- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.581
hangisi hangisiKızlar huhuuu nereye kayboldunuzz??? Bu bdv deki hamileli konuda bana fake geldi.Nedense inanmadım.
Kızlar huhuuu nereye kayboldunuzz??? Bu bdv deki hamileli konuda bana fake geldi.Nedense inanmadım.
Beni niye bulastiriyon kiMarga eger spor olursa bende katilacagim sana söz veriyorim. Harbide katilsin. Tamdem de birkibirki de hayatiyasa da leonardo da matmazelcigim de dombik de.
Herkes katilsin
Nereyekız bu saattekızlara hepinize hayırlı pazarlar
ben kaçayım uyku tutmazsa gelirim yine öptüm sizleri
allaha emanet olsun
bilgecim kendine dikkat canım tekrar geçmiş olsun canımcım
kızlara hepinize hayırlı pazarlar
allaha emanet olsun
Baktım... bilemedim doğrusu..
Valla gercek hayatta böyle seyler cok oluyor. O yuzden ben inandim
Rüyanda beni görrrr depreşik :)kızlara hepinize hayırlı pazarlar
allaha emanet olsun
Nereyekız bu saatte
Bana hep ilk mesaj olunca bir de böyle bir konuyla ne biliyim.Ama doğru da olabilir yargılamamak da lazım.
sabah 6 da uyandım uykum geldi tutmazsa gelirim benim uyku problemim var canım ya
uyuyamıyorum gelincede degerlendireyım deyip yatağa giriyorum bazen uyuyorum bazen sabah sabah oluyor bende sabah oluyorm çok kötü durumum
Iyı geceler,tatlı rüyalar o zaman sana canmsabah 6 da uyandım uykum geldi tutmazsa gelirim benim uyku problemim var canım ya
uyuyamıyorum gelincede degerlendireyım deyip yatağa giriyorum bazen uyuyorum bazen sabah sabah oluyor bende sabah oluyorm çok kötü durumum
Yargilamiyorum ama insan bence bazen kendi ailesinin deger yargilarina göre hareket etmeli. Benim bir tanidigim kordonunu baglatmasina ragmen hamile kalmisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?