- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.121
İnşallah umarım Allah duyar dualarınızı.Konuyu biraz saptırcam ama ayıptır sorması sahur için ne yemeyi düşünüyorsunuzhanece oturmuş düşünüyoruz da ne tok tutar ne susatmaz diye ben de sizlere danışmak istedim
Ayy canim snei unuttum yaa hayirli ramazanlar. Ben de 3 gun sonra olucam büyük ihtimallekızlar kızlar nasılsınız?
benim canım sıkkın.
mens oldum galiba.
yav koskoca 9 hafta olmadım en son , bari bu sefer ramazanda da olmayaydım da firesiz geçireydim ne güzel olurdu :))
daha ilk haftadan yalan oldu oruç.
Ayy canimsin ederim tabi etmez miyim yaa?? Insallah gonlundeki en hayirlisi olur..@Bilgece nasıl naziksin nasılll düşüncelisiiinsenin de ramazan ayın mübarek olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin. Dualarını da tamamdır csnım benim. Şuan müsait değilim ilk namazda aklımdasın pıtırcık yeğen istiycem Rabbimden sen de bana eder misin hukuk kazanmam için içinden gelirse et yük etmiym boynuna et diyip
Tam adamina sordunKızlar yarınki menuye fikir verin. Misafirim var ilk iftara
Ince dusunceli bilgecem.aminnn insallah..rabbim tum dileklerimizi isteklerimizi gerceklestirsin insallah.ibadetlerimizi daim kilsin...o cok buyuk..hayirli bir ramazan nasip olsun
anayemeği fırında guveç duşunuyorum, pilav salata olur bunların yanına ne gider başkaEt yemeği mi sebze yemeği mi hangisini anayemek düşünüyosun?
oow bilgecem ben bunca şeyi yapamam kiValla canim ben sahur yapmıyorum. Esime kahvaltilik hazirliyorum
Ayy canim snei unuttum yaa hayirli ramazanlar. Ben de 3 gun sonra olucam büyük ihtimalle
Ayy canimsin ederim tabi etmez miyim yaa?? Insallah gonlundeki en hayirlisi olur..
Tam adamina sordunben firinda güveç pilav yanina et hosaf salata yapardim herhalde bi de icli kofte
Ne tatli yazmissiniz:) ben size edecegim.benimde 4 temmuzda kpss em var.zahmet olmayacaksa eger benim icinde dua edermisin...@Bilgece nasıl naziksin nasılll düşüncelisiiinsenin de ramazan ayın mübarek olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin. Dualarını da tamamdır csnım benim. Şuan müsait değilim ilk namazda aklımdasın pıtırcık yeğen istiycem Rabbimden sen de bana eder misin hukuk kazanmam için içinden gelirse et yük etmiym boynuna et diyip
@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusuduaNicki Mouse @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ @MissPoine M minnakkelebekim @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Güzel bi pilav yap, bi kayısı hoşafı. Hoşafı şimdi yap ama. Soğuduğunda dolaba koy ki yarın buz gibi olsun:) bütçen varsa et sote. Malum eti utanmasalar 500 lira yapacaklarKızlar yarınki menuye fikir verin. Misafirim var ilk iftara
Oyy cnm Allah razi olsun cumlemizn ins Rabbim mubarek gnlerde tum dualarimizi eylesin ♡♡@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusuduaNicki Mouse @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ @MissPoine M minnakkelebekim @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Ben de taaa seneye giricem:))) yaş oldu 25Ne tatli yazmissiniz:) ben size edecegim.benimde 4 temmuzda kpss em var.zahmet olmayacaksa eger benim icinde dua edermisin...
anayemeği fırında guveç duşunuyorum, pilav salata olur bunların yanına ne gider başka
pide iyi fikirGüzel bi pilav yap, bi kayısı hoşafı. Hoşafı şimdi yap ama. Soğuduğunda dolaba koy ki yarın buz gibi olsun:) bütçen varsa et sote. Malum eti utanmasalar 500 lira yapacaklarGüzel bi salata. Sıcacık pide. O kadar:))
ayy canımm benimm.. Noldu butler mi var dahaMeze gibi kabak salatası yapabilirsin hem kolay hem hafif. Bende burda öğrenci evimde ağlıyım ilk iftarımı ailem olmadan yapıyımkim bilir annem neler yapar
sensoyle yaa ben severim değişik şeyleri. Ama damak tadımıza uygun şyler soyleShirine-alish bu arada aslında çok tarif var ama abidik kubidik gelebilir size ben gastronomi okuyorumda genelde fazla sıradışı yemekler bildiklerim
ayy canımm benimm.. Noldu butler mi var daha
hmm guzel fikirmiş deniycembirgun. Mutfakla aran iyi sanırımYok çok şükür büte kalmadım ama seçimden dolayı ertelenen sınavım vardı o nu bekliyorumen normallerinden söyliyim o zaman mesela geçen yaptığım şey var kırmızı soğanla mantarı soteledim tabakta en alta onu koydum sonra onun üzerine bonfileyi kızartıp koydum sonra bonfilenin üzerinede galetaları kırıp zeytinyağı biberiye kekik falan baharatladım sonra hepsini biraz daha kıtır olsun diye fırına verdim lezzetli oldu. Güveç yanına değil tabide başka akşama olabilir
Canııımm!! Senin de Ramazan'ın mübarek olsun! :*@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusuduaNicki Mouse @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell Shirine-alish HiGuyz @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam Masmavi_ @MissPoine M minnakkelebekim @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare M ManzaramDeniz vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
hmm guzel fikirmiş deniycembirgun. Mutfakla aran iyi sanırım
severek yapmak başka ama.bnde çok severim mutfakla uğraşmayıMecburum yaa bölümüm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?