- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.181
Hoş geldiiiiiin :)
hoşşşşşşşşşşşşşş geldin
hoşbulduk kızlarr ne var ne yok? bir feci yağmur var fena ıslandım dışarıda.kardan eser kalmamış valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldiiiiiin :)
hoşşşşşşşşşşşşşş geldin
Amiin.. ee nörüyonuzAmin cümlemize hehe![]()
İyilik, sağlık bildiğin gibi.. birde AÇIM..hoşbulduk kızlarr ne var ne yok? bir feci yağmur var fena ıslandım dışarıda.kardan eser kalmamış valla.
İyilik, sağlık bildiğin gibi.. birde AÇIM..
aman üşütüp hasta olma dikkat et kendine :)
Avrupadayim tatlım ;-) sen nerdesin?
Selamlaaarr, iyiyizz siz nasilsiniz? Bu arada aekadaslarin kusuruna bakmayin gormemislerdir.
hain Leonardo bura sana emanet degil miydi? Bak misafirimiz gelmis kimss karsilamamis cok ayıp. .
Bende iyiyim teşekkür ederim.Önemli degil farketmemislerdir muhabbet fazla olunca :) Oldukca ilerlemis sayfalar takip etmekte zorlandim ama bundan sonra bende ugrarim :)
ooo tatlim hos geldin hos geldin. Canim elbet bulursun ya sendd seni sevecek kiymet verecek birini. Ben 22.5 yaşımda karsilastim esimle.. nasip inşallah hayirli biri cikar karsina..
Avrupadayim tatlım ;-) sen nerdesin?
Selamlaaarr, iyiyizz siz nasilsiniz? Bu arada aekadaslarin kusuruna bakmayin gormemislerdir.
hain Leonardo bura sana emanet degil miydi? Bak misafirimiz gelmis kimss karsilamamis cok ayıp. .
ooo tatlim hos geldin hos geldin. Canim elbet bulursun ya sendd seni sevecek kiymet verecek birini. Ben 22.5 yaşımda karsilastim esimle.. nasip inşallah hayirli biri cikar karsina..
hoşbulduk kızlarr ne var ne yok? bir feci yağmur var fena ıslandım dışarıda.kardan eser kalmamış valla.
Ne yapak oturuyoz iste bu havada evde. sen nörüyonAmiin.. ee nörüyonuz![]()
bir selam verip kaçayım
son sınavım var salı günü
ondan sonra buralarda olcem
öpüyorum![]()
teşekkür ediyoruuumbaşarılar sınavdaa gel gel beklerizz![]()
oh afiyetler olsunHemen duşa girdim zaten ıslak ıslak durmamak için.Ay ben saat 2 de kahvaltı yaptım![]()
Aman yagmur buza cevirmesin de karlariburda feci halde yagmur ve firtina var. Sokaga cikan uctu gitti o derece
Ne yapak oturuyoz iste bu havada evde. sen nörüyon![]()
Allah yardımcın olsun :) kolayca yapıverirsin inşallah :)bir selam verip kaçayım
son sınavım var salı günü
ondan sonra buralarda olcem
öpüyorum![]()
oh afiyetler olsun![]()
amiiin inşallahAllah yardımcın olsun :) kolayca yapıverirsin inşallah :)
aynen bende öyle:)Aman yagmur buza cevirmesin de karlariburda feci halde yagmur ve firtina var. Sokaga cikan uctu gitti o derece
Ne yapak oturuyoz iste bu havada evde. sen nörüyon![]()
ne yesemmmm diye düşünüyom zaten ama ney?teşekkürler tatlım.sen de ye bir şeyler aç kalma![]()
ne yesemmmm diye düşünüyom zaten ama ney?
Nasil yansima kiz. Ben de gözlük takiyom ama bende yansima olmuyo. Acaba silerken iz falan mi kaliyo?Kızlar ya bi şey sorucam gözlük camını silince hep yansıma yapıyo ışıkta falan çok rahatsız ediyo yok mudur bunun bi çözümü?