Bilgece ile Sohbete ;)))

Bilgeceeeeem ben geldim :) ramazan falan derken erkenden bayılıyorum bütün dengem alt üst oldu valla :)

Oy canim hos geldin. Gorunmuyorsun zaten ne zamandir. Nasilsin bakalim? Ne var ne yok? Ee calisiyorusn havalar da cok sicak. Allah yardimcin olsun oruc daha zor olur tabi..

Oy canim hos geldin. Gorunmuyorsun zaten ne zamandir. Nasilsin bakalim? Ne var ne yok? Ee calisiyorusn havalar da cok sicak. Allah yardimcin olsun oruc daha zor olur tabi..

Çalışıyorum kuzum, evet zor oluyor ama olsun :) Özledim seni siteye girerken aklımda olan ilk kişi sendin ve etiketi görünce çok sevindim. :)
Senin nasıl geçiyor günlerin?

Çalışıyorum kuzum, evet zor oluyor ama olsun :) Özledim seni siteye girerken aklımda olan ilk kişi sendin ve etiketi görünce çok sevindim. :)
Senin nasıl geçiyor günlerin?

Canimsin

Sen de hep benim aklimdasin inan. Cok şükür benim de gunlerim guzel gidiyor. Ramazan iyi hamdolsun. Evdeyim hep

selamün aleyküm cümleten :) karnım doydu kendime geldim çok şükür.. Allah aç, susuz ve zorda olan bütün insanlara yardım etsin,doğu Türkistan'a rahmetini ve merhametini yagdırsın bütün mazlumların yardımcısı olsun.. dualarımızda lütfen ümmeti müslümanları unutmayalım

Amin amin tum dualarina insallah..

o kadar üzülüyorum ki doğu türkistandaki masum insanlara yapılan işkenceleri gördükçe aklımdayken duamı edeyim dedim :)
Iyi yaptin canim ama o görüntüler yalanmis. Bazilari para toplamaya baslamis bile. Sirf para icin bunlari cikartiyorlar neye inanacagini sasiriyor insan.. Ramazanda cikmasinin sebebi Allah bilir milletin fitre parasini toplamak..

yorumlarınız bdvde dikkatimi çekmişti konularınızı arattım, bir anda sizi araştırıyorken buldum kendimi sapık mıyım nedir. kucak dolusu merhaba olsun size :)))

Hahah sapiklikla alakasi yok efendim. Ben de bazen bazi uyelerin konularina bakiyorum.
Merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…