- 1 Temmuz 2015
- 46
- 118
- 3
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.981
kıyamam saanaaaya gene arkadas ortamın varmıs gene ıyı :) ben polonyada okudugm ıcın okul cevrem yok ıstanbulda bı senedır yasıyorum anca ben ve esim içim şişti valla bide şirkete iki kız aldılar benden sonra onlarda bı degısık benle oturup kalkmaktan pek eglenmıyolar snaıırmo yuzden onlara sınır oldum ıste oyle kımsem yok yanı
evet bende istemiyorum cogundada gırmıyoruz zaten ama ben kolay kolay unutamıyorum ve sogukluk oluyo bende daha bırıncı aydan boyleyse sonra neler yapmaz dusuncesınde bı fıkır yerlesıyo aklıma ve soguyorum ıster ıstemez
e ailem tr de o yuzden geldım 3-4 ay sonra istanbula yerleştim yanı gecen sene hazıranda işte bi sene oldu bı aydırda evlıyım :)kıyamam saanaaagız nie geldin polonyadan
hanımkeleşimi getir var şuan onu izlemeye aldımbegeniyorum onu ve aklımda kalanlardan. birde pisi pisi miydi o sonra adam olacak kız, aklıma gelmedi digerleri :))) çok sevindim ya büyük olsaydın ben biraz kasılırdım ondan sizli bizli konusuyodum haha
valla önümde bi örnek yada bana yol gosteren bırı olsa hatalarımı yapıpda evlılıgımı harcamıcam ama ıste burda kımse yok annemde telefondan sureklı soyle yap boyle yap dıyıp karısıp canımı sıkıyo onun yerıne baska bı sekılde davransa daha rahat edıcem ısteBak oyle yapma. Esinle arandaki bagi unutma. Koparma. Esinle arana sogukluk koyma. Ama zaten zamanla alisacaksin emin ol. Siz mutlu olun ki mutlu nesiller yetissin
ay canım ya hayırlı olsun darısı başıma darısı başımaaaa :)) bu mesajı görenler evlilik meraklısı zannedebilir zannetsin de zaten çünkü artık bi bebegim olsun onu yiyim istiyorume ailem tr de o yuzden geldım 3-4 ay sonra istanbula yerleştim yanı gecen sene hazıranda işte bi sene oldu bı aydırda evlıyım :)
öyle deme kız :) bekarlıgın tadını cıkar valla :) ben cıkaramadım :) işten gel yemek yap mutfagı topla eşinle otur sonra camaşır temizlik sonra uyu valla ne kadar yorgunum anlatamam bıde kadınsal mevzularda sıkıntın olursa benım gıbı yandın yanıben niye evli degilim ya. ne güzel eş muhabbeti yapıyo herkes. çevremdekiler evli diye zaten bunalıp buraya geldim burda da evlilerbekar mı ölicim.. kısmetsiz miyim
ben niye evli degilim ya. ne güzel eş muhabbeti yapıyo herkes. çevremdekiler evli diye zaten bunalıp buraya geldim burda da evlilerbekar mı ölicim.. kısmetsiz miyim
O zaman buraya anlat sorunlarini. Cunku cidden tarafsiz insanlardan fikir almak cok daha iyi oluyor..valla önümde bi örnek yada bana yol gosteren bırı olsa hatalarımı yapıpda evlılıgımı harcamıcam ama ıste burda kımse yok annemde telefondan sureklı soyle yap boyle yap dıyıp karısıp canımı sıkıyo onun yerıne baska bı sekılde davransa daha rahat edıcem ıste
siyasi şeyinden degil de hani konuşmalarda net olması hoşuma gider. adı da akılda kalıcı bideHanimkelesimigetir abla bizim buyugumuzdur yav. Siyasi acidan zit fikirdeyiz ama severim kendisini
Pisi pisi de iyidir. Adamolacak kizla tanismadim bilemiyorum
siyasi şeyinden degil de hani konuşmalarda net olması hoşuma gider. adı da akılda kalıcı bideevet yaşı büyüktü sanırım 50 üstü dimi.. birsürü adam olacak kız nicki var bende hangisi bilmiyorum
ya anlatmak ıstıyorum ama daha once baska bı forumda bı kere anlattım ve resmen dıslandım e bu yasıma kadar arkadasımda olmadıgından duzgunce korkuyorum yanı ınsanlar nasıl tepkıler verıcek bıraz ıcıme kapanıgım bu konudaDaha gencsin genc olur insallah. Her seyin bir zamani var. Allah hayirlisinu versin
O zaman buraya anlat sorunlarini. Cunku cidden tarafsiz insanlardan fikir almak cok daha iyi oluyor..
görüşrüüüzz :) hayırlı ıftarlar sana da :)kızlar acil çıkmam lazım çok memnun oldum çok öpüyorum yarın grş hayırlı iftarlar
ya anlatmak ıstıyorum ama daha once baska bı forumda bı kere anlattım ve resmen dıslandım e bu yasıma kadar arkadasımda olmadıgından duzgunce korkuyorum yanı ınsanlar nasıl tepkıler verıcek bıraz ıcıme kapanıgım bu konuda
kızlar acil çıkmam lazım çok memnun oldum çok öpüyorum yarın grş hayırlı iftarlar
Sorun ne bilmiyorum zaten girmiyorum artık o foruma da sorun şu eşim biraz fazla mükemmelliyetçi ve bende hemen herşeyi yapabilen biri değilim bide ben çabuk sinirleniyorum geçen gün bu eşimin canına bile mal oluypdu yani stresten mi neyden bilmiyorum ki @Bilgece
Teşekkürler görüşürüzAy Allah korusun ya. Zamanla öğreneceksin. Ben de cok sinirli bir yapiya sahibim. Ama kendimi tutmasini ogrendim.zamanla. sen de ogren.
canim konuşuruz aonra.simdi esim geldi. Hadi gorusuruz insallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?