- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.692
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.081
İyi geceler kardelen yoksun çoktandır..Merhaba nasılsınız
buyurAyy imdat neden kimse yok KK' da !! ??
Ben de buradayım canım naber?
canııım iyiyim çok şükür senden naber?Ben de buradayım canım naber?
Acizane kul canim sen bi ara arpa sehriye salatasi demistin sanirim cok guzel.oluyor diye. O nasıl yapiliyor? Tarifini verir misin? Bugun daha kendime bi sey yapmadim ne yapsam bilemedim. Yok mu kolay ve guzel yemek tarifi verecek dostlar??
Bende yapabilir miyimKıyamam ben sanaaaaa ya ne zor yalnızlık. Basımın agrısı gecmedi ama geldim. Tarifi yazayım sana yarın yaparsın.
Canım 1 bardak tel şehriyeye birazcık yağ döküp kavuruyoruz, sonra pirinç pilavı gibi pişirip dinlendiriyoruz.
Yeşil soğan, dere otu, maydanoz, bir paket konserve mısır, kornişon turşu, közlenmiş kırmızı biber, limon ve tuza ihtiyacımız var.
Bunlardan sehriyenin miktarına göre göz kararı dograyıp ekliyoruz, afiyet şifa olsun.
Bende yapabilir miyim
Hiii yapacaktım ki zatenElbette, şiddetle tavsiye ediyorum canım.
Hiii yapacaktım ki zaten
Acizane nasılsın canımcım
Selam :)
istanbuldayim ben canim ..aynen canım. bizim burda 2-3 gün hariç çok sıcaklarda olmasdı. canım bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Ayyy evet canım ama tel şehriye. Bugün sanırım bir şey yaptın, geç gördüm. Cok başım agriyor girmedim siteye, iftardan sonra yazayım. Olur mu?
Kıyamam ben sanaaaaa ya ne zor yalnızlık. Basımın agrısı gecmedi ama geldim. Tarifi yazayım sana yarın yaparsın.
Canım 1 bardak tel şehriyeye birazcık yağ döküp kavuruyoruz, sonra pirinç pilavı gibi pişirip dinlendiriyoruz.
Yeşil soğan, dere otu, maydanoz, bir paket konserve mısır, kornişon turşu, közlenmiş kırmızı biber, limon ve tuza ihtiyacımız var.
Bunlardan sehriyenin miktarına göre göz kararı dograyıp ekliyoruz, afiyet şifa olsun.
Acizane kul canim cok sagol. Buhun disarida yaptim. Arkadasim cagirdi disarda iftar actik. Yarin yaparim insallah. Cok sagol tatlim..
kıyamam inşallah kendi evinde de çok mutlu olursun önyargılı dönme evine. ne zaman döneceksin bu arada? eşinle hiç görüşüyo musun nasıl son halleri?
Canım iyiyim şimdilik çünkü annemin evindeyim
Sen nasılsın peki?
melabaaa :)Selam :)
kıyamam inşallah kendi evinde de çok mutlu olursun önyargılı dönme evine. ne zaman döneceksin bu arada? eşinle hiç görüşüyo musun nasıl son halleri?
ben iyiyim şükür...
melabaaa :)
kııız uzatma bak gerçekten belki herşey çok güzel olacak ayyyhadi inşallahSanırım bayrama kadar burdayım. Evet arıyor annemden ve söz verdiği gibi de düzelme var.
Ama çok kinciyim ben, unutmuyorum.
Allah beni bildiği gibi yapsın.
kııız uzatma bak gerçekten belki herşey çok güzel olacak ayyyhadi inşallah
unutamazsan bile dile getirme en azından gerekmedikçe
Allah Allah hayır olsun kadın mı erkek mi? nasıl görmüş?Ya hu kizlar bugun o kadar ilginc o kadar ilginc bir sey oldu ki. Allahin takdiri. Sok sok sok oldum yani. Yabanci bir turist dün gece dua edip uyumus ve beni ruyasinda gormus. Kendisi Hristiyan ve soguk ulkelerden birinden tabi. Baktim beni gorunce geldi yanima ruyasini anlatti. Cok sasirdim dedi falan ki ben de cok sasirdim. Muhabbet ettik saatlerce arkadas olduk. Numaralarimizi falan aldik. 2 3 yil daha Turkiyede kalacakmis. 5 aydir burdaymis. Cidden cok sasirdim.. O kadar ortak noktamiz cikti ki anlatamam. Acaba bunda ne gibi bir hikmet var ?? Elin Norveclisi yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?