- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.121
Sağol sende iyi uykular tatlı rüyalarCicim ben uyuyorum, sana hayırlı sabahlar dilerim..
Kendine iyi bak olur mu?
ben hafif korkağım sanırım tırsıyorumValla canim.ben de sok oldum. Bildigimiz diller bile ayni. O kadar cok ortak noktamiz cikti ki anlatsam sasarsin. Ya sadece bizim.memlekette yetisen bir meyveyi bize telefonundan recelini yaptim diye gosterdi ya. Onlar da bahcelerinde yetistiriyormus. Gel de sok olma cidden. Hayrolsun bakalim ne olacak. Allahin hikmetinden sual olunmaz
aynen aynenAy bana da bir ürperti geldi. Hayır olsun İnşaAllah. Kız neden numaranı veriyorsun hemen?
işteyim canım benim çalışıyorum koşturmaca. sen nasılsın çalışıyor musun evli misin kaç yaşındasın :))))Merhaba gülüm nasılsın, neler yapıyorsun bakalım :):)
anladımAynen canım acı ama gerçek.. En azından sosyal medyanın dikkatini çekmek adına profil fotoğrafım böyle kalacak..
Kiz Estağfurullah ne ustasisen benim ustamsin. Ayrica bunlar yabanci fitne fesat entrika olmaz bunlarda o yuzden rahatlıkla verdim numarami
merhabalar efenim :) çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın. kendimi yeni bir okula yada bir yere gitmiş gibi hissediyorum ya düşünceli insanlar böyle hoşgeldin falan dedikçe <3 çok kibarsın sagolmerhaba canım aramıza hoş geldin. nasılsın?
anladım_Verda_ cum Alllah yar ve yardımcıları olsun. internette face de falan fotoları görüyorum yüreğim dayanmıyor gerçi bazılarına gerçek değil diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık
selam :) hayırolsun inşallah. ben de geçenlerde kolyemin kayboldugunu görmüştüm 1 hafta sonra kolyem kaybolduselam kızlar rüyadan konu açılmışken ben rüyamda ne görürsem ertesi gün aynısını yaşarım biliyomusunuz? ama çok kötü bişi bu bi ara psikolojim bozulmuştu
ben de yalan olduguna inanmıyorum.Aynen canım güya hepsi yalanmış.. Olabilir mi öyle bi'şey.. Ben sanmıyorum..
Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun şiddet gören tüm müslümanların yardımcısı olsun..
Hayırlı Cuma'lar canım. .
Bilemicem valla, en son rüyamda karşı komşunun evinin önünde kalabalık vardı içerden sedye çıkardılar, sonra dediler ki evdeki kız kendini asmış ölmüş. sabah anneme anlattım işe gittim öğlende annem can havliyle beni arıyo sareeeeeee karşı komşunun kızı kendini asmış, evin önünde kalabalık var diyeselam :) hayırolsun inşallah. ben de geçenlerde kolyemin kayboldugunu görmüştüm 1 hafta sonra kolyem kaybolduilginç ama bnm de rüyamda gördüklerim çıkıyo bazen çoğu zaman hatta :) müneccim miyik neyik
ayy tüylerim diken diken oldu ciddimisinBilemicem valla, en son rüyamda karşı komşunun evinin önünde kalabalık vardı içerden sedye çıkardılar, sonra dediler ki evdeki kız kendini asmış ölmüş. sabah anneme anlattım işe gittim öğlende annem can havliyle beni arıyo sareeeeeee karşı komşunun kızı kendini asmış, evin önünde kalabalık var diye
ohoo bunun gibi neler görüdüm birebir çıktı :))ayy tüylerim diken diken oldu ciddimisin
gerçekten çok kötü ://
senden korkulur :)) hayırlı rüyalar gör güzel olsun hepsi :)))ohoo bunun gibi neler görüdüm birebir çıktı :))
yok ya görmiyeyim bence psikolojim bozuluyor :)senden korkulur :)) hayırlı rüyalar gör güzel olsun hepsi :)))
ay kim olsa çok kötü olur... komşu kız kendini asıyor.. bunu rüyanda birebir görmüşşsün... ınanılmaz ama gerçek.. şaka gibi ya.. ben okurken bile çok kötü oldum. kızı tanıyor muyudun?yok ya görmiyeyim bence psikolojim bozuluyor :)
gerçekten çok kötü ://
yok hiç ömrümde görmedim hatta orda bi kızın otuğundan bile haberim yok.ay kim olsa çok kötü olur... komşu kız kendini asıyor.. bunu rüyanda birebir görmüşşsün... ınanılmaz ama gerçek.. şaka gibi ya.. ben okurken bile çok kötü oldum. kızı tanıyor muyudun?
Allah'tan çok sık olmuyor, yoksa kafayı yerim. bazen bi rüya görüyorusm kabus gibi kötü. bütün gün bekliyorum ha çıktı ha çıkıcak aynısını yaşıcam diyeAy sarecim gerçekten cok kotu bir sey. Ben bi kere nisanliyken esimin motorsikletle kaza gecirip Allahim.gostermesin vefat ettigini gordum. Etkisinden kurtulamadim. 2 gun sonra evlere yemek dagitan motorculari kaza gecirip vefat etti.
Etkisinden cok zor kurtuldum. Her gece insallah kötü rüya gormem diye dua ediyorum. Cok korkunc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?