- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.961
canım oraya da baktım da tuzlu biraz yakesinlikle n11.com ben herşeyi ordan alıyorum hemen hemen
canım naptın bir değişiklik var mı durumunda eşinle ilgili falan merak ediyorum seni ama bu araşar yoğun oldum biraz ilgilenemedim kusura bakma
aaaa bak bana yine bildirim gelmedi etiketlenmeme rağmen@BilgeceAcizane kul @-Piraye @meyra__
Feraceli
@fullofcrazy @dmira @eflalim
Saksi_Degilim_Ben @Maderzad @TaeYang @hazal87
aylleen @jelibon25
@bebem-1221
@okypete @kardelen18 @Mahperiii
@esmerm91
Ve daha ismini sayamadığım müdavinler
neredesiniz,,
herkes uyuyo mu :/
bu arada n11 den alıyorum bende genelde. ama gittigidiyordan da saat, epilasyon aleti, dijital foto. mak. ve bi adet akıllı telefon almışlığım var bi sorun yaşamamıştım.canım oraya da baktım da tuzlu biraz ya
cnm akıllı telefonu hangi kullanıcıdan aldın kullanıcı adını hatırlıyo musun özelden yazsan olur mu?bu arada n11 den alıyorum bende genelde. ama gittigidiyordan da saat, epilasyon aleti, dijital foto. mak. ve bi adet akıllı telefon almışlığım var bi sorun yaşamamıştım.
Sssseesss sess bir ki ssssseesssnasılsınız güzeller ses verin
tamam canım beklecnm akıllı telefonu hangi kullanıcıdan aldın kullanıcı adını hatırlıyo musun özelden yazsan olur mu?
hepsine güvenmek mümkün değil sonuçta
bulamadım canımcım ya ben girmeyeli değişmiş alldıklarımı liselemedi ;(cnm akıllı telefonu hangi kullanıcıdan aldın kullanıcı adını hatırlıyo musun özelden yazsan olur mu?
hepsine güvenmek mümkün değil sonuçta
bak bak bak güzeller ortaya çıkıyoSssseesss sess bir ki ssssseesssDeneme bir ki
Anaam kizlar bildirim gelmesi icin beni etiketleyin bundan sonra.
Ne yapiyosunuz? Bu aralar pek giremiyorum .
Acizane kul ne yaptin canm?? Karariniz ne?
Yenileri aranıza alıyonuz mu
Ay gerçekten miBütün sayfaları okuyup, sorduğumuz sorulara doğru cevaplar verirseniz evet
Ay gerçekten mi[/QUOTE
Şaka Şaka hoşgeldin.yaş kaç? Ne ile mesgulsun?
Yeni üye olmuşsun.
Ben 31 yaşındayım.
Canik sakin ol aklina gelmemis olabilir mi acaba? Bi daha ararsa sorarsin telefonumu vermeyi dusunmuyor musun diye. Bakalim ne diyecek..@Bilgece
Bi sorun yok şu an ama hala tlf numu vermedi ve tlf açık tutuyor. Bacımdan arıyor beni, sinirlenmemeye çalışıyorum. Bakalım nerde patlayacağım.
Kendi adıma hat alırım ama tlf zor görünüyor.
Ama ben de âcizaneysem, note 3 ü bir sekilde alıp, o lafı ona yediririm.
Çok sinirliyim şu an...
Yenileri aranıza alıyonuz mu
Estagfurullah cicim biz de boyle ogrendikHoşbulduum19 yaşındayım, lise mezunuyum onun dışında da heep evdeyim yalnız ilk mesajımı buraya atarak büyük oynadım galiba baya ablam sayılırsınız cahillik yaparsam affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?