- 10 Ekim 2014
- 32.959
- 148.565
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.781
Evetttt :)))))))Sivrikose sen misin kiz
Hosbuldum sagolIyi geceler merhaba? Hoş geldin
Nickini niye degistinEvetttt :)))))))
Degisiklik olsun dedim ama sevemedim pek eski nickimi almayi deneyecegim iyi gecelerNickini niye degistinneyse benm herif çağırıyor,kactim ben
Napiyon kiz tekkas bilge
Benim oglan nezle oldu sumuugunu siliyorm bol bol napiyimNe yapayim valla esimi ise gonderdim geldim . Sen ne yapıyorsun?
Benim oglan nezle oldu sumuugunu siliyorm bol bol napiyim
2 yasinda ellerinden operCok geçmiş olsun ya
Senin bi de oglun mu var? Masallah Allah bagislasin. Kac yasinda?
2 yasinda ellerinden oper
Sagolasin
5 ayi doldurduk, su an dusunmuyorum. 10 yil sonra madden ve manen uygun olursam 2 tane daha arka arkayaMasallah, ben de onun gozlerinden öperim
Simdi de 5 aylik mi hamilesin? Ne güzel ya maşallah. Baska çocuk düşünüyor musun peki?
5 ayi doldurduk, su an dusunmuyorum. 10 yil sonra madden ve manen uygun olursam 2 tane daha arka arkaya
Insallah.Hadi hayırlısı inşallah.
Insallah.
:) Allah bilir tabii nolur nolmaz.
Bakalim 2 taneyle basedebilecez mi
İnşallah abla, inşallahGünaydınlaar gencler . Ayy ruyamda goruyordum bebisim olmustu Allahim o ladar tatli ve gizeldi ki. Resmen dogum yapiyordum, dikislerim bile vardi. Ayy cok guzel bir duyguydu..
Ben fazla yas farki istemiyorum, oglum cok yalniz buyuyecek sonra da bebek dogacak onun da yas farki olacak oynama oynayamacaklar. O yuzden 2 + 2 istiyorum.Benim ablamin 2 tane üstüste oldu aralarimda 1 yas var. 2 yil sonra da tekrar 2 tane ust uste oldu
Her zaman diyordu ki az kaldi, buyucekler, sabir, surda bir kac yılları kaldi, o zaman bende hayatima bakacagim dedi be oldu da. Cocuklar buyudu cok şükür. Ablam fıstık gibi gencecik. Kimse 4 cocuk dogurduguna inanmiyor.
O yuzden bakarsin emin ol, öyle böyle büyüyor cocuklar. Valla cocuklar ablamin gözüne bakıyorlar
Ben yapabilecegime inanmiyorum. Yani ilk cocugum olursa insallah bi 3 yaşına gelmeden dusunemem heralde çünkü gerçekten cok zor. Ama tabiki her sey nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?