- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.881
Hoş geldin canım naber??
0 iyiym çok şükür canım benim sen nasılsın dieyecktmde olanları okudum pek iyi deilsiindirDua et @Bilgece m ortalık fena karışık..
O kadar canım sıkkın ki,
Olayları özet geçiyorum, üzerine yaşanan şeylerde var.
Rabbim beni eltimin şerrinden korusun ..
3 senedir sustum sustum artık olaylar patlak verdi.. Evet eltim o kadar saçmaladı ki anlatamam..Abisini filan çağırdı benim eşimle karşı karşıya geldiler.Erkekleri karıştırdı olayların içine. Abisi o benim bacım filan dedi. Eşim de senin bacında bizim neyimiz. Namusumuz, ama yalancı hatasını da söylemeyelim mi dedi. Eltimin abisini zor attık evden dışarı. Resmen evimizi bastı.. Akşam abisiyle konuştu benim eşim. Allahtan sinirlenmeden konuştular..Kaynımda eltim ne diyosa onu diyo.. Karısının haksızlığını kabullenmiyo. Olaya annesini çekti abisinin karısını çekti abisini çekti anlatamam yani.. Geçen gün olayları kapattık yüzleşme oldu dedim ya dün tekrardan bana bağırıyo filan, bak dikkat et sözlerine dedim, bağırmadan hiç. Sonra ben de şarteller attı eve çıktım kayınvalidemdeydim tabi ki. Pazar ya eşimin evde olduğunu da biliyo olay çıkarıyo. Eşim dedi hayırdır bir şey yok dedim.. İndi annesinin evine. Eltim olacağa "sen karışma ben annemle konuşucam" demiş. O da ben niye karışmıyorum ki demiş. Eşimde "sen yalancısın haddini bil sus" demiş.. Neyse yengesiyle yüz göz olmak istemedi. Yenge dediğime bakma yüzüne hayatta hiç yenge demedim. Yaşıtız çünkü eşim ben o aynı yaşlardayız ama bizden sürekli ona yenge dememizi bekledi o ayrı bir konu. Ben de indim eşim sinirli sinirli inince aşağı dedim yukarı çıkalım. EŞim dedi "hadi anne bize çıkalım konuşalım.." Eltim de kayınvalideme o esnada, "ömür boyu konuşmam eğer gidersen" dedi. Kayınvalide tabi ki oğlunu seçti. . Çıktık eve. Konuştuk baya.. En başından beri eşimle bana yaşattığı sıkıntıları anlattı. Kadın gelinini hiç suçlamadı. Resmen benim eşimin gözleri doldu, sesi titriyo anne sadece bana haklısın de yeter diyo. Bak yoksa ben buradan taşınıcam huzurum yok diyo. Kadın dönüp hiçbirşey demiyo taştan ses çıkıyo ondan çıkmıyo...
0 iyiym çok şükür canım benim sen nasılsın dieyecktmde olanları okudum pek iyi deilsiindirşu aziz mübarek günlerde bu kadının derdi neyki sürekli senin huzurunu kaçırıyor sürekli ailene bulaşıyor Allah'a havale et kuzum eşin senin yanında çok şükürki bencede çıkın gidin o evden hergün hergün bunları yaşamak zorunda deilsin ki onlarla yaşaman için önemli bi sebep mi var ? Ne olursa olsun canm kimse senin yuvanın huzurunu bozamaz terbiyesiz kadın çok sinirlendm bakk tövbe tövbe
Aynen canım kayınvalidem haksızlık yaptı bize.. Olaylar gelişirken hep yanımdaydı .. Eltimin bize yaşattığı her konu hakkında haklıyız ve bunu ispatta ettik.. Dün eşim annesinin gözünün içine bakıyor gözleri dolu dolu neredeyse ağlıycak, "anne haklıyız biz dimi " diyor. Kadın hiçbir şey demiyo. Elini ayağını tuttum anne bir haklısın desen oğlunun içine su serpilcek neden demiyosun! Kadın hiçbir şey demeden gitti resmen.. Yedi yabancı bize haklı diyor kayınvalidem olay büyüdü diye ses çıkarmıyor. Memleketine yerleşicekmiş güle güle gitsin. Vicdanını nasıl rahat ettirecek bilmiyorum. Memlekete gittiği adamlar kim diye bir sor. Eltimin anası babası. Eltimin babası memlete ev yapıyo, kayınpeder kaynana onlara yardıma gidiyor. Ben de ev yaptırdım kimseden bir şey görmedim.. Bitti zaten canım konuşmam bundan sonra.. Eşim taşınmayı istiyo. Ama evi yeni yaptırdığımız için içim gidiyo mutfağımı filan nasıl bırakıp gidicem diye.. Şimdi arkadaşım aradı konuştuk nasıl ağlıyo benim için sen bunları hak etmedin.. Hem tedavi görüp bebek yolu gözlerken sen nasıl dayanıyosun dedi. Ben de başladım ağlamaya....Anaaaam olaylara bakkaynanan neden oyle yapti ki ys? Allah Allah. O eltin ne cirkef pis bir varlik ya. Abiyi cagirmak nedir gerizekali mi bu?
