- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.101
Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 BlancKahkul @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
hayırlı ramazanlarınız olsun efenimmmmmmmmmmAcizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 BlancKahkul @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Yakalandım sanırım
Yakalandım sanırımMerhabalar!Sohbetinizi çok beğendim.Doğrusu çok güzel böyle arkadaşlıklar kurmak
Buyrun siz de dahil olun uzaktan bakmakla olmaz
Ben.bilgece 25 yasindayim evliyim cocuksuzum boyle isteya sen?
Ben henüz öğrenciyimDoğal olarak da bekarım
Kacmaz tabiiiGözünden de hiç bir şey kaçmaz
ay canim ya Allah razi olsun cok sagolHatırlanmışım yaşasıınAllah razı olsun seninde mübarek olsun, aklıma geldikçe sana hayırlı evlat için dua ediyorum sözüm var
Evet istiyorum insallah soyle hayii akilli saglikli uslu bir evlat.Büyük cesaret tebrik ederim.Ben daha okulu rayına sokamadım siz evlilik ve okulu birlikte yürütmüşsünüz.Yanlış bir şey yazmak istemem sanırım çocuk istiyorsunuz öyle mi?
hayırlı ramazanlar canımmmmmmmmAcizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 BlancKahkul @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
biz kahvaltı yaparız. Yanında kızartma olur, menemen olur.İnşallah umarım Allah duyar dualarınızı.Konuyu biraz saptırcam ama ayıptır sorması sahur için ne yemeyi düşünüyorsunuzhanece oturmuş düşünüyoruz da ne tok tutar ne susatmaz diye ben de sizlere danışmak istedim
Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 BlancKahkul @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ince dusunceli bilgecem.aminnn insallah..rabbim tum dileklerimizi isteklerimizi gerceklestirsin insallah.ibadetlerimizi daim kilsin...o cok buyuk..hayirli bir ramazan nasip olsunAcizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina -Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 BlancKahkul @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Kızlar yarınki menuye fikir verin. Misafirim var ilk iftara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?