- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.501
iyiyim canımcım sen nerelerdesin hı? hiç görünmüyorsun nasılsın?Günaydın canımnasılsın?
Oruç tutAmadımAnladım canım
Ha halandan bahsediyormuşsun. Niye sevmiyorsun?
Regli yaniAy ben bu cadiyi yerim ay yerim yerim masallah Allahim coooktatli coook yaaa. Benim olsaydi kesin yer bitirmistim. Allah bagislasin. Masallah boyunuz ladar cocuklariniz var. Ne guzel. Biz bi taneyi bile yapamiyoruztovbe ya gerci Allahin takdiri yani.
Memnun oldum efendim. Aaamaaan ne yasliligi. Genciz heoimiz cok sukurben de 25 yasindayim evliyim. Istanbulda yasiyorum boyle seyler ha bi de coxuksuzum
Halan mi gitmedi? Neden sevmiyor musun halani? Ne oldu ki??
Tünaydınngünaydıınnn
Tabi buyrunnay bende dahil olabilirmiyim? tünaydınn
iyiyim canımcım sen nerelerdesin hı? hiç görünmüyorsun nasılsın?
anladım canım :) Allah daha iyi etsin inş :)Burdayım canım sık girmiyorum sadece. Ramazan ya, güzel geçirmeye dikkat ediyorum.Şu an iyiyim çok şükür.
hoşgeldin :) inşallah :)selam kızlarrrr
Hayırlı huzurlu bir gün geçirin inşallahh
Hehehe heyecanlanmayınnn canımmay çok heyececanlandım, sare ben 28 yaşındayım iş yerinden katılıyorum, arkadaşlara başarılar dilerim, iyi olan kazansın
Selammmselam kızlarrrr
Çok haklısın canım. Kendi ülkemizde, kendi kültürümüzde bile eleştirdiğimiz onca şey varken neden onları eleştiremeyecekmişiz? O kadar mı mükemmeller? Bu şekilde (çok afedersiniz) işin şeyini çıkaranlara gerçekten sinir oluyorum. Bu tür kızlarımız nedeniyle son zamanlarda Kore kültürüne, koreceye ilgim olduğunu söyleyemez duruma geldim. Hele hele bu ilginin dizileri/filmleri izlediğim için başladığını asla söylemiyorum. Çünkü bizi rezil eden "Oppacı" bir grup var. Yaşının küçük olmasına rağmen bu gruptan olmadığına çok sevindim :)Teselli etmek değilde içimden geleni söyledim desem...
Iıııı...
Tövbe estağfurullah...
Şimdi bir kore fanı böyle bir tepki verdiğimi görse,tepki gösterirdi sanırım...işte sen niye onları,onların yeme kültürünü yadırgıyorsun. o onların yemek kültürü vs. Vs .Fan sayfalarında konusu açılıp,adınıda sürekli anmamak için malum hayvan diyeyim.malum hayvana tepki göstren birine bu şekilde yüklenildiğini görmüştüm.
Benim tepkim o ülkenin yemesine içmesine değil banane değilmi yanii :) ama gezmeye gitmek istesek o şey her yerde anacımucu biz müslümanlara dokunuyor o yüzden :)
Abartmadığınıza inanıyorum ve eminimo pis bir hayvan sonuçta..çamur içinde yaşayan,yeri geldiğinde çamurla karışık kendi pisliğini yiyen bir hayvan
Ve yabancı bir bilim adamını izlemiştim.küçük büyük baş hayvanlar gibi vücutlarına depoladıkları besini kolay sindiremiyorlarmış.bir cok ülkede fazlasıyla yeniyor.hayvan yemek yemeden öncemi sonramı diye bakılmadan hemen kesiliyor.kesilince içinde sindirim yoluyla atılması gerekn zararlı maddeler varsa bile atılamıyor ve öylece kalıyor. Biz dinen sevmiyoruz ama bilimsel olarakda zararlıymıs zaten :/
Aaa ne güzel :) bende doğayı severim :)
Bende gidersem sarayları için gezilecek yerleri için gitmek istiyorum :) dizilerin bende de etkisi var yalan söyleyememama ünlü görmek gibi bir amacım yok :) zaten önünden geçip gitsem, tanımazdım bile sayılı oyuncu biliyorum
Allah kabul etsin inşallah :) görüşmek üzere
Bende tanıştığıma memnun oldum ablacığım
Ayağımı sürüdüm galiba :) Hoşgeldiniz... :)ay bende dahil olabilirmiyim? tünaydınn
Ne zamandır gelcem fırsat bulamadım siyaset topiklerinden, bıraktım, artık çekildim siyasettenBenden de herkese Tünaydıınnn! :)
Çok haklısın canım. Kendi ülkemizde, kendi kültürümüzde bile eleştirdiğimiz onca şey varken neden onları eleştiremeyecekmişiz? O kadar mı mükemmeller? Bu şekilde (çok afedersiniz) işin şeyini çıkaranlara gerçekten sinir oluyorum. Bu tür kızlarımız nedeniyle son zamanlarda Kore kültürüne, koreceye ilgim olduğunu söyleyemez duruma geldim. Hele hele bu ilginin dizileri/filmleri izlediğim için başladığını asla söylemiyorum. Çünkü bizi rezil eden "Oppacı" bir grup var. Yaşının küçük olmasına rağmen bu gruptan olmadığına çok sevindim :)
Ayağımı sürüdüm galiba :) Hoşgeldiniz... :)
Bilgece Ablam uyuyordur@Bilgece nerde acaba?
