- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.861
Bak bizim sistem soyle. Otururyoz simdi karsilikli. Ilk ben konusuyorum o dinliyor. Sonra o konusuyor ben dinliyorum. Karsilikli tartisma yaşadığımızda bile siramizi bekliyoruz. Hele bi sozumuz kesilsin
Bak bizim sistem soyle. Otururyoz simdi karsilikli. Ilk ben konusuyorum o dinliyor. Sonra o konusuyor ben dinliyorum. Karsilikli tartisma yaşadığımızda bile siramizi bekliyoruz. Hele bi sozumuz kesilsin
nasıl canım çektii anlatamam
Aslinda saygiyi korumak zorundayiz yoksa insanin agzindan tamiri olmayan sozler cikabilir. Esim de ben de cok sinirliyiz ama birbirimize karsi saygiyla hareket ettikce cevreye de sabrimiz artti. Bi de kavga eden insanlari cok gordum o yuzden tartismanin sonucunun kavgaya varmasini hic istemiyorum. Sevmiyorum.Rabbim kimsenin huzurunu bozmasin.Cok iyiymiş ya saygıyı her an koruyorsunuz karşılıklı süpertakdir ettim şu an ikinizi de
kimse sizin sözünüzü kesemez heyhat
aynen bazen bizimde öyle olur: ))))))
bazen eşiminde çenesi düşer, sus ben konuşacam der bana: DDDD
Hahah benim bi enistem var o da asiri konusur.esimle yanyana geldikleri zaman esim ona firsat vermiyor resmen düşün o lkadar konusur.aman konussun ya bi gun konuşmasa icime sıkıntı giriyor
Aslinda saygiyi korumak zorundayiz yoksa insanin agzindan tamiri olmayan sozler cikabilir. Esim de ben de cok sinirliyiz ama birbirimize karsi saygiyla hareket ettikce cevreye de sabrimiz artti. Bi de kavga eden insanlari cok gordum o yuzden tartismanin sonucunun kavgaya varmasini hic istemiyorum. Sevmiyorum.Rabbim kimsenin huzurunu bozmasin.
Hahah benim bi enistem var o da asiri konusur.esimle yanyana geldikleri zaman esim ona firsat vermiyor resmen düşün o lkadar konusur.aman konussun ya bi gun konuşmasa icime sıkıntı giriyor
Benim de dayımın hanımı çok konuşur. Hiç susmaz. Bir şey sormaya korkarım. Bilirim ki evvelki günün kahvaltısından başlar anlatmaya.
Her neyse bi akşam oturuyoruz hep beraber yine, abim "bi tuhaflık var bu akşam" dedi.
herkes birbirine baktı
Meğersem yengem konuşmuyor (sıkıntısı vardı o akşam)
Benim de dayımın hanımı çok konuşur. Hiç susmaz. Bir şey sormaya korkarım. Bilirim ki evvelki günün kahvaltısından başlar anlatmaya.
Her neyse bi akşam oturuyoruz hep beraber yine, abim "bi tuhaflık var bu akşam" dedi.
herkes birbirine baktı
Meğersem yengem konuşmuyor (sıkıntısı vardı o akşam)
yok canım bizim evde de var ama yiyemiyorum dişlerimde tel var korkuyorummarketlerde var canım, alamazmısın: (
hamile falan değilsin dimi: (
canım çok çekti diyince üzüldüm bak şimdi.....
canım sorun market degil tellerimin kırılmasından korkuyorumCanım bakkal market yok mu yakınlarda?
canım sorun market degil tellerimin kırılmasından korkuyorum
Yok ben değilim tatlım, kendi fotoğraflarımı koymuyorum :)Hımmm ne çıkacak teller fotodaki sen misin?
Yok ben değilim tatlım, kendi fotoğraflarımı koymuyorum :)
Ne zaman çıkacagını bilmiyorum ama uzun bi süreç var önümde. 2 yıl kadar muhtemelen
aa hiç geciktirmeden yaptır ve imkanın varsa özel kliniklerde yaptırmanı öneririm, devlettekiler pek ilgilenmiyor çünküOooo uzunmuş ya benim de yapılacak tam 11 dişim var
Cok cabuk çürüdü ve hepsi de ön dişim
enyalioooos fıstııık bak bu senin için: )
hem erik var hemde yeşil kayısı: )
afiyet olsun...
Eki Görüntüle 1556606
aa hiç geciktirmeden yaptır ve imkanın varsa özel kliniklerde yaptırmanı öneririm, devlettekiler pek ilgilenmiyor çünkü
aynen diş sağlığın başında geliyor.. dişteki bir iltihap tüm vücuda yayılıp büyük riskler yaratabiliyorEvet canım özelde yaptiracam inş. 2 ya da 3 bin tl kadar tutuyor. Dişe giden paraya üzülmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?