- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.801
vay hayat gelmiiiş, hoş gelmiiişselamlar
vay hayat gelmiiiş, hoş gelmiiiş
ooo, ondandır tabi yani zaten uyku sorunun var bide kahve üstüne tuz biber olmuştur..Hoş buldukk leocum.Ya bu saate kadar uyumuşum çok kızdım kendime.Nasıl oldu anlamadım.Ama dün gece baya bir dön dön uyuyamadım. Gece 11 gibi kocaman kupa da nescafe içtim ondan olsa gerek.
ooo, ondandır tabi yani zaten uyku sorunun var bide kahve üstüne tuz biber olmuştur..
yaa sen okuyo muydun, ne okuyodun, nerdeydin hele bi özet geçiver ben atladım mı unutum mu noldu anlamadım
Tamam hadi afiyetler olsun :)Canım ben bir kahvaltı yapıp dönüyorumGeldiğimde konuşuruz Midem de orkestra var valla
Ben fazla yas farki istemiyorum, oglum cok yalniz buyuyecek sonra da bebek dogacak onun da yas farki olacak oynama oynayamacaklar. O yuzden 2 + 2 istiyorum.
Ayrica cocuklarimin her tur akrabasinin olmasini istiyorum. Simdi 1 oglan 1 kiz olacak mesela teyZe olayi olmayacak amca olayi olmayacak.
Ben de teyze olmadigimdan dertliyim bu konuda
selam canimmselamlar
Herkese selamlar.
Keyifler iyidir umarım :)
İyidir benimde keyfim. Pazar günü bunalımı işte oturuyorum evde :)
nedense banada.. hayır saçları bile incecikken falan nasıl oluyo..O kıl mevzusu bana sacma geldi ya.
nedense banada.. hayır saçları bile incecikken falan nasıl oluyo..
Benim de disari cikmam lazim ama bi türlü totomu yerden kaldiramiyorim. Bubarada yasin kacti? Calisiyor musun?
Benimde eşim hadi çıkalım markete falan gideriz dedi hiç çıkasım yoktu. Onu gönderdim alışveriş yapmaya.
Yaşım 30. Evliyim henüz çalışmıyorum atama bekliyorum kısmetse hazirana olur diye umut ediyorum...
Sizin yaşınız kaç?
24 yasindayim. Evliyim. Benim eşim esnaf olduğu icin pazarimiz yok maalesef. Hafta ici kendine izin yapabiliyor.
Bende simdi markete gidecegim. Almam gerekenler var çünkü kurabiye yarismasina katilacagim. Biran once yapayim kurabiyemi de katilayim istiyorum. . Bu arada calismiyorim yuksek lisans mulakatlarina hazırlanıyorum
Kurabiye yarışması mı varmış ne güzel. Yapılsın kurabiyeler bakalım güzel tarifler varsa denerim bende...
Bu ara yapacak değişik tarifler arıyordum iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?