Bilgece ile Sohbete ;)))

Bomboş... evet, istemiyorum çünkü yine odunluk yapacak. Hayır konuşmadık.
bebişim sende bu iş çoktan bitmiş.
bu konuşmanın bi şekilde olması gerekiyor artık. ve tahminim senin kocan çirkinleşip seni sinirlendirmeye çalışacak. bunu bilerek git ve aksine ne yaparsa yapsın sakinliğini bozma. kararlılığını görsün en azından. inşallah güzellikle olur ne olacaksa.

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
selammm kızlarr nasılsınızz

Evet kızlar konuşma gayet sakin geçti. Derdini anlattı, dinledim. Ben anlattım, dinledi.

"Yuvamın yıkılmasını istemiyorum" dedi. Çok yumuşaktı. Sonra bize gittik beraber, kızımın babasını gördüğü anda ki sevincini anlatamam size.

Bi çay içti, oturdu. Sonra da annesinin evine gitti.
Şimdilik bu kadar...

Günaydın canım..
Hakkında hayırlısı olsun..
Özelde de konuşmuştuk seninle,
kızının babasından uzak büyümesini istemem.
Bunu yaşamış biri olarak o küçük kızın yerinde ben vardım çünkü..
Herşeyden önce nasipten öte yol yok..
Dediğim gibi hakkında HAYIRLISI..

Günaydın canım. Ben de hep öyle dua ettim. Allah ım hayırlısı ne ise onu bana hoş göster dedim.

Dün evden çıkmadan babam da öyle dedi. Başımızın üstünde yerin var ama bu çocuğun boynunu bükme dedi.Ya bilemiyorum çok dua aldığımi hissediyorum. Herkes bana "kötü biri değil" diyordu. Çünkü ben cok sinirliydim. Benim icin bitmişti, çocuk bile olsa...

Dün araba da gidiyoruz. Hemen "yemek yedin mi,aç mısın"diyor.
Ruhum aç dedim (Gülüyor) Karnım doyuyor. Bana daha özenli olursan bu evlilik yürür dedim.
Adam diyor ki, sadece yüzün gülsün istiyorum. Eeee o zaman kendini düzelteceksin. Neyse umarım bu sefer beni anlamıştır.

Dedim hala elin bomboş gelmişsin.
Ben acık sözlüyüm bilirsin, gercekten bir çiçek yaptırmak aklıma gelmedi dedi.

suçlu gibi mi peki? yoksa senin büyüttüğünü mü düşünüyor?

Hayırlı sabahlar kızlar, bu minnoşla güne merhaba....
ama bu minnoş fazla güzel
günaydın hayırlı sabahlar canım

hadi bakalım inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah herşey yoluna girsin.

fakat çok dua edildi he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…