Bilgece ile Sohbete ;)))

Hoş geldiniz... Sefa getirdini..

Arkadaşlar beni meşgul etmeyin kurabiyemi yaptım ve şmdi konumu oluşturuyorum. Gelmeyeni keserim
Ben gelmicem. Hatta milleti kandircam, baska üyeler daha güzel kurabiye yapti dicem. Dicem iste

Hahahahahhaa dimi ya. Ben üsenmeden videolar bile izlemistim tek tek. Kendimce bisey buldum onu yapiyorum artik
Ahahah bende bissürü video baktım aynı şekil d neler neler baktım hemde var ya.. Eşarpta twill kullanmaya başladım onlar biraz daha düzgün duruyo ama şalda hala o kadar da başarılı değilim

Ahahah bende bissürü video baktım aynı şekil d neler neler baktım hemde var ya.. Eşarpta twill kullanmaya başladım onlar biraz daha düzgün duruyo ama şalda hala o kadar da başarılı değilim
Esarp hic sevmiyorum ben ya. Rüzgar hemen ucuruyo. Zaten bagalamasini da bilmiyorum. Sal vazgecilmezim. Ben ama penye sal kullanirim he o bildigin sallardan degil.

Cidden o bildiğim gibilerden değilmiş.. penyeyi nerden buldun kız :)
Burda satiliyo ki. Daha dagrusu boyuna baglamak icin var magazalarda. Ben onlari kesip kafaya takiyorum Türkiyede cok aradim onlardan. kime sorduysam bakislar hep böyleydi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…