Bilgi ve tavsiye itiyacim var

Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Babanız vefat etmiş çok uzaktasıniz bu uğurda çocuğunuzu feda etmeyin. Çocuğa yazik olur öyle herkese güvenilmez.

Madem ilgilenmeyeceksiniz keşke velayeti babaya bıraksaydınız.

Bu durumda hiç iyi bir anne değilsiniz.😡

Seni yönetime bildiriyorum. Seviyesiz yoruma bak. Allah herkese akıl fikir versin, çocuk yapabilmek için ehliyet getirilsin!
Ya
kendini yanlış ifade ettin yabancı olduğun için ondan büyük tepkiler aldın.ben düşünmüyorum senin çocuğunu uzun süre hatta tamamen bırakmak istediğini.bir 10 günlük çözüm arıyorsun .bulunduğun yerdeki kaymakamlığa git.küçük ildeysen de valiliğe.orada sana yol yordam gösterirler çocuk için.ya da olmadı polis emniyet merkezine git danış.ama bir aileye bir kadına vs sakın bırakma.

Seni yönetime bildiriyorum. Seviyesiz yoruma bak. Allah herkese akıl fikir versin, çocuk yapabilmek için ehliyet getirilsin!
Once sana akil fikir versin Rabbim
Once kendi yorumun bak çocuk tan kurtulmak soyledim mi sana???????
Ağzidan hayir çikmazsa suzmanin daha hayirli ok bu unutma

Babanız vefat etmiş çok uzaktasıniz bu uğurda çocuğunuzu feda etmeyin. Çocuğa yazik olur öyle herkese güvenilmez.

Madem ilgilenmeyeceksiniz keşke velayeti babaya bıraksaydınız.

Bu durumda hiç iyi bir anne değilsiniz.😡
Ilgilenmicem dedim sana

Anliyom seni bende ayni durumdayim tek başima bakiyorum buyutuyom ama babam yedi yil gormedim cenazesi gitmek istemek benim doğal hakkimdir yinede yangliş anlama çocuktan kurtulmak dusuncem yok olmazda
Evet gidin Valiliklere bilet için destek olurlar . Çocuğunuzu da kimseye bırakmak zorunda kalmazsınız.

Ben çocuklarımı bırakıp çöp atmaya gitmiyorum binanın karşısına, başlarına bir dakika içinde bir şey gelir korkusu ile, siz çanta gibi emanetçi arıyorsunuz.

Merak ediyorum birisi bana bırak dese ne yapacaksınız?
Neyse bu kadar yeter

Inşallah oyle yapicam tesekkurler
sen kaymakamlığa ya da valiliğe git.oraya bağlı çocuk yurtları da sosyal yardımlaşma kurumu da.belki çocuğa 10 15 gün kalacak yer bulurlar.bilet alacaklarını sanmıyorum.ama kalacak yer konusunda en güvenilir yer gene devletin kapısıdır.

sen kaymakamlığa ya da valiliğe git.oraya bağlı çocuk yurtları da sosyal yardımlaşma kurumu da.belki çocuğa 10 15 gün kalacak yer bulurlar.bilet alacaklarını sanmıyorum.ama kalacak yer konusunda en güvenilir yer gene devletin kapısıdır.
Tamam tesekkur ederim

Sana çocuk vermek isteyene soyle bana degil nesin umrumda degil
Türkçeniz mi kıt anlamadım? Ne diye konu açtınız o zaman? Emanet edeceğim bir yer arıyorum dediniz ya, ben veya başka biri nasıl güveneceksiniz? Organ mafyası var, istismarcısı var, insan ticareti yapan var?

Son düzenleme:
Türkçeniz mi kıt, ne diye konu açtınız o zaman? Emanet edeceğim bir yer arıyorum dediniz ya, ben veya başka biri nasıl güveneceksiniz? Organ mafyası var, istismarcısı var, insan ticareti yapan var?
Herkez senin gibi kotu degil burda birakicamda demedim ok yazmak zorunda degilsin

Back
X