- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.901
Eşimden ayrılacaktım biliyorsun, ailesi duymuş baba evine döndüğümü fakat eşim kardeşi ile konuşup, karismamalarini, karımla benim aramda, aşılamayacak problem olmadigini söylemiş.
Bugün gittik beraber ne hoşgeldin dediler ne konuştular
iyiyim tatlim sen nasilsin ? 12 saat uzakta (tokat'ta) köyümüz kismetse pazartesi akşamı Abbas yolcu
Himmm aslinda bu durumda gerçekten soylemeleri gerekiyordu. Ayrica arayip sormalari da gerekiyordu..
@Bilgece m hoşgeldin
Evet dogru ama eşim huylarını bildigi icin (isin icinden cikilmaz hale sokarlardı net) karışmayın demiş.
Benim umrumda degil de alışığım zira beni toplum içinde bozmalarina da eşimin cani cok sıkıldı. Konuşmama ragmen böyle yaptılar dedi.
Tokatta kuzenim var, eşi hakim oraya atandı.
Fotograflarını gördüm güzel şehir
Şimdiden iyi tatiller o zaman canım..
Ben de iyiyim,
gece pek takılmıyodum.
Bu gece eşim playstation a dalınca,
ben de buraya uğrayım dedim..
Canım takılma olayın stresini atamamışlardır.
Oğullarının boşanacak olmalarına üzüldüklerinden öyle davranmış olabilirler.
Sen içini ferah tut. Kendinden emin olduğun sürece, kimsenin surat asması seninle konuşmaması umurunda olmasın!
Gün gelir pişman olurlar sana öyle davrandıklarına..
Ama iş işten geçmiş olur, sen saygını koru.
Sessiz kal..
Zaman herşeyin ilacı...
Teşekkür ederim :) bakalım nasıl olacak ilk defa çocukla uzun yola çıkacağım biraz tedirginim.
Iyi yapmışsın bende eşim evde olmadığı zamanlar gece giriyorum siteye şimdi annemlerdeyim de rahatım bu konuda
Sessiz kalma konusunda üstüme kimse yoktur
Hayır bir de "cay koy" diyor bana.
Hosbuldum canim esimi uyuttum geldim
Demekki senin evden gitmen zorlarina mi gitmis ne olmussa. Amaaan bosver dert ettigin seye bak. Esin de seni sahiplenmis bak zoruna gitmis ne hos. Sen su an esinle beraber misin canim?
Enyaliosember: 675475 .!.:Çocuğun küçük mü çok?
Kendi aracınızla giderseniz kısmen yolculuk daha rahat geçebilir.
Anne evi candır yaa..
Bitanedir..
Hayir canim annemlerdeyim.
Ordayken balkona geçtik. Yapilana cani cok sikildi. Takma kafana, salla gitsin dedi.
Alnımdan öptü.
Eşimin annesi
Tabiki sallamadım.
Hayir canim annemlerdeyim.
Ordayken balkona geçtik. Yapilana cani cok sikildi. Takma kafana, salla gitsin dedi.
Alnımdan öptü.
Vaaaaaaaaavvvvvvvvvv masallah diyorum masallah
Ee sen o an bir seyler hissettin mi peki?
Kayınvalide yani anladım canım annenlere yakın mı oturuyolar?
ya her zaman boyle esim, benim icin önce sensin der. Ailem de olsa kimseye hizmet etmeyeceksin der, is yapsam gönlü olmaz. Bu kısımda bi problem yok.
Yok hissetmedimmalesef
Bu mesajini hic begenmedimm yaaa senin hislerin ölmüş bi elektro sok mu versek ne yapsak_Verda_ ayni benim esim iste canim. Aramizdaki tek fark ben hissediyorum guzel seyler. Evet evet senin hisleriini yerine getirmemiz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?