bilgetürk bilen'e ameliyat olup memnun kalmayan var mı?

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
arkadaşlar bu durumda olan varsa lütfen sebepleriyle birlikte yazsın.iki haftaya kadar bende bilge beye ameliyat olmayı düşünüyorum.ama çok korkuyorum daha kötü bir sonuç çıkar diye.benim ablam bursada bi dr a ameliyat oldu.bandajı ilk açıldığında süperdi ön kısmını daraltmıştı yandan zaten kemeri yoktu ama yandanda hafif törpülemişti çok hoş görünüyordu fakat iki hafta kadar sonra burnunun ucu düştü ve üst kısımda ameliyat öncesinde dahi olmayan bi kemik ortaya çıktı.şimdi zavallı kız bi daha para biriktirmeye başladı..bu durumu yaşamak istemiyorum o nedenle lütfen bana destek olun yardımlarınızı bekliyorum.çook istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum bu ameliyattan malesef..

ben kendi adıma memnunum canımm..en azından bi kemer yada çökme oluşmadııı.. oldugu günki gibi kulanıyorum şuanda sadece şişleirn yok tek fark o:)

Bende Çok Memnunum.Henüz 40günlüğüm:),yani şişlerim var;fakat buna rağmen memnunum,bazen kuruntu yapmıyo değilim;ama bu kuruntum şişliklerden kaynaklanan şeyler.Şişlikler inince çok daha iyi olacak.Şuan"iyiki de olmuşum" diyorum.Bilge Bey hem insani hemde mesleki anlamda mükemmel biri.

Bilge Bey'e gitmediği için pişman olan var olmazmı :)
maşallah cidden çok başarılı bir doktor
şuana kadarda hiiç kötü sonucunu görmedim

hahh ben de şu konuyu soracaktım.
ameliyat olalı mı 40. gün yoksa son alçılardan da kurtulduktan sonramı saymaya başladın
şu sebeptendir ki soruşum : albümlere bakarken 8. gün , 11. gün resimlerini koymuşlar arkadaşlar muhteşem burunlar.. maşallah.. yanlız şöyle bir durum var ben o 8.gün fotolarına bakarken ben de 8. günümdeydim ve kocccccaaaman bir alçı suratımın ortasındaydı..
başlangıcı ne alıyoruz çetereyi atarken??

Ayy vallahi bende anlam veremezdim 11.günüm diyip ameliyat eseri olmayan arkadaşların güzel resimlerine bakarken;ama ben 40.gün derken ameliyatımın 40.gününden bahsediyordum.Diğer arkadaşlarında ameliyatı milat olarak almaları gerekir bana göre;ama biliyorum neyi kastediolar esasında:)
Benim 3.gün bez tamponlar alındı,6.gün dikişlerim alındı ve ilk alçım çıktı,yeni alçı takıldı.12.gün son alçımda çıktı,plastik tamponlarda alındı ve grip gibi çıkan sesim düzelmişti böylece:) ve bandaj yapıştırılmıştu burnuma.16.günün geceside banyo yapıp bandajlarımı çıkartmış,ilk anda şok olmuş,banyodan çıkmak istememiştim;ama 24saat sonra çok beğenmeye başlamıştm:) 21.günümde bayramın 1.günüydü.Morluklarıme göz kızarıklığım vardı ameliyata dair ve birazda şişlik tabi;ama moral olarak çok iyiydim:) Albümde 21günlük resmim var:)
Termassos herşey yolunda,iyiymişsin Canım.Neyse atlattın çok şükür bize göre nisbeten ağır geçirsende.ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.Herşey istediğin şekilde olsun inşllh.
Mutlu gülen yüzünle çekildiğin resimleri bekliyoruz.HOŞÇA KAL

Bu forumdan anladığımız kadarıyla gerçekten başarılı bir doktor.Evet.
Yaptığı burunlar fazlasıyla feminen.,Yüzü kibarlaştırıyor,masumlaştırıyor bir o kadar da çekici yapıyor..Bir kadın daha ne ister ki?

