Bilgece ile Sohbete ;)))

En iyisini yapıyosunuz canım
Ben de hiç katılmadım, bir sorayım dedim belki sen katılmışsındır diye..
İftara ne hazırlıyosun?

Dunden taze fasulyem var onu yicem. Hic kalkip da bi sey yapamiycam inan ki senin menunde ne var?
Güveç var canım
tavuk pilav (çok severim)
mercimek çorba
kavun karpuız salata
tatlı olarak da ağlayan pasta yaptım

Hadi yaa nasıldılar sana karşı?
Elti takımından gördüğün oldu mu?

Yok canim.bizzat onlar ordalar mi diye teyit ettirdim de oyle gittim. Yoksa gitmezdim.
Kaynanam bana cok iyi Allah var. Eltilerim doldurusa getiriyor ama anlik. Sonra yine eski haline donuyor

Yok canim.bizzat onlar ordalar mi diye teyit ettirdim de oyle gittim. Yoksa gitmezdim.
Kaynanam bana cok iyi Allah var. Eltilerim doldurusa getiriyor ama anlik. Sonra yine eski haline donuyor

Anladım canım ben benim k.valide de yanımda sanıyodum ama değilmiş..
O nedenle sordum, koca iyi olsun ama ailesi de kesinlikle çok önemliymiş..
Nasip bakalım, Ramazan günü nasıl kırdılar kalbimi..
Kayınvalide ve elti ikisiyle hala konuşmuyorum..
Bayramda saygımdan k.validenin elini öperim, ama eltimle konuşmayı hiç düşünmüyorum...

Cidden kaynanan sana cok kirici davranmis. Eltini gorme bile zaten.
Es cok onemli ama dedigin gibi aile de onemli tabi. Allah sizin huzurunuzu bozmasin. Bosver. Esimizle evladimizla imtihan etmesin Rabbim..

Cidden kaynanan sana cok kirici davranmis. Eltini gorme bile zaten.
Es cok onemli ama dedigin gibi aile de onemli tabi. Allah sizin huzurunuzu bozmasin. Bosver. Esimizle evladimizla imtihan etmesin Rabbim..

Amin canım Allah'a havale ettim zaten.. Bir kötülük gördüğünde en güzeli bu yöntem.. İlahi adalete o kadar çok inanıyorum ki, Rabbim sorsun hesabını bana yaptığı haksızlıkların.. Rabbim eşlerimize can sağlığı versin canım gerisi boş..

Dün de sahurdan sonra çok geç uyudum bugün de bak uykum kaçtı..

Amin aminnnnn.
Aksine benim de bugun cok uykum geliyor namaz kilip yaticam. hadi opuyorum canim seni yine gorusuruz insallah

Amin aminnnnn.
Aksine benim de bugun cok uykum geliyor namaz kilip yaticam. hadi opuyorum canim seni yine gorusuruz insallah

Tamam canım benim Allah kabul etsin..
görüşürüz tabi ki..
Öpüyorum, Allah'a emanet ol. .

miribaaaa :) aranıza katılıyorum müsadenizle @Bilgece hanım. üye olmadan önce de bakardım bu siteye,sizi ve birçok kişiyi ismen ve profilen tanıyorum .artık sizınlayım

Oyle mi? Aman efendim hos geldiniz. Nasilsin bakalim? Kimsin kac yasindasin?

Oyle mi? Aman efendim hos geldiniz. Nasilsin bakalim? Kimsin kac yasindasin?
teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız. ben yağmur, 27 yaşındayım,yada 26,5 diyelim :) sosyoloğum yüksek lisans yapıyorum terapist olmak için (inşallah) :) şuan aile hekimliğinde çalışıyorum. yarışmaya istanbuldan katılıyorum

Memnum oldum Yagmur ben de 25 yasindayim evliyim. Ben de Yarismaya İstanbuldan katiliyorum
Aile Hekimliginde terapistte mi var? Ilginc, hic duymadim. Ne is yapiyorsun tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…