- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.703
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.821
ahahahah en sevdiğim ve tek yediğim erik, papaz eriği: )))))
sağol canım: )
sen meyvelerden en çok neyi seversin peki?
_Verda_ canim cok sukur iyiyim. Sen nasilsin bakalim..
Ben de iyiyim canım benim.. Sıcaklarla boğuşuyorum..
Sen napıyosun??
A.selam M meyra_ canimAcizane kul sen esinle konustin mu? Hadi hayirlisi olsun bakalim neler olacak..
evet canım konustuk dün
Ee neler konustunuz bakalim? Sakin miydiniz?
bilmiyorum ya aklı başına gelmiş ya da ayetel kürsüden
evet gayet sakin,mahsundu, yuvamın yıkılmasını istemiyorum dedi. güzel güzel konustuk. sıkıntılarımı söyledim. dikkat edecegini,özenli olacagını söyledi. bakalım nolacak.
Ahahaha sen hep onun yuzune ayetel kursi oku
hadi hadi hayirlisi bakalim. Bence akli basina gelmis. Sensizlik zor gelmistir. Bi de gelirken cicek falan getirmis miydi?
ben de onu dedim işte hala sallana sallana gelmişsin, bi çiçek almak bu kadar mı zordu dedim, gercekten hiç aklıma glmedi,gelseydi alırdım dedi. ruhsuz sey, sinir oluyorum.
Canim ya benimkinin de aklina cicek almak pek gelmez.ben de umursamiyorim zaten canli cicek soluyor yazik diyorum
Bi sey isteyecegin zaman kizina soylet babasinin aklina soksun
Peki esin su an nereye gitti?babanla falan konustu mu?
A.s cnm. eşimle ayrılmıştık, dündün geldi, konstuk işte.
Evet kızlar konuşma gayet sakin geçti. Derdini anlattı, dinledim. Ben anlattım, dinledi.
"Yuvamın yıkılmasını istemiyorum" dedi. Çok yumuşaktı. Sonra bize gittik beraber, kızımın babasını gördüğü anda ki sevincini anlatamam size.
Bi çay içti, oturdu. Sonra da annesinin evine gitti.
Şimdilik bu kadar...
Günaydın canım. Ben de hep öyle dua ettim. Allah ım hayırlısı ne ise onu bana hoş göster dedim.
Dün evden çıkmadan babam da öyle dedi. Başımızın üstünde yerin var ama bu çocuğun boynunu bükme dedi.Ya bilemiyorum çok dua aldığımi hissediyorum. Herkes bana "kötü biri değil" diyordu. Çünkü ben cok sinirliydim. Benim icin bitmişti, çocuk bile olsa...
Dün araba da gidiyoruz. Hemen "yemek yedin mi,aç mısın"diyor.
Ruhum aç dedim (Gülüyor) Karnım doyuyor. Bana daha özenli olursan bu evlilik yürür dedim.
Adam diyor ki, sadece yüzün gülsün istiyorum. Eeee o zaman kendini düzelteceksin. Neyse umarım bu sefer beni anlamıştır.
Dedim hala elin bomboş gelmişsin.
Ben acık sözlüyüm bilirsin, gercekten bir çiçek yaptırmak aklıma gelmedi dedi.
Ne anlamlı güzel bir sözmüş...."Zorsa sev, ama sevmiyorsa zorlama." (Hz. Mevlana)
Ne anlamlı güzel bir sözmüş....
Aynen hatta tüm ilişkiler böyle seviyorsa zorluk çıkıyor karşımıza sevmiyorsa da biz zorluyoruz ama sevgi olsunda İnşallah zorluklarda atlatılır canmçoğu ilişki böyle değilmidir zaten?? değilmi?
galiba evinize döndünüz öylemi?
bazı insanlar bazen posta istiyor, postayı yiyince aklı başına geliyor, yoksa o saksıları 1gr çalışmıyor bazen, seninkide az öyle...
ama yuvanız dağılmaz inş, ben dağılmaması gerektiğini düşünüyorum, yazık olur yoksa size...
herkes dönem dönem yaşıyor inan ne sıkıntılar....
imtihandayız işte.
"Zorsa sev, ama sevmiyorsa zorlama." (Hz. Mevlana)
diyor mevlana...
öfff çok duygulandım....
bence sende seviyorsun eşini, o zaten seviyor seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?