Bilgece ile Sohbete ;)))

Regli yani

ay çok heyececanlandım, sare ben 28 yaşındayım iş yerinden katılıyorum, arkadaşlara başarılar dilerim, iyi olan kazansın
Hehehe heyecanlanmayınnn canımm
Hoşgeldiniz
Bendeniz de 19 yaşında,üniversiteye hazırlanan çocuk ruhlu bir genç kızım :)
Tanıştığıma memnun oldum
selam kızlarrrr
Hayırlı huzurlu bir gün geçirin inşallahh
Selammm
Aminnn inşallah... :)

Benden de herkese Tünaydıınnn! :)
Çok haklısın canım. Kendi ülkemizde, kendi kültürümüzde bile eleştirdiğimiz onca şey varken neden onları eleştiremeyecekmişiz? O kadar mı mükemmeller? Bu şekilde (çok afedersiniz) işin şeyini çıkaranlara gerçekten sinir oluyorum. Bu tür kızlarımız nedeniyle son zamanlarda Kore kültürüne, koreceye ilgim olduğunu söyleyemez duruma geldim. Hele hele bu ilginin dizileri/filmleri izlediğim için başladığını asla söylemiyorum. Çünkü bizi rezil eden "Oppacı" bir grup var. Yaşının küçük olmasına rağmen bu gruptan olmadığına çok sevindim :)

ay bende dahil olabilirmiyim? tünaydınn
Ayağımı sürüdüm galiba :) Hoşgeldiniz... :)

Ne zamandır gelcem fırsat bulamadım siyaset topiklerinden, bıraktım, artık çekildim siyasetten

Tünaydınn ruhu genç Ablacığım...

Aynen Ablacığım.. :) Kurduğun tüm cümlelere katılıyorum :*
Farkında olmadan aslında bizleri, asimile ediyorlar :/
Son senelerde o kadar oppacı artı ki koreyi sevmeyen anticilere düşman gözüyle bakılıyor :/ sevmeyebilir gayet normal..kendi halkına düşman kesiliyorsun bu bana yanlış geliyor :/
Bana bir zamanlar justin hayranlarını anımsatıyor :) ona laf söyleyenlere büyük küçük demeden karşısındakini yerin dibine sokmaya çalışıyorlardı..
Vallahi yazıkk...:/
Yok Ablam ben o gruptan değilim çok şükür
Düşündüğün zaman elin adamını,kızını görsem nolucakk görmesem nolucak :) bana bir faydası olmadıktan sonra....

yemek konusunda ben de hassasim asla bilmedigim seyi yiyemem. O yuzden dediklerine uyucam

Tunaydin canim

Hahahahahahah Allah seni ne etmeye yaaa
ay bende dahil olabilirmiyim? tünaydınn

Dahil ol tabi canim neden olmuyosun aaa birak siyaseti

selam kızlarrrr
Hayırlı huzurlu bir gün geçirin inşallahh
sekam canim bilmukabele, nasilsin??

alttaki mesaja bak bingo

Bilgece Ablam uyuyordur
Aferim kiz bak nasil da taniyo
kız @Bilgece orucu uykuyamı tutturuyosun
Bacim bana daha oruc ugramadi ki yaa. Oruc degilim maalesef ama ben erken kalkiyorum sonra tekrar uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…