- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.601
Bende bi ara 4e kadar falan sağa dön sola dön uyuyamıyodum.. doğal olarakta sabah 12 de 1 de kalkıyodum.. ama şükür ufak ufak düzeldiAynı durum bende de var.Sabah kadar yatakta döndüğümü bilirim.Bu sene başladı bende.Uyuyamıyorum
Bende bi ara 4e kadar falan sağa dön sola dön uyuyamıyodum.. doğal olarakta sabah 12 de 1 de kalkıyodum.. ama şükür ufak ufak düzeldi
Diyosunnnşaapariz o zaman yaaa
Yok tatlım kendi adıma dedim ben.Fake dedim ya sonra ciddi bir konu diye yargılamayım dedim.Hem kendi ailesi hem de karşı tarafın ailesi böyle bir şeyi kabul edemezken adamın da kızı zor durumda bırakması olacak şey mi ama ya.
Yapalim yapalim lutfeeeen. Cok istiyorummmm
Canim erkeklere maalesef ki güven olmaz. Onlar uckurunun pesinde. Kizlar akilli olmali. Erkekler kullanip sonra da atiyorlar rahatca bir kenara. Olan kizlara oluyor..
Hayırlısı be gülümYapalim yapalim lutfeeeen. Cok istiyorummmm
Canim erkeklere maalesef ki güven olmaz. Onlar uckurunun pesinde. Kizlar akilli olmali. Erkekler kullanip sonra da atiyorlar rahatca bir kenara. Olan kizlara oluyor..
Erkek milleti işte kandırıyor kızları.İş bitince de (kendi tabirlerince) terk ediyorlar pislikler.
Aynen öyle oluyor.. Simdi o zavalli bebek parcalanarak ölecek. Reva mi bu ya?
Kız sanırım istemiyor aldırmayı ama durum da ortada başka çaresi yok.Olan masum bir bebeğe oldu.Ya bu adamlar ne kadar duygusuz taş kafa ve kalpli öff
Pislik her zaman pisliktir.. ama kiz diyor ki bana dayanamadi birakti. Demekki kiz da adami bunaltmis
Evet biraz baskın karakter olmaya çalışmış sanırım da dozu kaçmış tabi.
aynen 10da 11de falan kalkıyorum bendeBenim hala devam biraz biraz bu aralar düzeldi gibi ama.Sabah erken uyanamıyorum.
Bilgece aklımane ttakıldı uykunun içine tobe tobe neyse
Hanı bi nine vardı. Anası ondan olabilirmiş. Nene aldatmış dedeyi hatirladin mi o geldi aklıma gece gece o konu ne oldu haberin varmi
Ne zaman oldu buValla o da benim aklimdan cikmiyor. Kiz deli miydi neydi. Açtı konuyu sonra fazla bilgi verdim galiba deyip kapatti.
Peehhh
Ellerınize sağlık Matmazel içtim kaçtım gibi oldu o zaman, ancak fırsat bulabildim teşekkür etmeyeo narin ellerinizden bir bardak çay icebilmek benim için bir onur sayın Matmazel. O depresif gözlerinize bakıp cayinizi yudumlarken aslında sanirsiniz ab-ı hayatı yudumluyorum.
Valla o da benim aklimdan cikmiyor. Kiz deli miydi neydi. Açtı konuyu sonra fazla bilgi verdim galiba deyip kapatti.
Peehhh
Ne zaman oldu bu
He ya o kızı nick neydi ki aklindami
Hahahaah2 ay falan olmustur. Cok uğraştım konuyla ama kiz konusunu kapatti. Nene baya capkinmis anlayacagin
Hahahaahsende az degilsin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?