teşekkür ederim ada..evet geçççti geçecek inşallaahhh :) yarın alçıyı temellliiii çöpe gönderiyoruz.. ama hangisinee??? tabiiki pempe olan ..tıbbii atık yazısı olana :)))) ayh çok güldüm..değişik enstanteler yşadık bu konuyla alakalı :)))
yarın alçı çıksın çok merak ediyorum ne hallerdeyim
ilk alçı değişirken bakmadım aynaya biliyormusun .. yani baktım ama görmeyen gözlerle !! hatırlamıyorum bilee.. masaj ağrısından gözlerim yaşlarla doluydu çünkü :))
inşallah az da olsa bir kıvrım vermiştir inşallah doktorum burnumaa..
ay allahım.. son dakka gelen heyecana bak.. ne alakaysaaa

daha güzel ifade edilemezdi bilge bey in yaptığı burunlar ... tam da dediğiniz gibi feminen.. bilge bey in odasında son dönem yaptığı birçok ameliyatın öncesi & sonrası fotğraflarına baktım .. birtanesine bile kötü olmuş demedim .. gerçekten hepsi çok güzeldi .. hepsi de hastanın yüz şekline göre olmuştu..o burunla doğmuş gibi olmuştu hastaların hepsi... merak edenlere söyleyeyim hiç biri diğerinin aynı da değil :) ben ilk defa nem in burnunu görüp karar verdim .. yıllardır duyardım bilge bey i ama işte malatya da bi dr ne kadar başarılı olabilir ki diye düşünürdüm ..estetiğin merkezi istanbul gibi gelirdi .. ama resimleri görünce inanamadım .. bir de tabii hastaya olan saygısı,nezaketi, sakinliği, bu işi para ya da rant için yapmaması etkili oldu .. ücreti siz soruyorsunuz mesela ..ben daha önce gittiğim bir dr un daha burnuma bakmadan fiyat söylediğine şahit oldum .. bi dur bakalım ne yapılacak , nasıl olacak .. en son konuşulur fiyat ..etik olarak böyledir ..hastanın sağlığı & memnuniyetidir primer olan .. bilge bey tam da bunu hissettiriyor hastlarına ... iyi ki var :)

not: malatya da bi tanıdığımız var.. yıllar önce burun ameliyatı olmuştu .. ama nasıl yapay, nasıl kötü.. cesaret edemiyorum da revizyona diyordu ..eskiden ilgilenmediğim için sormamıştım hiç .. geçen gün denk geldi öğrendim ki 6 sene önce onur erol a yaptırmış ... baya kalkık, yan profilden de yapıldığı çok belli bir burun .. kendisi de pişman

Çileksuyucummm sende demek Bilge hocamızın hastalarındansın, ama biz senin resimlerini görmedik eğer mümkünse senin içinde sakıncası yoksa resimlerini ekler misin? birde arkadaşlık yolladım kabul edersen sevinirim.

o kişi sağlık sektöründe çalışıyor hatta dimi :))) geçen bir tanıdığını getirdi bilge hoca ameliyat etti .. sanırım aynı kişiden bahsediyoruz evet

cileksuyu sana katılıyorum tarzı bıraz belırgın ama gercekten sahane denıleblır hele revızyon yapılmıs bırburunu gordum sahaneydı cok güzel burunlar

teklifini kabul ettim akovaalev ama henüz ameliyat olmadım ben ... kasım ayına gün aldım .. dedim ya ist a gidecektim bilge bey in yaptığı burunları görünce kalmaya karar verdim.. bu arada asıl göğüs ameliyatlarında başarılı bilge bey.. ist dan gelip ameliyat olanlar var.. 2 ünlü isim var hatta bildiğim

o kişi sağlık sektöründe çalışıyor hatta dimi :))) geçen bir tanıdığını getirdi bilge hoca ameliyat etti .. sanırım aynı kişiden bahsediyoruz evet

bahsettiğim kişi üniversitede hoca ... bu arada sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını arkadaşlık teklifinde bulundum kabul edersen sevinirim.. ameliyatıma az kaldı da

bahsettiğim kişi üniversitede hoca ... bu arada sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını arkadaşlık teklifinde bulundum kabul edersen sevinirim.. ameliyatıma az kaldı da

hmm olabilir.. üstünde beyaz önlükle gördüm hep o yüzden sağlık sektöründe çalışıyor izlenimi edinmiştim ama hoca da olabilir :)

o iki ünlü kim ya çok merak ettim şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…