Arkadaşlar babam emekli oldu ve ikramiyesini aldı.Annem bebeğime bakıyor bebeğim 2 yaşında ve dogdugundan beri annem bakıyor bizden 5000 tl gibi bir para istedi.İsteme sebebine gelince babasından kalan bir bahcesi var kardeşleri onu satmak istemiş ama yadigar oldugu için satılmasını istemedi benden ve diğer 2 kardeşimden 5er bin istedi not:2 yıldır bebeğime bakıyor ve tek kuruş dahi ödeme yapmadım bebeğimin yemesini içmesini kıyafetini herşeyini onlar karşılıyor.eşimle konuştum bana ne faydası var oranın sırf annen yadigar diye almak istiyor diye vermek istemedi üzüldügümü görünce dün kredi çekmiş akşamda gelip söyledigi ben bu kredi çektim ama baban parasına dokunmadan sırf karşlerinden ve bizden 5 er bin isteyip bunu aldıysa ailenehakkımı helaletmiyorum dedi.bildigim kadarı ile babam kendi parasından bu borcu karşı taraf acele ettirdigi iiçn ödemiş.bu durumda içime koydu sonuçta bende çalışıyorum bende o eve para getiriyorum çocugum için tek kuruş para vermedigim gibi ordan yiyip içiyor giyiniyor onuda geçtim Allah gecinden versin anne baba vefat edince mal yine bizim yani 3 kardeşde ortak para verip almış oluyoruz bu durumda kul hakkı olur mu? kul hakkına girer derseniz ben ailemin hergün baktıgı o çocuga karşı olan haklarını nasıl öderim.İçimi rahatlatın n'olur.