• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi rica ediyorum.

Kocan acaba bu bebeğe dışarıdan birini bulsam ve nasıl güvenilir olurmu olmazmı herayda en az 1000 tl ye kime baktırırım diye düşünsün bence...
Karşılıksız verirdim net...

Annenizin size getirileri yanında 5 bin ne eder ki?Eşiniz haksız diğer kardeşler ilgilendirmez.Çünkü annenizin size faydası çokmuş,vermelisiniz bence

eşinizin tavrı çok itici geldi bana.

iki sene bakmışlar üstelik neden olduğunu anlam veremediğim biçimde tüm masraflarını yüklenmişler. 5000/4 ayda 208 lira yapar. bence imkan varsa ki var, siz çalışıyosunuz, bence lafı edilecek bi tutar değil.

eşinizin tavrı çok itici geldi bana.

iki sene bakmışlar üstelik neden olduğunu anlam veremediğim biçimde tüm masraflarını yüklenmişler. 5000/4 ayda 208 lira yapar. bence imkan varsa ki var, siz çalışıyosunuz, bence lafı edilecek bi tutar değil.
krdi çekti verdi yani maaşımız primli oldugundan zorda kalabilme ihtimalimiz var ödeyemezsek nolcak diyor o zaman destek isteriz dedim ama çok üzüldüm gerçekten 5 bin nedir ya değermiydi bunlara

Kul Hakkı olur mu bilmiyorum ama annen hem çocuğuna para almadan bakacak bu kadar yardım yapacak 5 bini ben durmadan verirdim zaten donunda yine sizlere kalacak

Kocan tam bi acgozmus. Madem ole 2 senedir cocuga yapilan tum masrafi bakim masrafini vs odeyin ki 5000 e cikilir mi isin icinden??? Bilemiyorum.. o zmn zararda olursunuz.. bu sekilde yapio sonrada hakkimi helal etmiyorum demek? Kim kime helal etmezse zarara girer bi dusunun bakalim.

Hem sonunda size kalacagini dusunmek bile o kdr cirkin bi dusunceki.. hata sendeki annene baktirip tek kurus vermenen. Aradada olsa elind harclik vs vermen gerek

Kocan tam bi acgozmus. Madem ole 2 senedir cocuga yapilan tum masrafi bakim masrafini vs odeyin ki 5000 e cikilir mi isin icinden??? Bilemiyorum.. o zmn zararda olursunuz.. bu sekilde yapio sonrada hakkimi helal etmiyorum demek? Kim kime helal etmezse zarara girer bi dusunun bakalim.

Hem sonunda size kalacagini dusunmek bile o kdr cirkin bi dusunceki.. hata sendeki annene baktirip tek kurus vermenen. Aradada olsa elind harclik vs vermen gerek
iyilikten maraz dogarmış.

Paraları olduğunu bilsem de annem benden ayda yılda bir birşey isteyecek ve ben çalıştığım halde bunu kocamdan rica minnet edeceğim öyle mı?
Aynen şöyle derdim"hayatım anneme 5bin tl lazımmış, ben kredi çekip vericem haberin olsun"

Beni büyüttü, üstüne çocuğumu buyuttu, benden birşey sakinmadi üstüne bir de cocugumdan da hiçbir şey sakınmadı.Kocamin ağzını açmaya hakkı yok.Gizli saklı iş yapmam haberini veririm ancak bu kadar ağır konuşturmam eşimi.onlarin parası var yok beni ilgilendirmez, annem bir şey istediyse olay bitmiştir.Tabiki beni kullandığını hissettiğim bi ailem yoksa ki aileniz böyle bir aile değil.

İşin hak boyutu...
Valide sultan sizi 9 ay karnında taşıdı (prematüre olsun hadi maksat borç az çıksın 8e anlaşalım)
Hastalandınız, başınızda sabahladı.
Kendi isteklerinden kıstı, size bayramlık aldı.
Babanız memleketin kışında soğuğunda hasta olduğu hâlde öksüre öksüre gitti çalışmaya, para kazandı. Yavruları ve hanımı aç kalmasın diye.
Büyüttüler, beslediler en önemlisi sevdiler.
Sadece sizi değil çocuğunuzu da...
Tüm bunları, hesaptan düştüklerimizi, indirimleri, sezon sonlarını ve aklımıza gelmeyen nicelerini düşününce...
Ablacığım enişte beye üzücü haberi verin, hakka hukuka gireceksek o nizam sandığımızdan daha derin. Zararlı çıkar bu işten.

