- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.821
Bu sitede var ve bir sürü yapilmis bakabilirsin. Sen de katilsana. Neyse ben simdi çıkayım. Tembelligi bir kenara birakayim. Sevgileeer. Görüşmek üzere
ayrica ilk sayfada adinizi gorebilirsiniz
bebişler öyle :)))Ay o küvetteki bebek ne tatlı ya şapşik şey
Hosbuldum. Naber :)Hoşgeldin canım
Hosbuldum. Naber :)
Bende iyiyim canim. Eve geldim kahvalti hazirliyorum kendimeİyiyim şekerim sen??
Bende iyiyim canim. Eve geldim kahvalti hazirliyorum kendime
Camide türkce bilmeyen cocuklara almanca din dersi veriyorum hafta sonlariNereye gittinBen de yeni yaptım kahvaltı.
Camide türkce bilmeyen cocuklara almanca din dersi veriyorum hafta sonlari
Tesekkür ederimAaa ne kadar güzel bir şey bu ay cınımmm
ay ne güzel hayır yapıyosun canım :) Allah kabul etsinCamide türkce bilmeyen cocuklara almanca din dersi veriyorum hafta sonlari
Krep değil ama kısır yaptım bugunHoşgeldin canım
Krep değil ama kısır yaptım bugun
Sagol leocum insallahay ne güzel hayır yapıyosun canım :) Allah kabul etsin
sağolasın kuzum :) normal tarif benimki özelliği yok minnak minnak doğranmış domates salatalık, ince ince kıyılmış marul, maydanoz artık ne yeşillik varsa.. sonra şişen bulguru salçayla çıldırtıp, malzemelerle birleştiriyoruz üstüne sumak tabi sebzelerde zeytinyağlıKızz diimee benim kısır en büyük ilgi alanımbir ara çılgınlar gibi yapar yapar yerdim.Afiyet olsun şekerim.Senin tarif nasıl??
Amin :)Sagol leocum insallah
sağolasın kuzum :) normal tarif benimki özelliği yok minnak minnak doğranmış domates salatalık, ince ince kıyılmış marul, maydanoz artık ne yeşillik varsa.. sonra şişen bulguru salçayla çıldırtıp, malzemelerle birleştiriyoruz üstüne sumak tabi sebzelerde zeytinyağlı
Allahım bir şey bu kadar kötü tarif edilebilirdi herhalde
bende severim.. yapmayıda severim.. hele hamurişi yaparken sanki aşık olurum
Napim. Pazar pazar yapcak bisey bulamadim. Evde bos bos takiliyorum. Sen napiyonAmin :)
ee napıyosunuz, keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?