Bilgece ile Sohbete ;)))

kiz sordugun soruya bakbenim eşim ciplak kadin vücuduna bakmaktan asla hoslanmaz. Film falan izlerken acik bir kadin olsa suratini cevirie ya da o filmi gecer, sevmiyorum diyor, cok sukur mahreme cok onem verir.
Allahim sasirtmasin yaaa

kiz sordugun soruya bakbenim eşim ciplak kadin vücuduna bakmaktan asla hoslanmaz. Film falan izlerken acik bir kadin olsa suratini cevirie ya da o filmi gecer, sevmiyorum diyor, cok sukur mahreme cok onem verir.
Allahim sasirtmasin yaaa
Merak ettim ama ne diyecegini biz hep birlikteyiz eşimle. Aynı ışteyiz,evde beraberiz. Bir şey izlersek film,dizi çıplak ya da çok guzel hatun ciktiginda direk ben elimle gozunu kapatiyorumherifimin gözlerini dahi kiskanirim

Ben de asla izin vermiyorim. Bakma hain diyorjm, bakmam diyor, ciplak bir adam ciksa o da benim gözümü kapatıyor, sakaciktan bakar gibi yapıyorum cok kızıyor eheheh.
eşin buraya takilmana bir sey diyor mu?

Ben de asla izin vermiyorim. Bakma hain diyorjm, bakmam diyor, ciplak bir adam ciksa o da benim gözümü kapatıyor, sakaciktan bakar gibi yapıyorum cok kızıyor eheheh.
eşin buraya takilmana bir sey diyor mu?
Sende az değilsin yooo aksine girmedigim zaman soruyo noldu banlandin mi diye ben buraya gelin geldim. Akraba,arkadaş kimsenin yok. Bunaliyorm yalnizliktan. Foruma eski uyeyim ama daha 4-5 aydır girmeye başladım. Iyı geldi bana. O da farkinda memnun halinden seninki bir şey diyo mu?

Benimki yine kulupte misin diyor, siyasete yazdigim bazi yorumları okutuyorum aferin diyor hahaha. Burayla hasbihal oldugumu biliyor. Hatta mesela internetten film izleyecek ki savas filmleri hastasi ben de hic sevmiyorum, bana diyor ki sen kulübüne takıl kizlarla muhabbet et bende filmimi izleyeyim

Benimkide işine gelmeyen bir şey actigimda tvde falan hemen diyo ki sen foruma gir kızlar merak etmistir yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…