- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.941
aynen çok çabuk geldi yaa :)Son üç gün arkadaşlar
Hoş geldin ya şehr-i Ramazan
Naber kızçeleeeer@Acizane kul evet ramazan geliyor ben çok seviyorum ramazanı çok huzurlu oluyorum
KesinlikleAynen ben de bambaşka bir şey, hem ruhen hem bedenen çok iyi geliyor.
gerçekten umursamıyor musun?ben günlerce içime atar dert ederim heralde
Birazcık canm sıkkındı geçti şükür canımNe oldu?
Birazcık canm sıkkındı geçti şükür canım
Napıyrsun nasılsın bilgecemIyi bari Allaha sukur canim.
Napıyrsun nasılsın bilgecem
Hmm daha gelmedimi eşin Allah kolaylık versin canım ya ramazan da geliyor :/ valla napim şok şok şok demişsin merak ettim konuya baktım canm olaylar olaylarIyiyim sukur canim.esimi bekliyorum. Sen ne yapiyosun?
kuzummmm naberrr anılmısşım tarafından öpücüklerimi borç bilirim@BilgeceAcizane kul @-Piraye @meyra__
Feraceli
@fullofcrazydmira @eflalim
@Saksi_Degilim_BenMaderzad @TaeYang @hazal87
aylleen @jelibon25
@bebem-1221
@okypete @kardelen18 @Mahperiii
@esmerm91
Ve daha ismini sayamadığım müdavinler
neredesiniz,,
herkes uyuyo mu :/
kesinlikle n11.com ben herşeyi ordan alıyorum hemen hemenKızlar size bir sorum olacak, teknolojik aletleri hangi siteden ya da mağazadan almayı tercih ediyorsunuz? Teknosada falan fiyatlar çok uçuk.. Daha uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz güvenilir bir site var mı
Kızlar size bir sorum olacak, teknolojik aletleri hangi siteden ya da mağazadan almayı tercih ediyorsunuz? Teknosada falan fiyatlar çok uçuk.. Daha uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz güvenilir bir site var mı
canım naptın bir değişiklik var mı durumunda eşinle ilgili falan merak ediyorum seni ama bu araşar yoğun oldum biraz ilgilenemedim kusura bakmaCanım burdayım ama namaz kılmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?