+59594863547
Yani kusura bakmayında sizde takmışsınız hakkını helal etsin!! Yahu önce hakkını helal etmesi için HAKKI olması gerekir. Ne ayıp şey yaaa. Sizde hala diyorsunuzki bizim ihtiyacımız olunca geri isterim oda hakkını helal eder :kızgın: Bana böyle birşey yapsa evladım veririm çocuğu ellerine yürür giderim.
Paraları olsada olmasada istediyseler vermeniz gerekir. Çocuğunuza bakmasalar bile 20-30 sene size bakmışlar yaaa...

Konu sahibi kv e var mi? Madem ole ona baktirin madem.. esin seve seve verir ona 5000

Konu sahibi kv e var mi? Madem ole ona baktirin madem.. esin seve seve verir ona 5000
var eşimle kavga ettiler anneme aldıklarının lafını yapmış vs vs eskileri açmış konu olarak eşimde veden kovmuş banada az etmediği için görşmüyorum torunşarınıda 1 senede 3 kez gördüler var yani çok ilgililer saolsunlar.

var eşimle kavga ettiler anneme aldıklarının lafını yapmış vs vs eskileri açmış konu olarak eşimde veden kovmuş banada az etmediği için görşmüyorum torunşarınıda 1 senede 3 kez gördüler var yani çok ilgililer saolsunlar.
Belkide esin onun hincini cikariyodur? Boyle yapacaksa esin.. isten cikarim cocugada kendim bakarim de bakalim ne diycek.. 5000 den daha fazlaya patlatacagi kesin

Belkide esin onun hincini cikariyodur? Boyle yapacaksa esin.. isten cikarim cocugada kendim bakarim de bakalim ne diycek.. 5000 den daha fazlaya patlatacagi kesin
gecen gun çok yoruldum vs tartıştık çık o zaman işten dedi borcu nasıl ödeyeceksin dedğimde gerekirse 2.işte çalışır öderim ama sen bana surat yapma dedi

bunu söylemenin tam zamanı sanırım suratıumı çekmemek için 2işte çalışan adam 5 bin lira yüzünden devrildi.
O zmnda baska sorunlar olur:) mesela evde birseyi yapmasan vs. It gibi calisiomda bilmem nede tribinden gecilmez. Sana daha fazla yuklenir muhtemelen ki o potansiyel vae kocanda

Arkadaşlar babam emekli oldu ve ikramiyesini aldı.Annem bebeğime bakıyor bebeğim 2 yaşında ve dogdugundan beri annem bakıyor bizden 5000 tl gibi bir para istedi.İsteme sebebine gelince babasından kalan bir bahcesi var kardeşleri onu satmak istemiş ama yadigar oldugu için satılmasını istemedi benden ve diğer 2 kardeşimden 5er bin istedi not:2 yıldır bebeğime bakıyor ve tek kuruş dahi ödeme yapmadım bebeğimin yemesini içmesini kıyafetini herşeyini onlar karşılıyor.eşimle konuştum bana ne faydası var oranın sırf annen yadigar diye almak istiyor diye vermek istemedi üzüldügümü görünce dün kredi çekmiş akşamda gelip söyledigi ben bu kredi çektim ama baban parasına dokunmadan sırf karşlerinden ve bizden 5 er bin isteyip bunu aldıysa ailenehakkımı helaletmiyorum dedi.bildigim kadarı ile babam kendi parasından bu borcu karşı taraf acele ettirdigi iiçn ödemiş.bu durumda içime koydu sonuçta bende çalışıyorum bende o eve para getiriyorum çocugum için tek kuruş para vermedigim gibi ordan yiyip içiyor giyiniyor onuda geçtim Allah gecinden versin anne baba vefat edince mal yine bizim yani 3 kardeşde ortak para verip almış oluyoruz bu durumda kul hakkı olur mu? kul hakkına girer derseniz ben ailemin hergün baktıgı o çocuga karşı olan haklarını nasıl öderim.İçimi rahatlatın n'olur.
İki senelik böyle bakıma beş bin az bile bu parayı verip annenizden helallik isteyin.

şimdi
O zmnda baska sorunlar olur:) mesela evde birseyi yapmasan vs. It gibi calisiomda bilmem nede tribinden gecilmez. Sana daha fazla yuklenir muhtemelen ki o potansiyel vae kocanda
bile diyorki yemek yapmıyorsun kahvaltı patates makarna geciriyoruz günü bişey demiyorum temzlik zaten yapmıyorsun onada ses etmiyorum diye söyleniyor.

İki senelik böyle bakıma beş bin az bile bu parayı verip annenizden helallik isteyin.
akşam bir kıyamet kopacak sanırım bu konuda bugun aradı ileri geri konuştu bende nolmuş yani verdiysen dedim uzatmadım çünkü yüzyüze konulmak daha dıgru sanırım

Back
X