- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.101
Allah Allah hayır olsun kadın mı erkek mi? nasıl görmüş?
ayy bilemedim bilgece hafiften bi sır kapısını andırdı bana bi ürperti geldiKadin canim. 2 kiz arkadas. Biz de 2 kisiydik zaten. Geldi dedi ki ingilizce biliyo musunuz falan. Neyse evet dedik. Ya dedi ben dun gece dua ederken uyudum ve ruyamda seni gordum. Esarbinin rengi gozlugun her seyin ayni. Simdi burda gorunce cok sasirdim ve gelip tanismak istedim dedi. Ben de cok sasirdim valla. Baya muhabbet ettik 3 saat falan. Gulduk, eglendik. Arkadas olduk.. Allahin hikmeti bilemedim. Ki benim bugun hic dışari cikasim da yoktu. Arkadasim cagirdi. Oyle son dakika ciktim...
ayy bilemedim bilgece hafiften bi sır kapısını andırdı bana bi ürperti geldihayrolsun inşallah...
Ya hu kizlar bugun o kadar ilginc o kadar ilginc bir sey oldu ki. Allahin takdiri. Sok sok sok oldum yani. Yabanci bir turist dün gece dua edip uyumus ve beni ruyasinda gormus. Kendisi Hristiyan ve soguk ulkelerden birinden tabi. Baktim beni gorunce geldi yanima ruyasini anlatti. Cok sasirdim dedi falan ki ben de cok sasirdim. Muhabbet ettik saatlerce arkadas olduk. Numaralarimizi falan aldik. 2 3 yil daha Turkiyede kalacakmis. 5 aydir burdaymis. Cidden cok sasirdim.. O kadar ortak noktamiz cikti ki anlatamam. Acaba bunda ne gibi bir hikmet var ?? Elin Norveclisi yav
Kadin canim. 2 kiz arkadas. Biz de 2 kisiydik zaten. Geldi dedi ki ingilizce biliyo musunuz falan. Neyse evet dedik. Ya dedi ben dun gece dua ederken uyudum ve ruyamda seni gordum. Esarbinin rengi gozlugun her seyin ayni. Simdi burda gorunce cok sasirdim ve gelip tanismak istedim dedi. Ben de cok sasirdim valla. Baya muhabbet ettik 3 saat falan. Gulduk, eglendik. Arkadas olduk.. Allahin hikmeti bilemedim. Ki benim bugun hic dışari cikasim da yoktu. Arkadasim cagirdi. Oyle son dakika ciktim...
Valla canim.ben de sok oldum. Bildigimiz diller bile ayni. O kadar cok ortak noktamiz cikti ki anlatsam sasarsin. Ya sadece bizim.memlekette yetisen bir meyveyi bize telefonundan recelini yaptim diye gosterdi ya. Onlar da bahcelerinde yetistiriyormus. Gel de sok olma cidden. Hayrolsun bakalim ne olacak. Allahin hikmetinden sual olunmaz
Ay bana da bir ürperti geldi. Hayır olsun İnşaAllah. Kız neden numaranı veriyorsun hemen?
Ne olacak ki? Ingilizce pratik yaparim cok iyi olur.
Amaan bi sey olsa cok cok engellerim her yerden.Bilmem. Tuhaf geldi bana.
Amaan bi sey olsa cok cok engellerim her yerden.
Merhaba gülüm nasılsın, neler yapıyorsun bakalım :):)kıyamam inşallah kendi evinde de çok mutlu olursun önyargılı dönme evine. ne zaman döneceksin bu arada? eşinle hiç görüşüyo musun nasıl son halleri?
ben iyiyim şükür...
melabaaa :)
Sen iyisini bilirsin usta
Bundan sonra usta diye hitap edeyim sana, içimden geliyor.
canııım iyiyim çok şükür senden naber?
bu arada profil foton....
Naber şekerMerhabalar
İyidir şekerNaber şeker
Benden de iyi işte şekerim, durumun nasıl??İyidir şekersenden naber?
Nolsun ya lys sonuçları açıklandı ya sürekli araştırıyorum tercihlerimi nasıl yapsam diye tatlı bir telaş var işteBenden de iyi işte şekerim, durumun nasıl??
Ya hu kizlar bugun o kadar ilginc o kadar ilginc bir sey oldu ki. Allahin takdiri. Sok sok sok oldum yani. Yabanci bir turist dün gece dua edip uyumus ve beni ruyasinda gormus. Kendisi Hristiyan ve soguk ulkelerden birinden tabi. Baktim beni gorunce geldi yanima ruyasini anlatti. Cok sasirdim dedi falan ki ben de cok sasirdim. Muhabbet ettik saatlerce arkadas olduk. Numaralarimizi falan aldik. 2 3 yil daha Turkiyede kalacakmis. 5 aydir burdaymis. Cidden cok sasirdim.. O kadar ortak noktamiz cikti ki anlatamam. Acaba bunda ne gibi bir hikmet var ?? Elin Norveclisi yav
Nolsun ya lys sonuçları açıklandı ya sürekli araştırıyorum tercihlerimi nasıl yapsam diye tatlı bir telaş var işte
Amin canımAllah kolaylık versin canım hayırlısı olsun inşallah. .
Amin canımnasip kısmet göreceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?