Bilgece ile Sohbete ;)))

Allah Allah hayır olsun kadın mı erkek mi? nasıl görmüş?

Kadin canim. 2 kiz arkadas. Biz de 2 kisiydik zaten. Geldi dedi ki ingilizce biliyo musunuz falan. Neyse evet dedik. Ya dedi ben dun gece dua ederken uyudum ve ruyamda seni gordum. Esarbinin rengi gozlugun her seyin ayni. Simdi burda gorunce cok sasirdim ve gelip tanismak istedim dedi. Ben de cok sasirdim valla. Baya muhabbet ettik 3 saat falan. Gulduk, eglendik. Arkadas olduk.. Allahin hikmeti bilemedim. Ki benim bugun hic dışari cikasim da yoktu. Arkadasim cagirdi. Oyle son dakika ciktim...

ayy bilemedim bilgece hafiften bi sır kapısını andırdı bana bi ürperti geldi hayrolsun inşallah...

ayy bilemedim bilgece hafiften bi sır kapısını andırdı bana bi ürperti geldi hayrolsun inşallah...

Valla canim.ben de sok oldum. Bildigimiz diller bile ayni. O kadar cok ortak noktamiz cikti ki anlatsam sasarsin. Ya sadece bizim.memlekette yetisen bir meyveyi bize telefonundan recelini yaptim diye gosterdi ya. Onlar da bahcelerinde yetistiriyormus. Gel de sok olma cidden. Hayrolsun bakalim ne olacak. Allahin hikmetinden sual olunmaz

Ay bana da bir ürperti geldi. Hayır olsun İnşaAllah. Kız neden numaranı veriyorsun hemen?

canııım iyiyim çok şükür senden naber?

bu arada profil foton....

Aynen canım acı ama gerçek.. En azından sosyal medyanın dikkatini çekmek adına profil fotoğrafım böyle kalacak..

Canım çok garip.. Buna benzer bir durum ben de yaşamıştım. Ama sonra eşim kızın numarasını telefonumdan sildi.. Hastanede tanışmıştık jinekolojide sıra beklerken yan yana oturmuştuk. Evlilik yıldönümüz, doğduğumuz ay ve sene aynı zamanda burçlarımızda aynıydı. Evin ortanca gelini olması. Pko'yuz ikimizde, (polikistik over) Kayınvalidesi ve annesi benim şu an oturduğum semtte oturuyo. Kendisi gelin olup benim bekarken ailemle oturduğum semte taşınıyo hatta ve hatta her zaman alışverişe çıktığım caddede oturuyo. (eşinin işi oradaymış) İkimiz de bebek düşünüyoduk, numaramı istedi verdim ben de. Aynı süreci yaşıyoruz paylaşırız dedim herşeyi.. Sonrasında bir kaç kez mahallemde gördüm.. Bi ya da iki kez aradı telefonda konuştuk en son tüp bebek yapacağını söyledi. Ben de kendi durumumu anlatmıştım. Akşam eşimle konuştuk böyle bi bayan var diye anlattım, o kadar çok ortak noktamız var ki... dedim.. Eşim nasıl olur tanımadığın bir insan o.. Konuşmanı istemiyorum aşkım dedi ve nosunu sildi telefonumdan:/ O günden sonra iletişime geçemedik hiç. Dışarıda filan da karşılaşmadım inşallah bebeği olmuştur... Benim hikayem de böyle @Bilgece'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…