama bu minnoş fazla güzel
günaydın hayırlı sabahlar canım
Güzel evet şekerim
naber napıyosun?
hava çok sıcak istanbul'da yaa.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?