Bilgece ile Sohbete ;)))

Hoş geldin canım naber??

0 iyiym çok şükür canım benim sen nasılsın dieyecktmde olanları okudum pek iyi deilsiindir şu aziz mübarek günlerde bu kadının derdi neyki sürekli senin huzurunu kaçırıyor sürekli ailene bulaşıyor Allah'a havale et kuzum eşin senin yanında çok şükürki bencede çıkın gidin o evden hergün hergün bunları yaşamak zorunda deilsin ki onlarla yaşaman için önemli bi sebep mi var ? Ne olursa olsun canm kimse senin yuvanın huzurunu bozamaz terbiyesiz kadın çok sinirlendm bakk tövbe tövbe

Oyyy teşekkür ederim, sağol canım benim..
Desteğin için.. Şu desteği en yakınlarımdan görmedim (kocamın ailesinden)
Valla sonuç onu gösteriyo taşıncaz sanırım istemeye istemeye..
Allaha havale ediyorum canım kendisi de tedaviyle bebek sahibi olmuş birisi.(ben de tedavideyim üstüme geliyor anlaması gerekirken)
Ben bu kadar fesat insan ömrü hayatımda görmedim o derece..

Aynen canım kayınvalidem haksızlık yaptı bize.. Olaylar gelişirken hep yanımdaydı .. Eltimin bize yaşattığı her konu hakkında haklıyız ve bunu ispatta ettik.. Dün eşim annesinin gözünün içine bakıyor gözleri dolu dolu neredeyse ağlıycak, "anne haklıyız biz dimi " diyor. Kadın hiçbir şey demiyo. Elini ayağını tuttum anne bir haklısın desen oğlunun içine su serpilcek neden demiyosun! Kadın hiçbir şey demeden gitti resmen.. Yedi yabancı bize haklı diyor kayınvalidem olay büyüdü diye ses çıkarmıyor. Memleketine yerleşicekmiş güle güle gitsin. Vicdanını nasıl rahat ettirecek bilmiyorum. Memlekete gittiği adamlar kim diye bir sor. Eltimin anası babası. Eltimin babası memlete ev yapıyo, kayınpeder kaynana onlara yardıma gidiyor. Ben de ev yaptırdım kimseden bir şey görmedim.. Bitti zaten canım konuşmam bundan sonra.. Eşim taşınmayı istiyo. Ama evi yeni yaptırdığımız için içim gidiyo mutfağımı filan nasıl bırakıp gidicem diye.. Şimdi arkadaşım aradı konuştuk nasıl ağlıyo benim için sen bunları hak etmedin.. Hem tedavi görüp bebek yolu gözlerken sen nasıl dayanıyosun dedi. Ben de başladım ağlamaya.... Feraceli

Canim yaa lutfen uzulme. Evin.mutfagin senin huzurundan onemli mi? Baska bir yere gecer orda yaptirirsiniz. Ev sizinse satin baska yerden daha guzelini alirsiniz insallah. Uzulme. Ne desem bilemedim. Olaylar cok fena olmus. Aslinda sen de aileni arayacaktin da degmez onlarin seviyesine dusmeye..

Canım ben de haber versem olaylar iyice büyücekti o nedenle haber vermedim. Bizimkiler benim bir dk üzüldüğümü görseler bu evde, bir salise bile bırakmazlar burada... Eşim ezilir o zaman da, huzur bozan taraf onun tarafı olduğu için. Bunu düşündüğüm için haber vermedim.. Ama tavrım net kayınvalide elti kitabını okudum bitirdim, rafa kaldırdım ben.. Eşimin annesi saygı duyarım ama sevgim bitti...

_Verda_ canım, eşin senin yanında çok şükür, önemli olan huzurun. Evini kiraya verip daha güzel bi ev tutarsın. Bunları mı çekeceksin allasen? Gelirin olduktantan sonra kirada oturmak önemli değil. Daha sonra satıp, üstüne koyup daha güzel bi ev alırsın. Kafan rahat olur. Eşin de çıkmak istiyor madem, hiç durma derim.

Aynen canım Allah razı olsun zor zamanımda destek olan herkesten..
Eşim yanımda çok şükür.. Sanırım taşıncaz buradan, evet huzurum önemli olan..
İnşallah kafam rahat olsun da gerisi önemli değil..

kızlar çok vaktim yok yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ama az evvel beyaz bir sıvı gördüm iç çamaşırımda. arada bir durduk yere geliyor böyle sıvı gusül gerektiriyor mu? noldu şimdi orucum bozuldu mu anlamadım kırmızı ya da kahverengi değil beyaz sıvı yani.. herkeste oluyor ara sıra diye duymuştum ama ne ki bu?

Canım normal kadınlarda olan akıntı sanırım. Ben de sürekli olur.

aynen akıntı ama gusül gerektirir mi cnm?

Yok canım gerekmez. :) Kadın kesilmiş karpuz gibidir derler. Hani kesilen karpuzun ortası devamlı sulanır ya onun gibi vesselam. Benim akıntım çok olur, hep şikâyet ederdim ama esasen kadının sağlıklı olduğunun göstergesiymiş.

Öğlen abdestiyle ikindin kıldığımı bilmem.

İçin rahat etmeyecekse yine de al bir gusül.

Teşekkür ederim canım gerekmiyosa sorun yok her gün duş alıyorum nerdeyse saçımı da kurutmuyorum hasta olucam

Hayat sana güzel, bana da güzel olsun artık ya

Ay canim ya. Cok sukur elimizden geldikce vaktimizi degerlendirmeyi istiyoruz. Sana da guzel olur insallah. Ama ben demesem esim hayatta yerinden kalkmaz. Zorla goturuyorum ramazanlarda

Sultanahmet'e gittik. Kucuk çocuklar ki kesin kardesler, her biri termos almis cay satıyorlar. Bardagi 2 lira. Ve ciddi alicisi var. Ana baba gibi orasi. Gunde 200 tane cay satsalar gunluk 400 lira eder. Ayda eder 12bin lira. Valla super para. Esimle oturduk konustuk. Dedi ki bak bunlara iste gelecegin tüccarlari bunlardir diyor.
Esim de zamaninda hep boyle isler yapmis. Ve su an 28 bucuk yasinda isini gucunu eline almis. Allahin yardimiyla tabiki.
Ara tatillerde yaz tatillerinde biz de cocugumuzu calistirmak istiyrouz eger bir evladimiz olursa . Atik olsun, kendine guveni olsun. Gorsen o cocuklar nasil canliydilar masallah oyle bi anlatayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…