Bilgece ile Sohbete ;)))

Kızlar ya bi şey sorucam gözlük camını silince hep yansıma yapıyo ışıkta falan çok rahatsız ediyo yok mudur bunun bi çözümü?

Avrupadayim tatlım ;-) sen nerdesin?

Selamlaaarr, iyiyizz siz nasilsiniz? Bu arada aekadaslarin kusuruna bakmayin gormemislerdir.
hain Leonardo bura sana emanet degil miydi? Bak misafirimiz gelmis kimss karsilamamis cok ayıp. .

Bende iyiyim teşekkür ederim.Önemli degil farketmemislerdir muhabbet fazla olunca :) Oldukca ilerlemis sayfalar takip etmekte zorlandim ama bundan sonra bende ugrarim :)

ooo tatlim hos geldin hos geldin. Canim elbet bulursun ya sendd seni sevecek kiymet verecek birini. Ben 22.5 yaşımda karsilastim esimle.. nasip inşallah hayirli biri cikar karsina..
Avrupadayim tatlım ;-) sen nerdesin?

Selamlaaarr, iyiyizz siz nasilsiniz? Bu arada aekadaslarin kusuruna bakmayin gormemislerdir.
hain Leonardo bura sana emanet degil miydi? Bak misafirimiz gelmis kimss karsilamamis cok ayıp. .

ooo tatlim hos geldin hos geldin. Canim elbet bulursun ya sendd seni sevecek kiymet verecek birini. Ben 22.5 yaşımda karsilastim esimle.. nasip inşallah hayirli biri cikar karsina..

Telefondan yazmistim sanirim yazdigim cikmamis. @Bilgece teşekkür ederim bende iyiyim. Önemli degil farketmemislerdir nuhabbet bol olunca :) Sayfalar oldukça ilerlemis takip etmekte zorlandim ama bundan sonra bende ugrarim...

Kızlar ya bi şey sorucam gözlük camını silince hep yansıma yapıyo ışıkta falan çok rahatsız ediyo yok mudur bunun bi çözümü?
Nasil yansima kiz. Ben de gözlük takiyom ama bende yansima olmuyo. Acaba silerken iz falan mi kaliyo?

Back
X