Bilgece ile Sohbete ;)))

ben hafif korkağım sanırım tırsıyorum

Ay bana da bir ürperti geldi. Hayır olsun İnşaAllah. Kız neden numaranı veriyorsun hemen?
aynen aynen

Merhaba gülüm nasılsın, neler yapıyorsun bakalım :):)
işteyim canım benim çalışıyorum koşturmaca. sen nasılsın çalışıyor musun evli misin kaç yaşındasın :))))
Aynen canım acı ama gerçek.. En azından sosyal medyanın dikkatini çekmek adına profil fotoğrafım böyle kalacak..
anladım _Verda_ cum Alllah yar ve yardımcıları olsun. internette face de falan fotoları görüyorum yüreğim dayanmıyor gerçi bazılarına gerçek değil diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık

merhaba canım aramıza hoş geldin. nasılsın?
merhabalar efenim :) çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın. kendimi yeni bir okula yada bir yere gitmiş gibi hissediyorum ya düşünceli insanlar böyle hoşgeldin falan dedikçe <3 çok kibarsın sagol

artık senli benli konuşuyorum bilgeciğim öyle dedi hihihi sanırım yeniyiz ezilmeyelim diye de iyi olur bu sen ben dimi @kievodessa

Aynen canım güya hepsi yalanmış.. Olabilir mi öyle bi'şey.. Ben sanmıyorum..
Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun şiddet gören tüm müslümanların yardımcısı olsun..
Hayırlı Cuma'lar canım. .

selam kızlar rüyadan konu açılmışken ben rüyamda ne görürsem ertesi gün aynısını yaşarım biliyomusunuz? ama çok kötü bişi bu bi ara psikolojim bozulmuştu
selam :) hayırolsun inşallah. ben de geçenlerde kolyemin kayboldugunu görmüştüm 1 hafta sonra kolyem kayboldu ilginç ama bnm de rüyamda gördüklerim çıkıyo bazen çoğu zaman hatta :) müneccim miyik neyik

Ya Rabbim!
Bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa,
ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et
Ya Rabbim.. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı Cuma'lar..

ben de yalan olduguna inanmıyorum. zira o güzel çekik gözlerinden belli Türkistanlı yavruların gerçekten işkence gördüğü.. Allahın Kahhar ismi tecelli etsin kızıl çinlilerin üstüne... son 2 aydır çok fala arttırmıişlar işkencelerini. Allahın belaları. köpek cenin yiyen pislikler..

Bilemicem valla, en son rüyamda karşı komşunun evinin önünde kalabalık vardı içerden sedye çıkardılar, sonra dediler ki evdeki kız kendini asmış ölmüş. sabah anneme anlattım işe gittim öğlende annem can havliyle beni arıyo sareeeeeee karşı komşunun kızı kendini asmış, evin önünde kalabalık var diye

ayy tüylerim diken diken oldu ciddimisin

gerçekten çok kötü ://

Ay sarecim gerçekten cok kotu bir sey. Ben bi kere nisanliyken esimin motorsikletle kaza gecirip Allahim.gostermesin vefat ettigini gordum. Etkisinden kurtulamadim. 2 gun sonra evlere yemek dagitan motorculari kaza gecirip vefat etti.
Etkisinden cok zor kurtuldum. Her gece insallah kötü rüya gormem diye dua ediyorum. Cok korkunc.

Allah'tan çok sık olmuyor, yoksa kafayı yerim. bazen bi rüya görüyorusm kabus gibi kötü. bütün gün bekliyorum ha çıktı ha çıkıcak aynısını yaşıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…