Bilgece ile Sohbete ;)))

O ne ya badana mı yaptın

Canim benim ne kadar ince dusuncelisin. Cok az muhabbet etmistik ama unutmamissin. Cok mutlu oldum. Hayirli bereketli feyizli ramazanlar insallah. Rabbim cumlemize ibadetlerimizi hakkiyla yapma gucu kuvveti versin. Vefali gonlunden operimm seni..

canım tsk ederim senin de ramazanın mübarek olsun....bol sevaplı ramazan olması ümidiyle....

Amin amin insallah cok hayirli gecer ramazanimiz

Canim benim ne kadar ince dusuncelisin. Cok muhabbet etmistik ama unutmamissin. Cok mutlu oldum. Hayirli bereketli feyizli ramazanlar insallah. Rabbim cumlemize ibadetlerimizi hakkiyla yapma gucu kuvveti versin. Vefali gonlunden operimm seni..
nicin unutayim ask olsun dualarina da cani gonulden amin

Hahaha yanlis yazmisim cok az muhabbet etttik diyecektim cok muhabbet ettik yazmisim. Oruc daha baslamadan vurdu benii @Bilgece oyle deme yaa yuz yuze baktigimiz insanlar bile unutuyor.. bu zamanda vefasizlik diz boyu.. amann neyse sen bana bakma. istedigim kisiden cevap alamadim reelde bunalima bagladim yine

Bosver kimseyi takma hayat guzel

Amin canim.aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…