Tünaydınn ruhu genç Ablacığım...Benden de herkese Tünaydıınnn! :)
Çok haklısın canım. Kendi ülkemizde, kendi kültürümüzde bile eleştirdiğimiz onca şey varken neden onları eleştiremeyecekmişiz? O kadar mı mükemmeller? Bu şekilde (çok afedersiniz) işin şeyini çıkaranlara gerçekten sinir oluyorum. Bu tür kızlarımız nedeniyle son zamanlarda Kore kültürüne, koreceye ilgim olduğunu söyleyemez duruma geldim. Hele hele bu ilginin dizileri/filmleri izlediğim için başladığını asla söylemiyorum. Çünkü bizi rezil eden "Oppacı" bir grup var. Yaşının küçük olmasına rağmen bu gruptan olmadığına çok sevindim :)
yemek konusunda ben de hassasim asla bilmedigim seyi yiyemem. O yuzden dediklerine uyucamTürk lokantaları var evet. Fuar alanında yemek fişlerimizi Türk lokantasından aldık ilk öğün döner yemeyi denedim, ikinci öğün lavaşın arasına yalnızca yeşilliklerden koydurdum. Sanırım korelilerin damak tadına uyması için onların baharatlarından koymuşlardı. döner değil bambaşka bir şeydi ve çoookk kötüydü.3. öğün boş lavaş yemeyi denedim o da çok yavan geldi tabii Sonra sadece Maraş dondurması yedim ordan vallahi çok iyi gitti Yalnızca fuarda stand açan restoranda mı böyleydi? yoksa oradaki tüm Türk restorantlarında durum aynı mı? bilemiyorum.Denemeye de cesaret edemedim Türk restoranlarının Fiyatlarının da çok yükse olduğunu duymuştum. Bu arada fuardaki restoran Kore'de bayağı ünlü olan restoranlarımızdan biriydi ama... :S Gittim otele ütümle tost yaptım doyurdum karnımı. Ablamla biz zaten fazla hassasız yemek konusunda ama Kore yemeklerine bayılan arkadaş da orada aç kaldı. Biz kendimizi bildiğimizden kıyafetleri bir bavula tıkıştırıp diğer bavulu tamamen yiyece doldurduk. Sallama çay, kahvaltılıklar, bisküvi ve gofretler, hazır çorbalar, hatta yasaka olmasına rağmen peynirler ve kavurma da götürdük. Türk arkadaşların da duasını aldık :)
Bu arada oralarda biraz olsun tanıdık bir tat ararsanız burger king'de tavuklu ürünlerden yiyebilirsiniz. Tedı buradakiyle aynı olduğundan sık sık oraya gittik. Mc donalts malesef yöresel baharak kullanıyordu
Sebze meyve yiyebilirsiniz ama bizdeki gibi bol olmadığından pahalı. Bol bol muz yiyebilirsiniz muz bizdekinden daha ucuzduKore armudunun tadı da harika
Tunaydin canimgünaydıınnn
Hahahahahahah Allah seni ne etmeye yaaaRegli yani
ay bende dahil olabilirmiyim? tünaydınn
sekam canim bilmukabele, nasilsin??selam kızlarrrr
alttaki mesaja bak bingo@Bilgece nerde acaba?
Aferim kiz bak nasil da taniyoBilgece Ablam uyuyordur
Bacim bana daha oruc ugramadi ki yaa. Oruc degilim maalesef ama ben erken kalkiyorum sonra tekrar uyuyorumkız @Bilgece orucu uykuyamı tutturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?