• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Misil misil uyuyorum sükürler olsun :KK53:
Erol tas benim yanimda halt etmis :KK59:

Tesekkür ederim iyiyim sükür, sen nasilsin diyetdasim? :KK60:
Bende iyiyim çok şükür sayılır canim tam anlamıyla diyet değil ama dikkat ediyorum mantar yaptim kepek ekmegiyle onu yicem normalde olsa gelsin hamburgerler gitsin kebaplar :KK14:

Bende iyiyim çok şükür sayılır canim tam anlamıyla diyet değil ama dikkat ediyorum mantar yaptim kepek ekmegiyle onu yicem normalde olsa gelsin hamburgerler gitsin kebaplar :KK14:
Ona bakarsan benim ki de diyetten ziyade daha cok saglikli beslenme :kk77:
Afiyet bal seker olsun canim, dönerin hamburgerin hayalini kura kura ye :KK48:

Yersem alırım hemen :KK43: sürekli dikkat etmem lazim metabolizmam çok yavaş çalışıyor sağolsun :63:
Abartmadan yiyebilirsin canim, mesela ayda 1-2 kere. Vücudunu cok fazla diyet moduna sokmazsan daha rahat kilo verirsin. Hayati kendine iskence etmemis olursun en azindan ;)

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Kilo almam lazımm...
Bende daha bir dört kilo fazlaliklar var vereyim mi :KK48:
Saka bir yana, sisman olmak dert, zayif olmak ayri bir dert. Allah beterinden korusun.

Abartmadan yiyebilirsin canim, mesela ayda 1-2 kere. Vücudunu cok fazla diyet moduna sokmazsan daha rahat kilo verirsin. Hayati kendine iskence etmemis olursun en azindan :KK66:

Bende daha bir dört kilo fazlaliklar var vereyim mi :KK48:
Saka bir yana, sisman olmak dert, zayif olmak ayri bir dert. Allah beterinden korusun.
Kendimi duduramiyom :KK17: çok seviyorum yemeyi y:KK53:

Back
X