- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.941
HiiihhhHoş geldiniz... Sefa getirdini..
Arkadaşlar beni meşgul etmeyin kurabiyemi yaptım ve şmdi konumu oluşturuyorum. Gelmeyeni keserim
Hoş geldin
Arkadaşlar beni meşgul etmeyin kurabiyemi yaptım ve şmdi konumu oluşturuyorum. Gelmeyeni keserim
ehhh Hayat zor be gulümİyidiirr senden Harbişş
Ay kız çatlakkkvalla ben de çok sinir oluyorum bir tek ben de olur sanıyordum.Evde öylesine saç yapıyorum çok güzel oluyor.Gel gör ki dışarıya çıkarken
Sen bildiğin beni şaapmışsın kız
Cok cektik be ustahakkaten yaaa
Hemde ne çektik !!neler neler denedim güzel olsun diye var yaaCok cektik be usta
Ben gelmicem. Hatta milleti kandircam, baska üyeler daha güzel kurabiye yapti dicem. Dicem isteHoş geldiniz... Sefa getirdini..
açıkken saçımdan kapalıyken eşarbımdan çektim neden böyle oluyo hayret yaniCok cektik be usta
Amerikanın oyunları mı dersin?açıkken saçımdan kapalıyken eşarbımdan çektim neden böyle oluyo hayret yani
Hahahahahhaa dimi ya. Ben üsenmeden videolar bile izlemistim tek tek. Kendimce bisey buldum onu yapiyorum artikHemde ne çektik !!neler neler denedim güzel olsun diye var yaa
Hayat bizimle dalga geciyo anam. Sal gitsin diyesi geliyo insaninaçıkken saçımdan kapalıyken eşarbımdan çektim neden böyle oluyo hayret yani
Ahahah bende bissürü video baktım aynı şekilHahahahahhaa dimi ya. Ben üsenmeden videolar bile izlemistim tek tek. Kendimce bisey buldum onu yapiyorum artik
Esarp hic sevmiyorum ben ya. Rüzgar hemen ucuruyo. Zaten bagalamasini da bilmiyorum. Sal vazgecilmezim. Ben ama penye sal kullanirim he o bildigin sallardan degil.Ahahah bende bissürü video baktım aynı şekild neler neler baktım hemde var ya.. Eşarpta twill kullanmaya başladım onlar biraz daha düzgün duruyo ama şalda hala o kadar da başarılı değilim
Cidden o bildiğim gibilerden değilmiş.. penyeyi nerden buldun kız :)Esarp hic sevmiyorum ben ya. Rüzgar hemen ucuruyo. Zaten bagalamasini da bilmiyorum. Sal vazgecilmezim. Ben ama penye sal kullanirim he o bildigin sallardan degil.
Hepsi bi anda silinir inşallahofff bu fotoların yüklenmesi ne kadar da uzun sürüyor yaaaaa
Burda satiliyo ki. Daha dagrusu boyuna baglamak icin var magazalarda. Ben onlari kesip kafaya takiyorumCidden o bildiğim gibilerden değilmiş.. penyeyi nerden buldun kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?