Bilgece ile Sohbete ;)))

Hatırlanmışım yaşasıın Allah razı olsun seninde mübarek olsun, aklıma geldikçe sana hayırlı evlat için dua ediyorum sözüm var
ay canim ya Allah razi olsun cok sagol

Büyük cesaret tebrik ederim.Ben daha okulu rayına sokamadım siz evlilik ve okulu birlikte yürütmüşsünüz.Yanlış bir şey yazmak istemem sanırım çocuk istiyorsunuz öyle mi?
Evet istiyorum insallah soyle hayii akilli saglikli uslu bir evlat.

İnşallah umarım Allah duyar dualarınızı.Konuyu biraz saptırcam ama ayıptır sorması sahur için ne yemeyi düşünüyorsunuz hanece oturmuş düşünüyoruz da ne tok tutar ne susatmaz diye ben de sizlere danışmak istedim

biz kahvaltı yaparız. Yanında kızartma olur, menemen olur.
yemek dokunuyo

kızlar kızlar nasılsınız?
benim canım sıkkın.
mens oldum galiba.
yav koskoca 9 hafta olmadım en son , bari bu sefer ramazanda da olmayaydım da firesiz geçireydim ne güzel olurdu :))
daha ilk haftadan yalan oldu oruç.

@Bilgece nasıl naziksin nasılll düşüncelisiiin senin de ramazan ayın mübarek olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin. Dualarını da tamamdır csnım benim. Şuan müsait değilim ilk namazda aklımdasınpıtırcık yeğen istiycem Rabbimden sen de bana eder misin hukuk kazanmam için içinden gelirse et yük etmiym boynuna et diyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…