- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.081
O ne ya badana mı yaptınBugün badana yaptım dün halı yıkadım
Diğer günleri sen düşün hiiç iş yapmadığım günüm şöyle
Evi topla,bulaşık
Her yeri süpür her yerin tozunu al
Öğle yemeği ,akşam yemeği
Sele sele çamaşır as katla yerleştir
Evdeki 5 tane kocaman insanın arkasını topla hizmetini yap
Böyle
Muğla canıminşallah kuzum bakalım nerdesin peki nerde çalışıyorsn
EvetO ne ya badana mı yaptın
Aynı zamanda kitap aşığı kitapla yatıp kalkan elinde hep kitap olan biri olarakta hayal edersen sevinirimseni sürekli temizlik yapıp evde ordan oraya koşturan biri olarak hayal ediyorumbiraz rahat olsan
Sınav konusunda yorum yapmıyımm ben... :)Bu aradamero95 kuzum nerdesin? Sinavin nasil gecti? Bizi duyabiliyor musun bakalim??
Sınav konusunda yorum yapmıyımm ben... :)
Sonuç iyi desem kötü, kötü zaten kötü oluyor
Duyuyorum seni Bilgece Abla :)
Aminn cümlemizin ins :)Ay insallah iyi diyelim iyi olsun tatlim.sen nasilsin bakalim?
Aminn cümlemizin ins :)
Çok şükür iyiyim :) siz nasılsınız? :)
canım tsk ederim senin de ramazanın mübarek olsun....bol sevaplı ramazan olması ümidiyle....Acizane kul tamdem kurk mantolu madonna AkarGider marcello braindamage @lavantakokulusandik M meyra_ @eflalim @Enyalios Saksi_Degilim_Ben A amberin @Pisi-@mero95 Mihrimah00 E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla @adeninannesi mimoz_a mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-adre -Piraye 1Sen Anti Depresan asya cansu erhan aylleen aynurell @bebem-1221 @Beggg birkibirki @Berenimbo benlacivert dmira @brokenangel26 camdavul esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli firdevscansu findiklinescafe @hazal87 izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 Samsonn @sare_sare @Silent_women vanilyalimuffin Z zipzip _AgLaTaN KaFe_ nuryolu
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslarim hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
canım tsk ederim senin de ramazanın mübarek olsun....bol sevaplı ramazan olması ümidiyle....
nicin unutayim ask olsunCanim benim ne kadar ince dusuncelisin. Cok muhabbet etmistik ama unutmamissin. Cok mutlu oldum. Hayirli bereketli feyizli ramazanlar insallah. Rabbim cumlemize ibadetlerimizi hakkiyla yapma gucu kuvveti versin. Vefali gonlunden operimm seni..
Allah razi olsun canım butun islam aleminin ramazani mubarek olsun insallah
ALLAH razı olsun BilgecemAcizane kul tamdem kurk mantolu madonna AkarGider marcello braindamage @lavantakokulusandik M meyra_ @eflalim @Enyalios Saksi_Degilim_Ben A amberin @Pisi- mero95 Mihrimah00 E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla @adeninannesi mimoz_a mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye 1Sen Anti Depresan asya cansu erhan aylleen aynurell @bebem-1221 @Beggg birkibirki @Berenimbo benlacivert dmira @brokenangel26 camdavul esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli firdevscansu findiklinescafe @hazal87 izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 Samsonn @sare_sare @Silent_women vanilyalimuffin Z zipzip _AgLaTaN KaFe_ nuryolu oglak_kadini
FrKafka
Z zxshermine
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Amin inşallah unutmam bilgecemAcizane kul tamdem kurk mantolu madonna AkarGider marcello braindamage @lavantakokulusandik M meyra_ @eflalim @Enyalios Saksi_Degilim_Ben A amberin @Pisi- mero95 Mihrimah00 E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla @adeninannesi mimoz_a mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye 1Sen Anti Depresan asya cansu erhan aylleen aynurell @bebem-1221 @Beggg birkibirki @Berenimbo benlacivert dmira @brokenangel26 camdavul esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli firdevscansu findiklinescafe @hazal87 izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 Samsonn @sare_sare @Silent_women vanilyalimuffin Z zipzip _AgLaTaN KaFe_ nuryolu oglak_kadini
FrKafka
Z zxshermine
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Hahaha yanlis yazmisim cok az muhabbet etttik diyecektim cok muhabbet ettik yazmisim. Oruc daha baslamadan vurdu benii@Bilgece oyle deme yaa yuz yuze baktigimiz insanlar bile unutuyor.. bu zamanda vefasizlik diz boyu.. amann neyse sen bana bakma. istedigim kisiden cevap alamadim reelde bunalima bagladim yine
ALLAH razı olsun BilgecemRabbim cümlemize hayırlı ve bereketli bir ramazan geçirmeyi nasip etsin. Tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualar, verdiğimiz iftarlar kabul olsun inşallah. Duarlımdasın, Rabbim gönlüne göre versin canım
Acizane kul tamdem kurk mantolu madonna AkarGider marcello braindamage @lavantakokulusandik M meyra_ @eflalim @Enyalios Saksi_Degilim_Ben A amberin @Pisi- mero95 Mihrimah00 E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla @adeninannesi mimoz_a mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye 1Sen Anti Depresan asya cansu erhan aylleen aynurell @bebem-1221 @Beggg birkibirki @Berenimbo benlacivert dmira @brokenangel26 camdavul esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli firdevscansu findiklinescafe @hazal87 izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 Samsonn @sare_sare @Silent_women vanilyalimuffin Z zipzip _AgLaTaN KaFe_ nuryolu oglak_kadini
FrKafka
Z zxshermine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?