Bilgece ile Sohbete ;)))

canım naptın bir değişiklik var mı durumunda eşinle ilgili falan merak ediyorum seni ama bu araşar yoğun oldum biraz ilgilenemedim kusura bakma

Ne kusuru, estağfurullah canım.

Evden ayrıldım. 2 hafta falan oluyor herhalde, sonra eşim geldi konuşmak için, konuştuk.
Devam kararı aldık. Allah utandırmasın İnşaAllah.
Bu sefer beni anladığını düşünüyorum.

aaaa bak bana yine bildirim gelmedi etiketlenmeme rağmen

canımmm benim sesimi kestiler haftaiçi işler çok yoğun haftasonuda malum yaz geldi biyerlere gidiyoruz derken uğrayamaz oldum buralara

bu arada n11 den alıyorum bende genelde. ama gittigidiyordan da saat, epilasyon aleti, dijital foto. mak. ve bi adet akıllı telefon almışlığım var bi sorun yaşamamıştım.
cnm akıllı telefonu hangi kullanıcıdan aldın kullanıcı adını hatırlıyo musun özelden yazsan olur mu?
hepsine güvenmek mümkün değil sonuçta

cnm akıllı telefonu hangi kullanıcıdan aldın kullanıcı adını hatırlıyo musun özelden yazsan olur mu?
hepsine güvenmek mümkün değil sonuçta
bulamadım canımcım ya ben girmeyeli değişmiş alldıklarımı liselemedi ;(

Sssseesss sess bir ki ssssseesss Deneme bir ki
bak bak bak güzeller ortaya çıkıyo

Anaam kizlar bildirim gelmesi icin beni etiketleyin bundan sonra.
Ne yapiyosunuz? Bu aralar pek giremiyorum .

Acizane kul ne yaptin canm?? Karariniz ne?

@Bilgece
Bi sorun yok şu an ama hala tlf numu vermedi ve tlf açık tutuyor. Bacımdan arıyor beni, sinirlenmemeye çalışıyorum. Bakalım nerde patlayacağım.

Kendi adıma hat alırım ama tlf zor görünüyor.

Ama ben de âcizaneysem, note 3 ü bir sekilde alıp, o lafı ona yediririm.
Çok sinirliyim şu an...

Canik sakin ol aklina gelmemis olabilir mi acaba? Bi daha ararsa sorarsin telefonumu vermeyi dusunmuyor musun diye. Bakalim ne diyecek..

Yenileri aranıza alıyonuz mu

Aliyoriz aliyoruz tabi selam hos geldin

Hoşbulduum 19 yaşındayım, lise mezunuyum onun dışında da heep evdeyim yalnız ilk mesajımı buraya atarak büyük oynadım galiba baya ablam sayılırsınız cahillik yaparsam affedin
Estagfurullah cicim biz de boyle ogrendik 25 yasindayim ev hanimiyim boyle iste ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…