• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hahaja ya bak ayni ben :-):-) ama bir malzemem eksik esimden onu bekliyorum getirsin insallah yemek yarismasina katilacagim :-) :-) :-)
Ooo hadi bakalım kolay gelsin :) ne yemek yapacaksın söyleyebiliyormusun?

Canim aci cehre tohumunu diyorsan ayni sey mi bilmiyorum ama çok fena o mahvediyor beni. Cesaret gerektiriyor resmen kabus gibi :KK43:
Sabuna yeltenmem kiz :KK70:
Ya yok kız keten tohumu gibi, chia ismi.
Alıntıma bak :)

Her gün 1-2 yemek kaşığı Chia tüketmenin sağlıkta mucizeler yarattığı söyleniyor.

Chia’nın faydaları neler?

Somon balığından daha fazla Omega-3, sütten daha fazla kalsiyum, yeşil çaydan daha fazla antioksidan, ıspanaktan daha fazla demir içeren bir besin kaynağının faydaları da saymakla bitmiyor tabii.

Bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı hızlandıran, enerji veren bu mucizevi tohumun bilinen en önemli faydaları şöyle:
  • Kan şekerini düzenler.
  • Kalp ve damar sağlığını korur.
  • Günlük lif ihtiyacını karşılar.
  • Tok tutar, kilo vermeye yardımcı olur.
  • Çok güçlü bir antioksidandır.
  • Kolesterole ve tansiyona iyi gelir.
  • Kas gelişimine yardımcı olur.
  • Bağırsakları temizler, detoks özelliği vardır.
  • Sağladığı yüksek enerjiyle yorgunluk hissini bitirir, eklem ağrılarına iyi gelir.
  • Bilinen en yüksek Omega-3 kaynağıdır.
Chia tohumunu istediğiniz her içeceğin veya yiyeceğin içine katarak tüketebilirsiniz.

Ve tatlinizi 'saglikli' bir hale getirebileceginiz bir kac örnek:

chiamangopudding.jpg

Raspberry-and-Chocolate-Chia-Pudding-708.jpg
l838841098.jpg
phpuWwD3gAM.jpg

merhaba arkadaşlarr mero95 mero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi :KK48: bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?o_O
Sende hoşgeldin canım :)

Valla ciddiyim..:KK48::KK51:
Ben sizin hep mesajlarınıza denk geliyordum. Yazılan yorumları falan görünce hep gülüyordum:KK70::KK70:
Evde de olunca canım sıkılıyordu.Baktım geyik sohbeti konunuz var baştan okuyup öyle katılayım dedim :) Çünkü biliyordum ki geride kalan sayfalarda çokk kaçıracağım şeyler olucaktı:KK48::KK48::KK48: Valla mesajları okumaya ayırdığım saatleri ders çalışıp, soru çözmeye ayırsaydım çok güzel üniversiteler garanti olurdu:KK70::KK70::KK70:
Teşekkür ederim efendim..:oops::KK68: Hemen sağ kolunuz oluyorumm..:KK48::KK35::-):-)
teşekkür ederim hoşbulduk :KK66: Çok şükür iyiyim Ablacığım sizler nasılsınız? :):KK51:

Ayy canim beni utandiriyorsun :oops::oops::oops:cok tatlisin :KK60:
cidden he yoksa hakkina mi girdim canim.ya?? O ladar sayfayi okuyacagina simdi kac tane deneme yapmiatin Allah bilir.. amaaan biraz da eglence lazim. Be gizel muhabbet ediyoruz birbirimize moral veriyoruz. Ohhh:KK19:

bide bekarım :/
Daha yasin genc. Ben senin yasindayken nisnalandim :KK70::KK70::KK70:

tşk ederimm çok hoşbuldum valla :D (ayıp olmazsa bişi sorcam arka arkaya bazı mesjları cvplamak için ne yapılıyor bu senin yazdığın örnekteki gibi :) çömüm birazda :KK61:

hmm Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı akıllı güzel sağlıklı ve yaramaz bebişler nasip eder güzel ablamaa :KK46::KK46: Ben bekarım ablaam yaa
Ayyy tatlim yaramaz bebis olmasin akilli uslu olsun efendi olsun yaramaz olmasin:KK70::KK70::KK70:

Tani soyleyebiliyoruz ama ben sana ozelden soyleyecegim.simdi malum.beni sevmeyen cok soylerim gider baskasi yapar o yuzden sana ozelden soyleyeyim

Hoşgeldin canım :)
Hoşbulduk Ablacığım ;)

merhaba arkadaşlarr mero95 mero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi :KK48: bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?o_O
hehehe :) Merhaba sizde Hoşgeldiniz ;)

Vay be boyle genclik gozlerimi yasartiyor canlarim gelin kucagimi actim ben size :KK19::KK74::KK74:

Yer var tabi olmaz mi? Hos geldin. Nasilsin? Kendini tanitir misin sen de??
Hadi kucaklaşalımmm.... :D :D :D :KK19::KK19::KK19:

tşk ederimm çok hoşbuldum valla :KK70: (ayıp olmazsa bişi sorcam arka arkaya bazı mesjları cvplamak için ne yapılıyor bu senin yazdığın örnekteki gibi :) çömüm birazda :KK61:

Canim cevaplanin yanindaki coklu alintilara tikla hamgi mesajlari alintilayacaksan. Tek tek coklu alintiya tikla sonra cevapla kisminda alintilari ekleye bas oluyor..

hmm Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı akıllı güzel sağlıklı ve yaramaz bebişler nasip eder güzel ablamaa :KK46::KK46: Ben bekarım ablaam yaa
Ay şu duanın güzelliğine bak, amin amiiin :)

tşk ederimm çok hoşbuldum valla :KK70: (ayıp olmazsa bişi sorcam arka arkaya bazı mesjları cvplamak için ne yapılıyor bu senin yazdığın örnekteki gibi :) çömüm birazda :KK61:
Canım estağfurullah, bilgecenin de dediği gibi çoklu alıntıya tıkla mesajların yanında. Aşağıda mesaj yazdığın yere de alıntıları eklemen gerekiyor. Her QUOTE yazısından sonra kendi mesajını yazabilirsin ;)

Nerden bulcam canim ben bunu sen kullandin mi
Evet canım ben aldım, aktarlarda oluyormuş galiba.

Hoşbulduk Ablacığım :KK66:

hehehe :) Merhaba sizde Hoşgeldiniz :KK66:

Hadi kucaklaşalımmm.... :KK70: :KK70: :KK70: :KK19::KK19::KK19:
Hızınıza yetişemiyorum gerçekten abla olmuşum artık :)))

hmmmm peki ablacımm alıntıları ekleyi bulamadım ama :)

Tatlim eger sen coklu alintiya tiklamazsan cevapla kisminda alintilari ekleyi gormezsin. Ilk once alintilayacagin mesajlarda coklu alintiyi tikla tek tek sonra sayfanin assagisindaki mesaj yazma kutusunda alintilari ekle secenegini tikla

Ay şu duanın güzelliğine bak, amin amiiin :)

Canım estağfurullah, bilgecenin de dediği gibi çoklu alıntıya tıkla mesajların yanında. Aşağıda mesaj yazdığın yere de alıntıları eklemen gerekiyor. Her QUOTE yazısından sonra kendi mesajını yazabilirsin :KK66:

Evet canım ben aldım, aktarlarda oluyormuş galiba.

Hızınıza yetişemiyorum gerçekten abla olmuşum artık :)))
Memnun kaldin mi canim peki? Alayim bende ya

Back
X