- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.021
Hahah sapiklikla alakasi yok efendim. Ben de bazen bazi uyelerin konularina bakiyorum.
Merhaba
nasılsın Bilgece ? :))
Cok sukur iyiyim sahur yapiyoruz. Sen nasilsin??
Afiyet olsun sofranız muhabbetli olsun :) ben de sahur çayımı içiyorum mis gibi...
Tesekkur ederim. Sana da afiyet olsun. Benim esim bugun sahurda yemek istedi o yuzden cay yok
Biz cocuklugumdan beri hic sahurda yemek yemeyiz. Genelde hamurisi kahvaltılık vs oluyor . yemek yiyenleri duydugumda şaşırdığım zamanlar bile olmuştu
Ellerine sağlık:)
Ooo gideli çok oldu 2 güncük kaldı zaten iyiyim çok şükür kitabımla kahvemle yaşayıp gidiyorumSelamlar güzellikler :) naslsnızz ben çok kötüyüm yani fecii baş ağrım var nbetteym yine acayip yoğun şükür şimdi birazcık sakinleştik @Bilgece eşin nasl oldu canım? @Enyalios eltinle durumlar ne alemdeeSaksi_Degilim_Ben yaşıyonmu kıızz Feraceli ablan gitti mi canm? Nasılsın Acizane kul nasılsın canm benim? Yeğenimiz ne yapıyor bakalm? Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinizz @Bilgece nin tadını alan bırakamazz :)) ❤❤❤
Yaa çok az kalmış yaa neyse en azından gördün değişilik olmuştur senn için canm.. Ohh en güzeli valla ne okuyorsun canımOoo gideli çok oldu 2 güncük kaldı zaten iyiyim çok şükür kitabımla kahvemle yaşayıp gidiyorum
İyi kötü doyduk birbirimize....Yaa çok az kalmış yaa neyse en azından gördün değişilik olmuştur senn için canm.. Ohh en güzeli valla ne okuyorsun canım
Rc ederim bebekimm ben de çok tşk ederim canım iyi çok şükür sevindim senin adına Ayneen bnde pek giremiyorum kaç gün öncede kalmş kafam :)Maderzad canim cok gecmis olsun. Sukurler olsun esim iyi hamd olsun.
Bu arada Teşekkürler tatlimramazandan dolayi pek giremiyorum.
Rc ederim bebekimm ben de çok tşk ederim canım iyi çok şükür sevindim senin adına Ayneen bnde pek giremiyorum kaç gün öncede kalmş kafam :)
Hıı okumadm onu aklımda kalsn ilk fırsatta inş canımİyi kötü doyduk birbirimize....
Uçurtma avcısı_khaled hosseini şiddetle tavsiye ediyorum :)
Aynen şifremi giripte bakmaktan acizimmInsan ramazanda uyusuk oluyor. Ne bi sey yazabiliyor ne de konusabiliyor
Aynen şifremi giripte bakmaktan acizimm
Selamlar güzellikler :) naslsnızz ben çok kötüyüm yani fecii baş ağrım var nbetteym yine acayip yoğun şükür şimdi birazcık sakinleştik @Bilgece eşin nasl oldu canım? @Enyalios eltinle durumlar ne alemdeeSaksi_Degilim_Ben yaşıyonmu kıızz Feraceli ablan gitti mi canm? Nasılsın Acizane kul nasılsın canm benim? Yeğenimiz ne yapıyor bakalm? Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinizz @Bilgece nin tadını alan bırakamazz :)) ❤❤❤
düzenini sen bilirsin sarecim normalde öyle mi başlıyo? bide zamanın geldi mi?kızlar bana bi el atı verin.affınıza sığınarak bişi danışmak istiyorum. dün akşam sahurdan önce wcye gittim, reglim başlamış gibi geldi yani tam kırmızı değil, koyu sarı turuncu gibi 1 damla. neyse sahura kalktım yinede ama çok yemedim tabi. şuan uyanalı neredeyse 1 saat oldu yine çok az koyu sarımsı turuncunumsu var tam olarak olmamışım ama karnım ve belim ağrıyor. bozmadım orucumu napsam tam olmasını mı beklesem?
Bugün tam gün aslında ama 1-2 gün oynayabiliyor. en iyisi tam gelene kadar bozmayayım ya. daha önce hiç böyle olmazdı direk başlardıdüzenini sen bilirsin sarecim normalde öyle mi başlıyo? bide zamanın geldi mi?
bence bozma biraz daha bekle benim içim rahat etmiyor öyle durumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?