Bence siz cikin ordan. Evet orayi kiraya verin belki kiraya giren cok cirkrf biri olir eltini mahveder. Siz cikin. Sağlığınız icin cikin bacim..
Aynen canım kayınvalidem haksızlık yaptı bize.. Olaylar gelişirken hep yanımdaydı .. Eltimin bize yaşattığı her konu hakkında haklıyız ve bunu ispatta ettik.. Dün eşim annesinin gözünün içine bakıyor gözleri dolu dolu neredeyse ağlıycak, "anne haklıyız biz dimi " diyor. Kadın hiçbir şey demiyo. Elini ayağını tuttum anne bir haklısın desen oğlunun içine su serpilcek neden demiyosun! Kadın hiçbir şey demeden gitti resmen.. Yedi yabancı bize haklı diyor kayınvalidem olay büyüdü diye ses çıkarmıyor. Memleketine yerleşicekmiş güle güle gitsin. Vicdanını nasıl rahat ettirecek bilmiyorum. Memlekete gittiği adamlar kim diye bir sor. Eltimin anası babası. Eltimin babası memlete ev yapıyo, kayınpeder kaynana onlara yardıma gidiyor. Ben de ev yaptırdım kimseden bir şey görmedim.. Bitti zaten canım konuşmam bundan sonra.. Eşim taşınmayı istiyo. Ama evi yeni yaptırdığımız için içim gidiyo mutfağımı filan nasıl bırakıp gidicem diye.. Şimdi arkadaşım aradı konuştuk nasıl ağlıyo benim için sen bunları hak etmedin.. Hem tedavi görüp bebek yolu gözlerken sen nasıl dayanıyosun dedi. Ben de başladım ağlamaya....Feraceli
Canim yaa lutfen uzulme. Evin.mutfagin senin huzurundan onemli mi? Baska bir yere gecer orda yaptirirsiniz. Ev sizinse satin baska yerden daha guzelini alirsiniz insallah. Uzulme. Ne desem bilemedim. Olaylar cok fena olmus. Aslinda sen de aileni arayacaktin da degmez onlarin seviyesine dusmeye..
_Verda_ canım, eşin senin yanında çok şükür, önemli olan huzurun. Evini kiraya verip daha güzel bi ev tutarsın. Bunları mı çekeceksin allasen? Gelirin olduktantan sonra kirada oturmak önemli değil. Daha sonra satıp, üstüne koyup daha güzel bi ev alırsın. Kafan rahat olur. Eşin de çıkmak istiyor madem, hiç durma derim.
kızlar çok vaktim yok yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ama az evvel beyaz bir sıvı gördüm iç çamaşırımda. arada bir durduk yere geliyor böyle sıvı gusül gerektiriyor mu? noldu şimdi orucum bozuldu mu anlamadım kırmızı ya da kahverengi değil beyaz sıvı yani.. herkeste oluyor ara sıra diye duymuştum ama ne ki bu?
aynen akıntı ama gusül gerektirir mi cnm?Canım normal kadınlarda olan akıntı sanırım. Ben de sürekli olur.
aynen akıntı ama gusül gerektirir mi cnm?
Teşekkür ederim canım gerekmiyosa sorun yok her gün duş alıyorum nerdeyse saçımı da kurutmuyorum hasta olucamYok canım gerekmez. :) Kadın kesilmiş karpuz gibidir derler. Hani kesilen karpuzun ortası devamlı sulanır ya onun gibi vesselam. Benim akıntım çok olur, hep şikâyet ederdim ama esasen kadının sağlıklı olduğunun göstergesiymiş.
Öğlen abdestiyle ikindin kıldığımı bilmem.
İçin rahat etmeyecekse yine de al bir gusül.
Teşekkür ederim canım gerekmiyosa sorun yok her gün duş alıyorum nerdeyse saçımı da kurutmuyorum hasta olucam
Hayırlı geceler kızlar..
hayirli ramazanlar @Bilgece ve diger arkadasla:*
herkesin dualarini makbul,skintilarinin bertaraf olmasini diliyorum....
hayirli geceler canim bilmukabele insallah
Gezmelerdeyim canim :) :)
Hayat sana güzel, bana da güzel olsun artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?