• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi ve tavsiye itiyacim var

Ratna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
30
-28
16
34
Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.

Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.

Çocuğunuzun babası nerede ? Türkiye sınırları içerisinde, çocuğunuzu bir yabancıya emanet bırakmamalısınız. Çocuğun yeri sizin yanınız.

allah rahmet eylesin ama gitmeyin çocuğu bırakıp.yok öyle bir kurum ülkemizde kısa süre çocuğu bırakabilecek.sevgi evleri var.onların da şartları var.kısa süre bırakamazsınız.

Biz ayrildik ailesi benimle gorusmiyorlar
Görüşmesinler..size gidin eski eşinizin ailesi ile yaşayın demiyorum ki! onların torunları ve torunlarının menfaati söz konusu.Zaten eski eşiniz de çocuğunun hiç tanımadığı kişilerle kalmasını istemez diye düşünüyorum

Çocuk tacirleri , pedofililer , organ kaçakçıları da çok cana yakın olur nasıl çocuğunuzu nasıl güvenip de bırakacaksınız. Açıkçası aklıma ilk gelen şey zaten kurtulmak istediğiniz olur. Çünkü bunun yerine çocuk esirgeme kurumuna bırakmanız en mantıklısı ama siz bunun yerine çocuk için en tehlikelisini istiyorsunuz. Ne kadar şanssız bir çocuk

Çocuğu bırakacak yer burdan bulsanız bile alıp öldürse napacaksiniz.gitmek zorunda değilseniz gitmeyin. Çok lazımsa bilet parası bulmak zorundasınız. Çocuk başkasında kalamaz. Taciz tecavüz neler var neler. Umarım beraber kolayca gidersiniz

Ben kedimi bırakmıyorum çocuk bırakacak emanetçi mi arıyorsun? Çocuktan bu yolla kurtulmak istiyorsan esirgeme kurumları var devlete bırak bari. Ayrıca Bu kadar zor durumdaysan gitme, yan ile gitmiyorsun sonuçta. Senin önceliğin çocuk.
Baba tarafı çocukla ilgileyorsa onlarda kalsın, yok ilgilenmiyorsa al çocuğu dön memleketine napcaksın burda durup?

Cocuk esirgeme yurduna birakin. En azindan guvende olur, karninin doydugunu bilirsiniz. Saga sola vermeyin cocugunuzu. Nelere maruz kalacagini bilemezsiniz belki hirsizlik yaptiracaklar belki uyusturucu sattiracaklar.

Ben kedimi bırakmıyorum çocuk bırakacak emanetçi mi arıyorsun? Çocuktan bu yolla kurtulmak istiyorsan esirgeme kurumları var devlete bırak bari. Ayrıca Bu kadar zor durumdaysan gitme, yan ile gitmiyorsun sonuçta. Senin önceliğin çocuk.
Baba tarafı çocukla ilgileyorsa onlarda kalsın, yok ilgilenmiyorsa al çocuğu dön memleketine napcaksın burda durup?
Once oku anla
Duşun sonra konuş
Çocuktan kurtulmak istedim mi soyledim sana akilsiz yorumlara itiyacim yok
Nerde istersem orda yaşarim

Back
X