Bilgece ile Sohbete ;)))

İnşaAllah canım İnşaAllah.

Kızım da babasindan bisiklet isteyip duruyor. Pembe olacakmış. Babası gelince alacak İnşaAllah. :)) Dondurmayı da zaten annesi alıyor, sıkıntı yok.

Aynı yaştaydılar demi?

ayy yerim ben onu fındık kurdu galiba canım bnde aynı yaştalar diye hatırlıyorum bnmki 2012 ekim doğumlu seninki kaçtı

Evet canım İnşaAllah. Evi de okula göre araştırıp tutucam. Hem kızım hem de benim için iyi olacak İnşaAllah.
aynen canım öyle yap bncede yol problemin olmasın hem çocuk sosyalleşir hem senin içinde büyük rahatlık olur ya ben bile düşünüyorum vermeyi yarım gün falan yemek yemiyor yediremiyorum okulda düzeliyormuş genelde ondan kararsız kaldım

İyi yaptın canım.
Kız ben mi gelip satsam, anaaammm çok iyi para bee
Ayyy maşaAllah eşine, Rabbim çifter çifter nasip etsin İnşaAllah.
cidden cok cok iyi para beraber satalim ama bu cocuklar bizi yer sagol canim Allah rszi olsun. Rabbim.size de en iyisini en hayirlisini versin 4er 4er

Biz nerdeyse her.gun gidiyoruz ama sahurda sadece. Cok guzel ya. Hele el emekleri carsisinda yok yok. Her seyi alasi geliyo insanin.

selamın aleyküm kızlar ne zamandır giremedim hayırlı ramazanlar
hayirli ramazanlar canim.nasilsin ? Ne var ne yok? Sanirim.ben bu mantardan kurtulmak üzereyim Allahim.hadi hayirlisi. Ilaci.kullaniuorum ya hicbir kasinti akinti vs yok. Cok.mutluyum anlatamam.

çok şükür canım iyiyim ayyy inşallahh canım inşallahhh peki korunmadan deniyormusunuz ilaçların bitti mii

ay hadi inşallah geçerse bnde giderim oraya bnm suan sadece yumurtlama günlerimde asırı akıntım oluyor ama bakalım ayy çok sevindim senin adına yaaa hayırlı haberler verebilesin inşallah kuzum

Canim insallah insallah. Ama zaten yumurtlama gunlerinde akıntı olur. Boyle belli eder kendini diye biliyorum. Benim de olurdu bekarken de olurdu.. Normal yani canim..

Canim insallah insallah. Ama zaten yumurtlama gunlerinde akıntı olur. Boyle belli eder kendini diye biliyorum. Benim de olurdu bekarken de olurdu.. Normal yani canim..
yok canım öyle böyle değil sanki idrar kaçırıyorum afedersin doktor yine gel kesin çzöelim demişti ama bıktım artık ya aylardır hep aynı seyden gidiyorum ve o çatal olayını biliyorsun işte bunalıma giriyorum Rabbim dermansız dert vermesin de zor geliyor o çatala çıkmak

Amin amin aynen ben de cok yoruldum o cataldan. Allah kimseye dermansiz dert vermesin..

Aynen canim insallah cozulsun de.. cok illet bir sey çünkü. .
aynen canım ya çeken bilir bn şimdi ikinci çocuk düşünsem naapcam diye kara kara düşünmeye başladım şişmeler yanmalar falan mahvediyo ya neyse senin tedavin inşallah başarıyla sonuçlanırsa bnde ona giderim olmazsa senden hem tedavi yönünden hemde bebiş yönünden hayırlı haberler alalım gerisine bakarız

Cidden ceken biliyor Allah kimsenin basina vermesin o derece. Insallah hayirli haberler veririm de sana da soylerim canim

Biz nerdeyse her.gun gidiyoruz ama sahurda sadece. Cok guzel ya. Hele el emekleri carsisinda yok yok. Her seyi alasi geliyo insanin.

Her gün mü? Maşallah cicim senin koca gezmeyi seviyomuş!
Canlı yayın oluyo atv'nin ona da katılıyo musunuz?
Ben her sahur izlerim..
Evet el emekleri standlarını biliyorum,
güzel şeyler var..
Manevi havası yeter zaten oranın. .

Hahah kiz yok marifet koca da degil bende ben israr ediyorum zorluyorum ancak öyle gidiyoruz.
yok ya biz oyle seylere katilmayi falan sevmiyoruz. Yani bana tuhaf geliyor canli yayin vs. Tv'de gosterilmeseydi katilirdim.ama .
Sultanahmetten beyazita yuruyoruz. Eminonune yuruyoruz. Oturup bi yerde sahur yapip eve donuyoruz disimizi falan fircaliyoruz ondan sonra da ezan okuyor namaz kilip uyuyoruz . Allahtan kendi arabamiz var yoksa eve tikili kalirdim )))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…