Bilgece ile Sohbete ;)))

oh iş güç yok yat yatabildiğince :) ben hem oruç hem iş bayılaazaam

muhasebeciyim canım, eşimde 20 gündür diyarbakırda görevdeydi bu gece geliyor kısmetse, Allahtan annem geldi yanıma da gurbet zor..

Ayyy Allah kavustursun insallah. Gurbetlik zor olmaz mi yav? Ben 1 gun dayanamiyorum. 20 gün ne demek. Rabbim yokluklarini gostermesin insallah..

merhaba canlarım
dün bir çıktım giremedim dada.
banyoyu temizleyip abdest alayım dedim, banyoyu temizledim sular kesildi, kaldım öyle
çok sinirim bozuldu ellerimi ayaklarımı bile yıkayamamıştım.
zaten temizlik konusunda obsesifim ben ağla ağla bi ton.
sonra mutfaktaki içme suyu şişesiyle yıkadım elimi ayağımı filan anca yetti.
abdest yalan oldu.
gündüz öğlene doğru geldi, yıkandım, bişi de yememiştim eğer öyle olursa tutarım dedim sonra da tekrar mens gibi olunca zaten yalan oldu.
acaba oruç olur muydu öbür türlü, bir fikriniz var mı?

canım ben de uzakdoğuyu çok seviyorum, merak ediyorum keşke fırsat olsa da gitsem.
evli olmasam bi yolunu bulup uzmanlık filan yapmaya çalışırdım belki.
inşallah bir gün kısmet olur gitmek.

ay çok gıcıkmış o kız :)
bana da yaşımı göstermediğimi söylerler, hatta hastalar şaşırıyor bazen :)

Abla bilgilendirmek için söylemek istedim :) Mazaret günleri 10 günü geçince yani 10 gümden sonra özüre dönüyor.
:)

canım sağol, biliyorum bu durumu, o dediğim geçen ay içindi zaten :)

Canim mumkun degil oruc olmazdi zaten eger abdest alsaydin bile.
Ayrica sular o ladar uzun nasil kesildi ya ? Cok sinir oluyorum. En tahammul edemedigim sey su kesilmesi..
Yarin tutarsin orucunu. Ayrica canim normalde kc gun reglin suruyorsa ramazanda da oyle olmali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…