- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.692
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.941
En iyisini yapıyosunuz canımHahah kiz yok marifet koca da degil bendeben israr ediyorum zorluyorum ancak öyle gidiyoruz.
yok ya biz oyle seylere katilmayi falan sevmiyoruz. Yani bana tuhaf geliyor canli yayin vs. Tv'de gosterilmeseydi katilirdim.ama .
Sultanahmetten beyazita yuruyoruz. Eminonune yuruyoruz. Oturup bi yerde sahur yapip eve donuyoruz disimizi falan fircaliyoruz ondan sonra da ezan okuyor namaz kilip uyuyoruz. Allahtan kendi arabamiz var yoksa eve tikili kalirdim )))(
En iyisini yapıyosunuz canım
Ben de hiç katılmadım, bir sorayım dedim belki sen katılmışsındır diye..
İftara ne hazırlıyosun?
Güveç var canımDunden taze fasulyem var onu yicem. Hic kalkip da bi sey yapamiycam inan kisenin menunde ne var?
Güveç var canım
tavuk pilav (çok severim)
mercimek çorba
kavun karpuız salata
tatlı olarak da ağlayan pasta yaptım
Sağol cicim, insanın huzuru olsun da peynir ekmek yesin valla..Ohh mis gibi valla en guzeli. Afiyet olsun :**
Sağol cicim, insanın huzuru olsun da peynir ekmek yesin valla..
Bunu öyle iyi anladım ki son zamanlarda...
Hayırlı Sahurlar canım dışarıda mısınız?Aynen oyle canim. Rabbim.huzurdan mutluluktan etmesin..
Hayırlı Sahurlar canım dışarıda mısınız?
Hayir tatlım evdeyiz.bugun kaynanama gitmistim iftari onda actim
Hadi yaa nasıldılar sana karşı?
Elti takımından gördüğün oldu mu?
Yok canim.bizzat onlar ordalar mi diye teyit ettirdim de oyle gittim. Yoksa gitmezdim.
Kaynanam bana cok iyi Allah var. Eltilerim doldurusa getiriyor ama anlik. Sonra yine eski haline donuyor
Anladım canım ben benim k.valide de yanımda sanıyodum ama değilmiş..
O nedenle sordum, koca iyi olsun ama ailesi de kesinlikle çok önemliymiş..
Nasip bakalım, Ramazan günü nasıl kırdılar kalbimi..
Kayınvalide ve elti ikisiyle hala konuşmuyorum..
Bayramda saygımdan k.validenin elini öperim, ama eltimle konuşmayı hiç düşünmüyorum...
Cidden kaynanan sana cok kirici davranmis. Eltini gorme bile zaten.
Es cok onemli ama dedigin gibi aile de onemli tabi. Allah sizin huzurunuzu bozmasin. Bosver. Esimizle evladimizla imtihan etmesin Rabbim..
Amin canım Allah'a havale ettim zaten.. Bir kötülük gördüğünde en güzeli bu yöntem.. İlahi adalete o kadar çok inanıyorum ki, Rabbim sorsun hesabını bana yaptığı haksızlıkların.. Rabbim eşlerimize can sağlığı versin canım gerisi boş..
Dün de sahurdan sonra çok geç uyudum bugün de bak uykum kaçtı..
Amin aminnnnn.
Aksine benim de bugun cok uykum geliyor namaz kilip yaticam.hadi opuyorum canim seni yine gorusuruz insallah
miribaaaa :) aranıza katılıyorum müsadenizle @Bilgece hanım. üye olmadan önce de bakardım bu siteye,sizi ve birçok kişiyi ismen ve profilen tanıyorum.artık sizınlayım
teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız. ben yağmur, 27 yaşındayım,yada 26,5 diyelim :) sosyoloğum yüksek lisans yapıyorum terapist olmak için (inşallah) :) şuan aile hekimliğinde çalışıyorum.Oyle mi? Aman efendim hos geldiniz. Nasilsin bakalim? Kimsin kac yasindasin?
teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız. ben yağmur, 27 yaşındayım,yada 26,5 diyelim :) sosyoloğum yüksek lisans yapıyorum terapist olmak için (inşallah) :) şuan aile hekimliğinde çalışıyorum.yarışmaya istanbuldan katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?