Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım takılma olayın stresini atamamışlardır.
Oğullarının boşanacak olmalarına üzüldüklerinden öyle davranmış olabilirler.
Sen içini ferah tut. Kendinden emin olduğun sürece, kimsenin surat asması seninle konuşmaması umurunda olmasın!

Gün gelir pişman olurlar sana öyle davrandıklarına..
Ama iş işten geçmiş olur, sen saygını koru.
Sessiz kal..

Zaman herşeyin ilacı...

iyiyim tatlim sen nasilsin ? 12 saat uzakta (tokat'ta) köyümüz kismetse pazartesi akşamı Abbas yolcu

Tokatta kuzenim var, eşi hakim oraya atandı.
Fotograflarını gördüm güzel şehir
Şimdiden iyi tatiller o zaman canım..

Ben de iyiyim,
gece pek takılmıyodum.
Bu gece eşim playstation a dalınca,
ben de buraya uğrayım dedim..

Himmm aslinda bu durumda gerçekten soylemeleri gerekiyordu. Ayrica arayip sormalari da gerekiyordu..

Evet dogru ama eşim huylarını bildigi icin (isin icinden cikilmaz hale sokarlardı net) karışmayın demiş.
Benim umrumda degil de alışığım zira beni toplum içinde bozmalarina da eşimin cani cok sıkıldı. Konuşmama ragmen böyle yaptılar dedi.

Hosbuldum canim esimi uyuttum geldim

Demekki senin evden gitmen zorlarina mi gitmis ne olmussa. Amaaan bosver dert ettigin seye bak. Esin de seni sahiplenmis bak zoruna gitmis ne hos. Sen su an esinle beraber misin canim?

Teşekkür ederim :) bakalım nasıl olacak ilk defa çocukla uzun yola çıkacağım biraz tedirginim.

Iyi yapmışsın bende eşim evde olmadığı zamanlar gece giriyorum siteye şimdi annemlerdeyim de rahatım bu konuda

Sessiz kalma konusunda üstüme kimse yoktur

Hayır bir de "cay koy" diyor bana.

Çocuğun küçük mü çok?
Kendi aracınızla giderseniz kısmen yolculuk daha rahat geçebilir.
Anne evi candır yaa..
Bitanedir..

Hosbuldum canim esimi uyuttum geldim

Demekki senin evden gitmen zorlarina mi gitmis ne olmussa. Amaaan bosver dert ettigin seye bak. Esin de seni sahiplenmis bak zoruna gitmis ne hos. Sen su an esinle beraber misin canim?

Hayir canim annemlerdeyim.

Ordayken balkona geçtik. Yapilana cani cok sikildi. Takma kafana, salla gitsin dedi.
Alnımdan öptü.

Enyaliosember: 675475 .!.:
Çocuğun küçük mü çok?
Kendi aracınızla giderseniz kısmen yolculuk daha rahat geçebilir.
Anne evi candır yaa..
Bitanedir..

3.5 yasinda. Otobusle gidiyoruz maalesef
kesinlikle katiliyorum bende anne evi bambaskaa
ama bu gece sooon

ya her zaman boyle esim, benim icin önce sensin der. Ailem de olsa kimseye hizmet etmeyeceksin der, is yapsam gönlü olmaz. Bu kısımda bi problem yok.

Yok hissetmedim malesef

Bu mesajini hic begenmedimm yaaa senin hislerin ölmüş bi elektro sok mu versek ne yapsak _Verda_ ayni benim esim iste canim. Aramizdaki tek fark ben hissediyorum guzel seyler. Evet evet senin hisleriini yerine getirmemiz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…