Bilgece ile Sohbete ;)))

Bana hep ilk mesaj olunca bir de böyle bir konuyla ne biliyim.Ama doğru da olabilir yargılamamak da lazım.

Yargilamiyorum ama insan bence bazen kendi ailesinin deger yargilarina göre hareket etmeli. Benim bir tanidigim kordonunu baglatmasina ragmen hamile kalmisti..

sabah 6 da uyandım uykum geldi tutmazsa gelirim benim uyku problemim var canım ya

uyuyamıyorum gelincede degerlendireyım deyip yatağa giriyorum bazen uyuyorum bazen sabah sabah oluyor bende sabah oluyorm çok kötü durumum

Aynı durum bende de var.Sabah kadar yatakta döndüğümü bilirim.Bu sene başladı bende.Uyuyamıyorum

Yargilamiyorum ama insan bence bazen kendi ailesinin deger yargilarina göre hareket etmeli. Benim bir tanidigim kordonunu baglatmasina ragmen hamile kalmisti..

Yok tatlım kendi adıma dedim ben.Fake dedim ya sonra ciddi bir konu diye yargılamayım dedim.Hem kendi ailesi hem de karşı tarafın ailesi böyle bir şeyi kabul edemezken adamın da kızı zor durumda bırakması olacak şey mi ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…