- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.921
sen öylesin canım bnm hissediyorum ben çok fazla o yüzden mutlu olmanı istiyorumhuzurunu kavuşmanı inan bütün kalbimle istiyorum Allahın izniylede herşey çok güzel olacak zor günler de muıtlu günler gibi bizim için
kızın napıyo o nasıl fındıkk
ayy yerim ben onu fındık kurdu galiba canım bnde aynı yaştalar diye hatırlıyorum bnmki 2012 ekim doğumlu seninki kaçtıİnşaAllah canım İnşaAllah.
Kızım da babasindan bisiklet isteyip duruyor. Pembe olacakmış. Babası gelince alacak İnşaAllah. :)) Dondurmayı da zaten annesi alıyor, sıkıntı yok.
Aynı yaştaydılar demi?
ayy yerim ben onu fındık kurdu galiba canım bnde aynı yaştalar diye hatırlıyorum bnmki 2012 ekim doğumlu seninki kaçtı
aaa tam 1 yas yani göndercek misin bu sene kres falan düşünüyor musun2011 ekim :))
aaa tam 1 yas yani göndercek misin bu sene kres falan düşünüyor musun
aynen canım öyle yap bncede yol problemin olmasın hem çocuk sosyalleşir hem senin içinde büyük rahatlık olur ya ben bile düşünüyorum vermeyi yarım gün falan yemek yemiyor yediremiyorum okulda düzeliyormuş genelde ondan kararsız kaldımEvet canım İnşaAllah. Evi de okula göre araştırıp tutucam. Hem kızım hem de benim için iyi olacak İnşaAllah.
cidden cok cok iyi paraİyi yaptın canım.
Kız ben mi gelip satsam, anaaammm çok iyi para bee
Ayyy maşaAllah eşine, Rabbimçifter çifter nasip etsin İnşaAllah.
Biz nerdeyse her.gun gidiyoruz ama sahurda sadece. Cok guzel ya. Hele el emekleri carsisinda yok yok. Her seyi alasi geliyo insanin.@Bilgece Canım hayırlı sabahlar diliyim, zira ezan da okundu. :))
Biz henüz gidemedik Sultanahmet'e.. Ramazanlarda vazgeçilmezdir benim için orası..
Ramazan ayının geldiğini en iyi anladığımız semt, ramazan ruhunu her köşesinde hissediyosun.
hayirli ramazanlar canim.nasilsin ? Ne var ne yok? Sanirim.ben bu mantardan kurtulmak üzereyim Allahim.hadi hayirlisi. Ilaci.kullaniuorum ya hicbir kasinti akinti vs yok. Cok.mutluyum anlatamam.selamın aleyküm kızlarne zamandır giremedim hayırlı ramazanlar
çok şükür canım iyiyimcidden cok cok iyi paraberaber satalim ama bu cocuklar bizi yer sagol canim Allah rszi olsun. Rabbim.size de en iyisini en hayirlisini versin 4er 4er
Biz nerdeyse her.gun gidiyoruz ama sahurda sadece. Cok guzel ya. Hele el emekleri carsisinda yok yok. Her seyi alasi geliyo insanin.
hayirli ramazanlar canim.nasilsin ? Ne var ne yok? Sanirim.ben bu mantardan kurtulmak üzereyim Allahim.hadi hayirlisi. Ilaci.kullaniuorum ya hicbir kasinti akinti vs yok. Cok.mutluyum anlatamam.
çok şükür canım iyiyimayyy inşallahh canım inşallahhh peki korunmadan deniyormusunuz ilaçların bitti mii
ay hadi inşallah geçerse bnde giderim oraya bnm suan sadece yumurtlama günlerimde asırı akıntım oluyor ama bakalım ayy çok sevindim senin adına yaaa hayırlı haberler verebilesin inşallah kuzumYok agustosa kadar korunmamiz gerekiyir. Daha bitmedi ilaclar canim.
ay hadi inşallah geçerse bnde giderim oraya bnm suan sadece yumurtlama günlerimde asırı akıntım oluyor ama bakalım ayy çok sevindim senin adına yaaa hayırlı haberler verebilesin inşallah kuzum
yok canım öyle böyle değil sanki idrar kaçırıyorum afedersin doktor yine gel kesin çzöelim demişti ama bıktım artık ya aylardır hep aynı seyden gidiyorum ve o çatal olayını biliyorsun işte bunalıma giriyorum Rabbim dermansız dert vermesin de zor geliyor o çatala çıkmakCanim insallah insallah. Ama zaten yumurtlama gunlerinde akıntı olur. Boyle belli eder kendini diye biliyorum. Benim de olurdu bekarken de olurdu.. Normal yani canim..
yok canım öyle böyle değil sanki idrar kaçırıyorum afedersin doktor yine gel kesin çzöelim demişti ama bıktım artık ya aylardır hep aynı seyden gidiyorum ve o çatal olayını biliyorsun işte bunalıma giriyorum Rabbim dermansız dert vermesin de zor geliyor o çatala çıkmak
insan kendini tuhaf hissediyor bir de dogumdan sonra daha bir uzak geliyor orası bakalım senin tedavin hayırlısıyla bir bitsinde inşallah kesin çözülürse bakarım olmazsaAmin amin aynen ben de cok yoruldum o cataldan. Allah kimseye dermansiz dert vermesin..
insan kendini tuhaf hissediyor bir de dogumdan sonra daha bir uzak geliyor orası bakalım senin tedavin hayırlısıyla bir bitsinde inşallah kesin çözülürse bakarım olmazsa
aynen canım ya çeken bilir bn şimdi ikinci çocuk düşünsem naapcam diye kara kara düşünmeye başladım şişmeler yanmalar falan mahvediyo ya neyse senin tedavin inşallah başarıyla sonuçlanırsa bnde ona giderim olmazsa senden hem tedavi yönünden hemde bebiş yönünden hayırlı haberler alalım gerisine bakarızAynen canim insallah cozulsun de.. cok illet bir sey çünkü. .
aynen canım ya çeken bilir bn şimdi ikinci çocuk düşünsem naapcam diye kara kara düşünmeye başladım şişmeler yanmalar falan mahvediyo ya neyse senin tedavin inşallah başarıyla sonuçlanırsa bnde ona giderim olmazsa senden hem tedavi yönünden hemde bebiş yönünden hayırlı haberler alalım gerisine bakarız
amin cnm aynen çok sıkıntılıCidden ceken biliyor Allah kimsenin basina vermesin o derece. Insallah hayirli haberler veririm de sana da soylerim canim
Biz nerdeyse her.gun gidiyoruz ama sahurda sadece. Cok guzel ya. Hele el emekleri carsisinda yok yok. Her seyi alasi geliyo insanin.
Hahah kiz yok marifet koca da degil bendeHer gün mü? Maşallah cicim senin koca gezmeyi seviyomuş!
Canlı yayın oluyo atv'nin ona da katılıyo musunuz?
Ben her sahur izlerim..
Evet el emekleri standlarını biliyorum,
güzel şeyler var..
Manevi havası yeter zaten oranın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?