- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.181
Yesilcamin gaddarlarindanO neciydi gı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesilcamin gaddarlarindanO neciydi gı![]()
Millet o kadar ne yazdiniz inanin okuyamadim misafirlerim var canim cikti ki ne cikti. Ayni evde cumbur cemaat yasayanlar ne yapiyir ya Allahim resmen zulum. Neyseki bu aksam gidecekler. Ayy Allahim cok kotuyum![]()
Yesilcamin gaddarlarindan![]()
HosgeldinSelam kızlar nasılsınız![]()
Hihim önce lafi carp sonra o kadar da degil canimAbovvv yok o kadar da değil canım.![]()
Hosgeldin
Hihim önce lafi carp sonra o kadar da degil canim![]()
Bende iyi sayılır canim nasıl olsun isteVe aleykümselam cınım. Eyiyik sen?
Hoşbuldum canım nasılsınHosgeldin
Hihim önce lafi carp sonra o kadar da degil canim![]()
Misil misil uyuyorum sükürler olsunO kafanı yastığa koyduğunda vicdanın rahat uyuyor musun?
Seni iletişim düşmanı seni.
Ama bi Erol Taş ta olamazsın tabi![]()
Tesekkür ederim iyiyim sükür, sen nasilsin diyetdasim?Hoşbuldum canım nasılsın![]()
Bende iyiyim çok şükür sayılır canim tam anlamıyla diyet değil ama dikkat ediyorum mantar yaptim kepek ekmegiyle onu yicem normalde olsa gelsin hamburgerler gitsin kebaplarMisil misil uyuyorum sükürler olsun
Erol tas benim yanimda halt etmis
Tesekkür ederim iyiyim sükür, sen nasilsin diyetdasim?![]()
Ona bakarsan benim ki de diyetten ziyade daha cok saglikli beslenmeBende iyiyim çok şükür sayılır canim tam anlamıyla diyet değil ama dikkat ediyorum mantar yaptim kepek ekmegiyle onu yicem normalde olsa gelsin hamburgerler gitsin kebaplar![]()
Sagol canimOna bakarsan benim ki de diyetten ziyade daha cok saglikli beslenme
Afiyet bal seker olsun canim, dönerin hamburgerin hayalini kura kura ye![]()
Síkma canini, yakinda o 7-8 kilodan kurtulunca doya doya yiyeceksin nasilsaSagol canimKebap yiyomus gibi yicem
![]()
Yersem alırım hemenSíkma canini, yakinda o 7-8 kilodan kurtulunca doya doya yiyeceksin nasilsa![]()
Abartmadan yiyebilirsin canim, mesela ayda 1-2 kere. Vücudunu cok fazla diyet moduna sokmazsan daha rahat kilo verirsin. Hayati kendine iskence etmemis olursun en azindanYersem alırım hemensürekli dikkat etmem lazim metabolizmam çok yavaş çalışıyor sağolsun
![]()
Bende daha bir dört kilo fazlaliklar var vereyim mi
Kilo almam lazımm...
Kendimi duduramiyomAbartmadan yiyebilirsin canim, mesela ayda 1-2 kere. Vücudunu cok fazla diyet moduna sokmazsan daha rahat kilo verirsin. Hayati kendine iskence etmemis olursun en azindan
Bende daha bir dört kilo fazlaliklar var vereyim mi
Saka bir yana, sisman olmak dert, zayif olmak ayri bir dert. Allah beterinden korusun.
Ne desem bilemedim kiKendimi duduramiyomçok seviyorum yemeyi y
![]()
Bende daha bir dört kilo fazlaliklar var vereyim mi :KK48: Saka bir yana .!.:Hemen nerdesin gelip alayım![]()