Bilgece ile Sohbete ;)))

Ahahaha bence de. Herkes bize fotosunu atsin

Anlat aşkını care bulalim. Caresiz aşk yoktur arkadas

neden ayrıldınız?

off kızlar of ne yapacağım ben bu adamla yılbaşı gecesi aradı aşkım şuan diskodayım seni duyamıyorum mutlu seneler seni seviyorum diyip kapattı döndüğünde ise neredeyse bir haftadır sanki beni aramayan o değilmiş gibi konuşmaya başladı aşkımlar canımlar falan bende ona kalbimin çok kırıldığını söyledim
normalde her akşam yatmadan önce sesini duyayım derdi yani konuşurduk canım ben yatıyorum dedim
cevap vermiş iyi uykular kib bayy hazmış dalga geçer gibi bende bitirdim
evet çok üzgünüm kalbim acıyor
ertesi gün çok fena hasta oldum arkadaşım kendisine mesaj atmış lunie hasta diye aramadı hiç
dün instegram da resmimi paylaştım beğenmiş
bende bugün mesaj attım keşke bi geçmiş olsun deseydin dedim ama yine cevap yok
ne olur bana bişrşeyler söyleyin bu durum nedir böyle mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama o bir hafta beni aramamasına okadar sinirliyim ki anlatamam birde diskodayız ertesi gün bardayız arkadaşlarla takılıyoruz
falan ya bunlar normalmi

bundan ziyade benim eşimden boşanma sebebimi sormuştu bunları akrabalarının yanında sanki ben bilmiyormuşum gibi bağıra bağıra anlattı

Canim spor yaparken dambil dustu
Dudagim yarildi,dikis atildi

Evet kucugum :) buyumede niyetim yooook

Boyle adamlari iplemeyeceksin..

İplersen daha cok canin yanar benden soylemesi..

Ne zamandan beri berabersiniz? Akrabalarinin yaninda bagir bagira o konuyu acmasi ne kadar patavatsiz biri oldugunu gösterir. Biraz dengesiz biri sanirim bi öyle bi böyle. Ask acisi cekmen üzücü ama ayrilmaniz sanki isabet olmus gibi geldi bana. Bilemiyorum

hoşbuldum teşekkürler öncelikle izmirde yaşayan hemşolarıma geçmiş olsun diliyorum

Bu adam daha önce evlilik yapmışmı bekar bi adamsa seni anlaması epey zor olacaktır.
bir insan diskoya bara giderde o gece bişeymi oldu akabinde böyle soğuk davranmaya başladı acep
içkinin verdiği bi uyuşmadır diycem ama şimdiye kadar ayılmış olması gerekmezmi
Ayrıldıysan sosyal paylaşımlardanda sil ve dikkatleri üzerine topla birinci taktiğin bu olsun
Facebooku dışardan kapa ve neden böyle yaptığını sorarsa cevap verme bu sana cevap vermemesinin ne demek olduğunu anlaması için

Taktikci geldi hanımmmmm

Boyle adamlari iplemeyeceksin..

İplersen daha cok canin yanar benden soylemesi..

işin kötü tarafı ayrıldığımızamı yoksa söylediklerinemi üzüldüm anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…